vôbec netuším, ako sa ten film volá, ale videla som ho ako ročná a urobil na mňa taký dojem, že si naň skoro dennodenne spomeniem...
bol to starý vojenský film, kde sa jeden chlapec počas vojny staral o holuba, ktorý bol zranený, a keď sa vojna skončila a išiel ho vypustiť(nakoľko už bol uzdravený) a zabila ho nášľapná mína...
ak to niekto z vás pozná (o čom pochybujem), tak mi prosím dajte vedieť, ako sa ten film volal...veľmi rada by som si ho totiž pozrela opäť... (ako pomôcka môže byť, že ho dávajú počas osláv SNP)
Pelisky, Dedicstvi, Cerni Baroni, Obcansky prukaz, Pacho, Tisicrocna vcela, Dobry vojak Svejk a asi aj viac ich bude len takto poranu si neviem vybavit vsetky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a zo slovenských Pásla kone na betóne, ...kone na betóne, Ticho...
a Deň pro moji lásku a asi veľa ďalších, na ktoré si nespomeniem
No nic, ja milujem celu cesku kinematografiu. Odpovedat na tuto otazku jednoznacne by ma zabilo. Asi .
češi majú celkom dobré filmy
bol to starý vojenský film, kde sa jeden chlapec počas vojny staral o holuba, ktorý bol zranený, a keď sa vojna skončila a išiel ho vypustiť(nakoľko už bol uzdravený) a zabila ho nášľapná mína...
ak to niekto z vás pozná (o čom pochybujem), tak mi prosím dajte vedieť, ako sa ten film volal...veľmi rada by som si ho totiž pozrela opäť... (ako pomôcka môže byť, že ho dávajú počas osláv SNP)
a ono je toho asi viac.
Celá nová vlna a Pelíšky, ktoré sa teraz snažím analyzovať.