Ja mam rada filmy a oblubenych by bolo asi viac no jednoznacne Zelena Mila,American History X,Equilibrium a Bratstvo vlkov.Urcite by ich bolo viac len akosi ma tieto napadli Urcite k nim patria aj filmy z Johnym deppom ktoreho zboznujem
spalovac mrtvol,dvanast rozhnevanych muzov,vtedy na zapade,zelena mila,krstny otec,prelet nad kukucim hniezdom,obvykli podozrivi,sedem,schinlderov zoznam,vykuepnei z vaznice shawshank,utek do divociny,mesto bohov,matrix,amadeus,tanec s vlkmi,americka krasa,obchod na korze,sloni muz,motylik.... a kopu dalsich
Zelená míľa, Forest Gump, Million Dolar baby, Rain man, Loving Anabelle, Stroskotanec, Kult hákového kríža, Iluzionista, Legenda o klavíristovi, Klub bitkárov, Truman show
Trainspotting, Fight club, Coffee and cigarettes, Pulp fiction, The big Lebowski, 24 hour party people, Interview with the vampire, The heart is deceitful above all things.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
z komédii - the hangover/ vo štvorici po opici /
a potom všetko od Burtona
to som fakt jediny co v tom filme nic nevidel?
Sweeney Todd
Up
Harry Potterovia vsetci okrem stvorky
Kokain
Co zerie Gilberta Grapea
Pomada
a vela vela dalsich uzasnych filmov hlavne s johnnym a od burtona.. ano velmi originalne
romance: the eternal shine of the spotless mind
sci fi: 2001 - star oddysey
drama: the shawshank redemption, green mile (King rulezz)
history: seven samurai (Japan, 1954)
comedy: man on the moon
mindfuck: Un chien andalou (an andalusian dog)
horror: the exorcist
action: district 9
volala si ma draha?