som sa bol normalne liecit z toho este doteraz ma prenasleduje duch zehlicky ale uz iba sem tam ale stale z toho nemozem spavat niekedy sa aj 4x za noc pocuram .... skrz toho sna :/
ale asi najhoršie je, keď ma niekto škrtí...v podstate, keď ma niekto chytí tak silnejšie za krk al si tak preloží ruku cezo mňa, že ju mám blízko krku a cítim jej tlak, tak ma začína chytať panika, lebo sa mi pripomenie ten sen...
jedna nočná mora z detstva. nikdy som nepochopila, prečo sa mi to snívalo každú noc, no každopádne by som to strašne chcela "vidieť" zas. lebo to vôbec nebolo strašidelné, ale keď som bola malá, tak ma to desilo
a potom tá súčasná, ale už mám celkom dlho od nej pokoj.
raz sa mi snívalo že som si musela umyť igelit do ktorého ma zabalia zaživa a pochovajú alebo že sme havarovali a celá moja rodina bola zranená no a ja namiesto toho aby som ich zachraňovala tak som hľadala pop corn
večer spm šla po ulici a jedny taký chalani ma vzali odviezli do nejakého podchodu a chceli ma znásilniť, ja som vrešťala jak o život no nik ma nepočul, jeden mi pichol drogu a ja som sa bránila jak som mohla, potom som naraz stratila vedomie. Zobudila som sa v nejakej pivnici abo v dačom pod zemou, pozerala som sa okolo seba, vyzeralo to jak v garáži, samé motorky a bolo to zamknuté, ja som našla také dvere do zeme, ja som myslela že to je východ no naraz som sa nimi prepadla, padala som do veľkej hĺbky, naraz som sa našla v niečom ako staroveké grécko. Bola noc, vojaci držajúci fakle s ohňami šli bojovať, všade vreskot a tak, ja som sa šla skryť do jedného domu, kde bola matka s dieťatkom maličkým a oni mi povedali, že toto je náš koniec a také veci, naraz do domu vrthli teroristi, moja mama tam visela na klinci keď otvorili dvere a krvácala, jeden z nich držal moju sestru a vyhrážal sa, že keď nepoviem kam tí vojaci šli, zabije ju , naraz som zacítila obrovské teplo a zobudila som sa. Celá spotená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
som sa bol normalne liecit z toho este doteraz ma prenasleduje duch zehlicky ale uz iba sem tam ale stale z toho nemozem spavat niekedy sa aj 4x za noc pocuram .... skrz toho sna :/
..kvak..
kedysi sa to opakovalo ale už som ho dosť dlho nemala.. našťastie
ale asi najhoršie je, keď ma niekto škrtí...v podstate, keď ma niekto chytí tak silnejšie za krk al si tak preloží ruku cezo mňa, že ju mám blízko krku a cítim jej tlak, tak ma začína chytať panika, lebo sa mi pripomenie ten sen...
@1ivanushka1 a kto iný ?
@mundy18 niekto by rád
a potom tá súčasná, ale už mám celkom dlho od nej pokoj.
inak nedávno sa mi snívalo ako mi padali zuby v kúpelni a ja som to nevedela zastaviť