labrador, bernardin, husky, samojed, baset, kolia, bernsky, kaukazsky, ceskoslovensky vlciak....vela ichje a videla som uz aj vela necistokrvnych co sa mi pacili
@nessiee vkuse sa optieral chcel brať botasky a vždy keď som si sadol na gauč vyskočil a tlačil sa ku mne chcel strašne veľa pozornosti a najviac ma na ňom sralo, že keď som došiel na faru rozbehol sa oproti tebe a vkuse skákal ale fakt, že v kuse nie môj ne... kňaza od nás z dediny
@patricino a na tom ti akože čo prekážalo? asi mu tá pozornosť nebola daná od majiteľa a ty si mu bol sympoš jáj veď skákal tešil sa ti ako ti môže toto vadiť?!
@nessiee eee žiadnu neviem prečo ... netreba ešte ešte to zvláda sám silný to pes .. uff starý aký? ... vzali sme si ho keď mal 1,5 a u nás je už asi za 7-8 roky
Kolia, to je môj NaJoBluBeNkAtEJsI pSiK, aj ked psy moc nemusím, skôr mačky, ale ked by som si mal vybrat psa tak len tu Koliu, pripadne este toho velkeho bieleho čo stráži ovce
nemecký ovčiak, lebo ho mám doma a chcela by som strašne nemeckú dogu, anglického kokra, sibírskeho huskyho, bernského salašníckeho, dobermana a bígla to sú úplne najkrajšie psy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
a k veci to je jedno, ktorý keď je môj
a inak francúzsky buldoček, bostonský teriér a nemecký ovčiak.
@mcvpn pre teba! nie pre mňa !
@patricino ja tiež som mala s nimi skúsenosti , hlavne s francúzskym ale to Baron aké vznešené meno
ále s čím bol tak strašne otravný ? taký pes nemôže byť ! bol to tvoj pes?
a k téme ... neviem si vybrať , pretože psy milujem , takže je to dosť ťažké . .skôr by som vedela povedať ktorý sa mi nepáči