a keď mám konkretizovať tak moje také srdcovky z detstva ... Princ Egyptský, Posledný jednorožec, Dinosaurus, Hercules, Život chrobáka, Čarovný meč, Leví kráľ atď. .. a ptm ešte aj od Zemana....
Jak vycvičiť draka, Já padouch, Shrek, Toy story, Hotel Transylvania, Doba ľadová..... je ich tak veľa že už ani neviem ale v podstate mám rada skoro všetky čo som videla
@miaja : Ralpha som stačila vidieť raz a bola to láska na prvý pohľad A ako si vycvičiť draka je pre mňa samozrejmosť, v detstve som prečítala aj celú sériu knižiek
@antifunebracka nemusím a nechcem, mne sa zdal skôr železný obor nudnejšie natočený, i keď aj tam bol pekný príbeh. Vkus ma každý človek iný, tak ti to ani nezazlievam.
čo toto je za hipster-alternatívny portál, keď je tu 38 komentárov a ešte nikto nespomenul The Nightmare Before Christmas?
okrem toho Sen To Chihiro No Kamikakushi, čiže Spirited Away (a hej, som zvedavý, či som to dobre napísal), My Neighbour Totoro - v ostatných ghibliovkách mám zatiaľ medzery, ale určite sú skvelé; z kreslených neázijských The Iron Giant už spomínaný, z 3D animákov Finding Nemo asi najviac z pixaroviek, ale samozrejme aj ostatné sú fajn
na čo by som ešte chcel upozorniť je Panique au Village, čiže A Town Called Panic (to som stopro dobre nenapísal vo francúzštine), čo má úplne strelený humor, pri ktorom mi tiekli slzy
a samozrejme, hoci to nie je tak celkom animák, keďže je to natočené s bábkami, ale moja absolútna srdcovka a absolútna filmová jednotka (áno, mne sa to zdá lepšie než všetky hrané filmy) je Strings
@blackrisq a town called panic, proste ja som sa na tom hrozne kosil aj ked som to druhykrat videl a ten indian s tymi napadmi cisty ja,
ja davam nbch tiez, lebo hudba, kresleny the iluzionist, lebo som pri nom slzy vyronil a tales of the past 1,2,3 ( wow fanmade filmy, kde by som fajn uroven necakal a lebo je to moje detstvo, ) ... potom vela pixaroviek hlavne kadejakych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
A hneď po ňom Hotel Transylvánia, na tom som bol minulý týždeň aj v kine
Tou story 1,2,3
Hercules
Madagascar 1,2 a 3 som este nevidel
Vladarova nova tvar
A plno. Nemam ziaden specialne oblubeny lebo vsetke, ktore mam rad su u mna na 1. mieste
@mcvpn na tom som do 5 minut zaspal a ked som sa zobudil, vymazal som to
z tých novším sa mi fakt páči Up
okrem toho Sen To Chihiro No Kamikakushi, čiže Spirited Away (a hej, som zvedavý, či som to dobre napísal), My Neighbour Totoro - v ostatných ghibliovkách mám zatiaľ medzery, ale určite sú skvelé; z kreslených neázijských The Iron Giant už spomínaný, z 3D animákov Finding Nemo asi najviac z pixaroviek, ale samozrejme aj ostatné sú fajn
na čo by som ešte chcel upozorniť je Panique au Village, čiže A Town Called Panic (to som stopro dobre nenapísal vo francúzštine), čo má úplne strelený humor, pri ktorom mi tiekli slzy
a samozrejme, hoci to nie je tak celkom animák, keďže je to natočené s bábkami, ale moja absolútna srdcovka a absolútna filmová jednotka (áno, mne sa to zdá lepšie než všetky hrané filmy) je Strings
ja davam nbch tiez, lebo hudba, kresleny the iluzionist, lebo som pri nom slzy vyronil a tales of the past 1,2,3 ( wow fanmade filmy, kde by som fajn uroven necakal a lebo je to moje detstvo, ) ... potom vela pixaroviek hlavne kadejakych