1,LEGENDA O VASNI 2.TEMNY RYTIER(2.CAST S LEDGEROM) 3.PULP FICTION 4.BIG LEBOWSKI 5.SCARFACE 6.ZELENA MILA 7.PRELET NAD KUKUCIM HNIEZDOM 8.PODIVUHODNY PRIPAD BENJAAMINA BUTTONA. 9.FRAJER LUKE 10.NA VYCHOD OD RAJA 11.KLUB BITKAROV. 12. PODFUCK 13.SKROTENA HORA 14.SHAWSHANK 15.OSUDOVY DOTYK. 16.ROCKY 17.8 MILA 18.KADIAL TECIE RIEKA 19.BOD ZLOMU 20.SEDEM
Tak dnes som dopozeral film "Charlieho malá tajemství" (v originále: The perks of being a wallflower) a ten film sa mi tak zapáčil.. uplne každú minútu toho filmu som doslova prežival!
@spiralfaust aj mne sa páčil, ale všade kde prídem a kde sa spomínajú filmy, vždy je tam spomenuté "perks of being..." prosto mi to už lezie na nervy .. to máš ako keby som ti stále omieľal o niečom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
mozem to pozerat stale
ale z jedno-dielových filmov : ospalá diera, gran torino, preklaity ostrov ?
neviem to takto
čiže mam asi nový najobľúbenejší film
Vesnice, Pianista, Cesta, Moon, Hra, Návrat do budúcnosti, Na ostrie noža... môj top asi.
Z komédii od Funesa skoro všetko, najmä: Pošetilosť mocných, Tetovaný, Smolař ...
asi blue velvet