Intrak je fajn respektive ako byvanie nic moc kedze vacsina je v katastrofalnom stave. Ale je to zas byvanie tak na 50% na vlastnu past a clovek sa nauci hospodarit s peniazmi a samostatnosti.
Bývala som na intráku aj nebývala...to je zložité...ale viem aké to je a nieje to nič strašné vcelku zábavné ale ako tu bolo napísané...chce to dávku zodpovednosti zas ale...podľa toho o aký intrák ide...niektoré sú v katastrofálnom stave a aj úroveň je úbohá...doma je doma
na intráku je super život, naučíš sa takej samostatnosti ako sa doma nemôžeš... spoznáš kopec ľudí z rôznych miest. jednou z nevýhod je ale strašne málo súkromia na čokoľvek, učenie nevynímajúc... na niektorých intrákoch sú síce aké také študovne, no aj tak, v tomto je vlastná tichá domovská izba predsalen výhodnejšia
byvam v PN, hned oproti hotelke ja by som tam nesla ani za seba nie este ked byvas v BA a mas vela lepsich moznosti. nehovorim ze je to zla skola ale ja by som tam nesla. ale intraky su tam v pohode ked ti ide len o to
Internát patrí k životu mladých ľudí, každý by mal skúsiť, vraj najlepšie roky života (zatiaľ tak trošku potvrdzujem) ... veď ak nieje človek ako Adrián Monk, tak prežije ten menší neluxus ...
na strednej by som asi nesla na intrak bo kamoska sla a ze sa jej tam nepaci ale na vyske urcite lebo to je vlastne ako prechod medzi domovom u rodicov a vlastnym byvanim...nauci to cloveka ako ma hospodarit
tiež tam zrejme poputujem.. do BA ...horšie je, že nikto zo spolužiakov ani okolia nejde na tú školu... Zle sa mi učí v hluku, tak si teraz neviem ani predstvaiť intrák ... dlhšie si pospíme? alebo..? určite bývajú aj večierky nie? ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov