Metrosexuál je pojem, ktorý vznikol zhruba v polovici 90. rokov 20. storočia. Označuje mužov, ktorí žijú v meste a vydávajú podstatnú časť zo svojho platu na značkové a módne oblečenie, kozmetiku a návštevy solárií. Metrosexuáli sa často v starostlivosti
mám takého kamaráta o ktorom by to nikto nikdy nepovedal, ale tak nemalo by sa to s tým staraním sa o seba preháňať, predsa len sa jedná o chlapov.. mňa osobne takí nikdy nepriťahovali, priam naopak...
Podľa mňa je fajn keď sa chlap stará o seba ale ako tu bolo napísané nie preháňať to,zase príliš sa mastičkovať,krémovať,a pravidelne chodiť do solária či kam a teda prevyšovať v tomto ženy mi nepríde úplne fajn. Ženy majú mať v tomto navrch.
Osobna hygiena denne, to je OK, ale mat na sebe parfem Paviela Rochnyaka ci depilovat nohy si chlap fakt nemusi, uspech u zien/muzov bude mat asi stymi co trpia psych.poruchou nejakou
Všetkého veľa škodí si myslím .... aj tej prehnanej starostlivosti...samozrejme nejaká byť musí, ale všetko má svoje medze, ktorých prekročenie príde niekomu celkom normálne, inému čudné.
neviem si pomoct, ale metrosexualita sa mi nejak spaja so zrusenim povinnej vojenskej sluzby... ale.. bolo to v tom istom obdobi.. tak daco mozno na tom bude...
Mne osobne to nevadí ..akože chodiť by som sním enchcela to by bolo možno kus ako chodiť s babou ..ale ako kamarát môže byť ako každý iný človek ..len sa o seba viac stará..stále lepšie ako zarastený smradľavý chlap ...fuj ..
poznám tiež asi jedného a pol no však čo každý sme nejaký sú to chalani, ktorí vyčnievajú z radu a koľko známych kaderníkov a dizajnérov je takýchto? :p ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale zas taký Vaido je úplne super!
a pre veľký úspech ešte raz brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
si predstavte ženu, čo si kreslí fúzy a bradu...........to by bolo pekné?!