je toho veľa, neviem čím začať.... ale taký ten čerstvý čo sa mi stal prednedávnom tak .....
parkovisko pri LIDLi, slnko svietilo, krásne jesenné počasie až na ten idiotský vietor.... rozfúkalo mi vlasy .... idem si upraviť vlasy že sa pozriem na odraz v okne auta... naklonila som sa k autu... upravila som si vlasy a z auta na mňa pozerá 5 vystrašených pohľadov, že čo im nakúkam do auta.... rýchlo som zhíkla "híí tam sú ľudia" a okamžite išla preč s nehoráznym záchvatom smiechu aj s mojim bratom, ktorý ma na to neupozornil.... nebola to síce najtrápnejšia vec v mojom živote ale jedna z mnoha čo sa mi udiala....
ked som bol na vikend za priatelkou v nitre a cele 3 dni som pocas pobytu v uliciach mesta zufalo vystrkoval hlávku a snazil sa zbadat niekde vlasateho muza, ktoreho by som stotoznil @hnisavica -om a potom som zistil, ze ved my dvaja sme sa uz davno davno nasli! a nemusel som chodit ani do NR, stacilo si vojst do srdiecka
@mm47 moj priatel raz poslal smsku urcenu mne omylom konzultantovi zo skoly nastastie tam nic take hrozne nebolo, akurat na konci bolo napisane BRUM...konzultant sa musel dost zabavit
@mm47 frajer ma 23 ale sme v rovnakom rocniku no ved spoluziaci budeme uz len 2 roky ale nevidim dovod mat nejake predsudky ze by to spoluziakom nemohlo vyjst...temu skola az tak neriesime, mame kopu spolocnych zaujmov okrem studia, akurat sa niekedy navzajom potiahneme so zadaniami alebo tak podla mna je to skvele
najtrápnejší neviem,ale ešte kedysi pradávno som sa strepala uprostred javiska,samozrejme pred divákmi ... a dnes sa mi stal taký miniaturny..zavolala som neviem komu,namiesto kamoske... ...vymenila som dve čísla..
Sedím v autobuse opieram sa o sklo, z vonku sa na mňa usmial jeden chalan, ja som to mohla jedine opätovať veď čo už som mala robiť a zrazu sa autobus rozbehol a buchla som si hlavu o sklo takou silou že sa na mňa všetci otočili.. ten vonku sa začal hrozne smiať samozrejme .. Tak som si povedala no čo šak už ho nikdy neuvidím, prídem do školy a čo nevidím .. Neznámy rovno predo mnou to ej taký nedávny no
@ridiculousnotion ty vole!!! tak na tvojom trapase som sa zasmiala najviac
inak ja si veľmi nedokážem spomenúť na moje trapasy, aj ked ich je dosť..... Možno ten z autoškoly (ale na birdzi ja napísaní asi 5 krát, takže nič) no a ešte so spolužiačkou @iwuanka -ou sme toho povystrájali každý den cestou domov .... bože, spomínam si, ako sme sa rehotali, skoro až váľali po chodníku od smiechu, ale na čom? hmm... neviem, tam bolo stále niečo iné.
Doktorke s ktorou robí moja mama som niečo prepisoval do pc a keď som jej to išiel poslať tak som tam vložil omylom text typu "Si super dievča, pekná a chcel by som s tebou časom aj niečo viac ako kamaratstvo. " cca pred 3 rokmi : D
Mám dva Prvý bol, sedela som u zubára v kresle (to vrcholne neznášam) a akurát mi robil nejaký kaz , keď zrazu vletela nejaká ženská, pravdepodobne jeho manželka, a začala ho mlátiť kabelkou so slovami: To akú piču si nasťahoval k nám do domu ty chudák jeden hnusný?! a potom mu vrazila úplne úžasnú facku, no fakt! Ale to jej antré, on sa nado mnou zohýbal a zrazu DRB mu do chrbta! ach. a druhá, napísala som totálne trápny mail jednému človeku o istej veci, a on ma tak milo odmietol, dokonca ma oslovil Mišulka, ale ide ma zajebať, keď si predstavím, že by som toho človeka mala ešte niekedy stretnúť, nedajbože s ním prehovoriť
jezisi co sa mi stalo dneska natáčali sme chujoviny a mala som tancovat okolo tiči hovoril ok zacala som tancovat a zrazu zastavi sa auto a ja tancujem dalej (dost vela som tancovala) potom som prestala a zrazu auto ide dalujem zatrubi,pozrem sa tam chalan sa rehoce a ukazuje mi NAMBR VAN strasne som sa citila trapneeee (
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
je toho veľa, neviem čím začať.... ale taký ten čerstvý čo sa mi stal prednedávnom tak .....
parkovisko pri LIDLi, slnko svietilo, krásne jesenné počasie až na ten idiotský vietor.... rozfúkalo mi vlasy .... idem si upraviť vlasy že sa pozriem na odraz v okne auta... naklonila som sa k autu... upravila som si vlasy a z auta na mňa pozerá 5 vystrašených pohľadov, že čo im nakúkam do auta.... rýchlo som zhíkla "híí tam sú ľudia" a okamžite išla preč s nehoráznym záchvatom smiechu aj s mojim bratom, ktorý ma na to neupozornil.... nebola to síce najtrápnejšia vec v mojom živote ale jedna z mnoha čo sa mi udiala....
(ale necham si to pre seba)
@anthvillie Ako to dopadlo?
@anthvillie Ale co tak asi veris vztahom medzi spoluziakmi mhmhm fajn
Kolko ma frajer? zo zvedavosti a pre pre mna momentalne dolezite zistania
inak ja si veľmi nedokážem spomenúť na moje trapasy, aj ked ich je dosť..... Možno ten z autoškoly (ale na birdzi ja napísaní asi 5 krát, takže nič) no a ešte so spolužiačkou @iwuanka -ou sme toho povystrájali každý den cestou domov .... bože, spomínam si, ako sme sa rehotali, skoro až váľali po chodníku od smiechu, ale na čom? hmm... neviem, tam bolo stále niečo iné.
Doktorke s ktorou robí moja mama som niečo prepisoval do pc a keď som jej to išiel poslať tak som tam vložil omylom text typu "Si super dievča, pekná a chcel by som s tebou časom aj niečo viac ako kamaratstvo. " cca pred 3 rokmi : D