@1 kazdemu s apaci nieco ine takze pssst...kks zdy sa najde aspon jeden kery skritizuje volake normalne filmy.,..natocte vy nejaky super ekd ste tak mudry
nemam najoblubenejsi.. proste pozriem film a poviem si no tak toto bola haluz, oplatilo sa pozerat. alebo ten film vypnem ked sa mi nepaci
a co teraz vylovim v pamati, tak sa mi pacilo: co sa stalo vo vegase, mrtva nevesta, skola rocku, anjeli a demoni, co ak je to pravda.. a este vela inych. ja pozeram skor serialy ako filmy
@lafoncepansy mhmm Sweeny Todd... Dobrý vkus Supeeer film...umelecky veľmi hodnotý a s dobrým hereckým obsadením... Johnny Depp a Helena Bonham Carter.... moji najobľúbenejší herci
z uvedenych gympl ale inac je ich viac tazko povedat ktory naj ..teraz sa nevem dockat BRATISLAVAFILM-u tak ak to bude ako som zatial mal moznost vidiet z ukazok z natacania a reklamneho spotu tak to bude patrit do mojej TOP 10
@narazuvzdornaa - ty fetuješ, či čo? NEROBÍ TI TO DOBRE!!!! - tak s mierou, ok? Však ja milujem Snapa už od základky A už sme si o tom kedysi aj písali Nediagnostikovali ti v blízkej minulosti zväčšujúci sa bermúdsky trojuholník v oblasti hlavy?
@psycholilithka , fetujem, ako inak matne si spomínam na inkriminovaný rozhovor na ICQ, len som nevedela, že AŽ TAK.Čo sa trojuholníka týka, všetci neurológovia v ňom bez stopy zmizli, teda sa nepodarilo určiť diagnózu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
oblubeny: Faunov labyrint alebo Requiem pro panenku
a k otázke-Lolita,Trinástka,Shortbus,Prime,atd
pán prsteňov-korunovaná pičovina, nenávidím také filmy, a hery poter to sa ešte dalo, ale tiež to moc nemusím
a co teraz vylovim v pamati, tak sa mi pacilo: co sa stalo vo vegase, mrtva nevesta, skola rocku, anjeli a demoni, co ak je to pravda.. a este vela inych. ja pozeram skor serialy ako filmy
M E N O R U Ž E
V y k ú p e n i e z v ä z n i c e S h a w s h a n k
ale mam ich viac take: Pusinky, Dr.Zivago, MOULIN ROUGE, Kralovna prekliatych, Underworld, Smrt panien a vela velaaa dalsiich