Originál prvého slovenského dvojdielneho Jánošíka - existujú dve verzie jedna ktorá sa vysielala v čssr a druhá ktorá sa vysielala v USA - odporúčam pozrieť obidve. (ps: má to aj jednu výhodu - nepotrebuješ repráky kvôli tomu že je to nemý film)
NO tak ja by som odporucala svoj najoblubenejsi a to Velmi nebezpecne znamosti....fakt je to parada.... ...a ece sa mi paaci Klub bitkarov...tak to je tiez fajn film...
myslite si ze je Babel dobry film?...lebo to pojde v telke tak ci sa mi to oplati pozerat
nooo Edward Scissorhands moja srdcovka.. pak Sweeney Todd bol uzasny, nech si hovori kto chce.. co chce.. a dalej.. kukni Black hawk down.. a co ja viem.. Brave heart pre mna nikdy nebude gyc.. tak ved vela filmov je dobrych
Pianista bol dobrý film, je natočený na základe 2 sv. vojny a niektoré veci sú az neuveritelne, no tak to aj fakt bolo....aspon na mna ten film spravil dojem, a asi nie som jediná kedže je držiteľom niekoľkých Oscarov
vselico tu uz bolo...ale toto som si nevsimla: Ja, legenda... perfektne... po kazdej stranke... tento druh filmu dostane kazdeh ale ja som sa trosku aj bala...musim sa priznat.. no napriek tomu, najlepsie co som v poslednej dobe videla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
inak v origináli "Vantage Point"
ale nie...čo ja viem tak SAW sú fajn....všetky 4 diely...
to je známe aj ako Hra o prežitie
uplne uzasny, skvely a dokonaly film
a hor sa podporit slovensku kinematorafiu... chod na muziku
natocene podla knihy od Stephena Kinga
fakt zaujmave
Requiem for a Dream a tiez super je The Jacket
ak vsak nechapes psychologicke filmy tak to nepozeraj
myslite si ze je Babel dobry film?...lebo to pojde v telke tak ci sa mi to oplati pozerat
Shawshank,Forrest Gump,Pulp Fiction,Pianista.... je ich naozaj moc
bezkonkurence naj film!