Nevdacna robota. Inak v podstate nic. U nas je bezne ze dobre myslienky byvaju neskor cele zle domyslene a zle uvedene do praxe. Potom ked sa taketo nedomyslene veci stretnu, je z nich viac skody ako uzitku.
@hereiam samozrejme ze to niekto musi robit ale viem zo skusenonsti ako to funguje. Tam nejde o vymahanie poplatku ale nabalit sa na trovoch ktore zakon presne neudava
som sa zaviazala sama so sebou že už v živote mi nedôjde nič od exekútora pretože tie poplatky čo tam sú sa mi prevracali oči pri tých sumách, pri najlepších okolnostiach akých sa dalo a okresaní sumy exekúcie, som vyrobila z 30eurovej pokuty 100eurovú. takže 70 euro sú tie najzákladnejšie poplatky len za začatie exekúcie pri akejkolvek sume, takže vcelku blbě. a to tam ešte ani nie sú žiadne úroky a pokuty navyše...
@tunidlo ja som tú pesničku tak vážne nepoňal inak máš pravdu ale je iná vec keď je niekto nútený sa zadĺžiť z existenčných príčin ale s tým nemám skúsenosti
Jasné, sorry, to ja len furt musím mať takéto otázky, keď mám nejaký dojem
Samozrejme. A podobne, keď si niekto na seba uvalí úžeru, lebo, no, je jednoduchší a má akési vady v budúcom plánovaní. Ja by som napríklad zrušil všetky nebankovky a polovica exekúcií by hneď odpadla.
Alebo aspoň zreguloval, aby nemohli úžerníčiť tak, že v menej vzdelaných ľuďoch vzbudia dojem, že mesačný úrok je ročným úrokom a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale dlhy sa samé nezaplatia.
toť vsjo
@8
Vzdy som tu pracu odmietal a vzdy aj budem.
.. ale viem o dvoch, čo sa volajú Chladný a Krutý,, podľa mňa to celkom aj vystihuje,, prišlo mi to celkom vtipné
Exekúcia je lúpežná akcia, ale nesplatenie dlhu je úplne v poriadku?
Jasné, sorry, to ja len furt musím mať takéto otázky, keď mám nejaký dojem
Samozrejme. A podobne, keď si niekto na seba uvalí úžeru, lebo, no, je jednoduchší a má akési vady v budúcom plánovaní. Ja by som napríklad zrušil všetky nebankovky a polovica exekúcií by hneď odpadla.
Alebo aspoň zreguloval, aby nemohli úžerníčiť tak, že v menej vzdelaných ľuďoch vzbudia dojem, že mesačný úrok je ročným úrokom a podobne