V poslednej dobe sa často stretávam s predsudkami keď ide o ľudí s inou orientáciou ( bi, gay, lesbička ) mne osobne tieto predsudky vadia a hlavne ak niekto povie že títo ľudia by mali byť odstránený alebo že sú menej cenný.... čo myslíte vy?
no tiež mi vadí ked má niekto predsudky, hlavne ak o tom všetkom ho*no vie alebo vie len polovičné info z nejakých pochybných haterských webstránok. celkove si myslím že ľudí treba rešpektovať a nie odsudzovať.
a najmä mi bohovsky vadí ked niekto začne porovnávať sexuálnu orientaciu s nejakými úchylkami, deviáciami a pod. to s tým nemá nič spoločné...
@miaja sexuálna orientácia, aha, homosexualita bola vyškrtnutá zo zoznamu chorôb pod nátlakom homolobbistov a už je to orientácia....ok, potom sa nečuduj, ak v budúcnosti bude tých orientácií viac a argumentovať budú presne tak isto, ako homoteroristi.
vobec neriesim orientaciu inych ludi.
sama sa este hladam a uplne je mi to jedno. aj keby som bola aj na zeny, vobec by som sa nevidela ako menejcenna. ved preco? niektore stoja za hriech
@hoperpohroma asi to bude sympatiami, aj muž-muž a žena-žena môžu prejavovať určité sympatie, nie je na tom nič zvláštne. Ale nie je sympatia, ako sympatia....
Niektori ludia na Slovensku maju este nazory ako zo stredoveku, ale myslim si, ze dnes je to skor uz len hlasna mensina ludi a nic viac Ako povedala @13.
Je to rovnake, ako ked niekto pred 100 rokmi nechcel, aby zeny mali volebne pravo. Ziaden normalny clovek dnes uz nema taketo predsudky. Len ti, co maju stale nejake komplexy, maju potrebu sa prejavovat.
@miaja
Všetky neheterosexuálne orientácie majú jedno spoločné- nesprávne zvolený "objekt".
Pedofil a zoofil môže tvrdiť, že to, čo tvrdíš nie je pravda a zoofil ti môže vytknúť niečo v zmysle, že "medzidruhové párenie je spozorované aj v prírode, čiže je to úplne normálne, keď jeden druh má styk s druhým (človek je tiež druh)....alebo že pri správne zvolenom zvierati je to dokonca fyziologickejšie než homosexuálny, ľudský styk. "
Vidíš to, kam sa dá dospieť podobnou argumentáciou ?
Alebo keď 2 homosexuáli, prečo nie 3-4-5-6-7-8-9 ???
Chcela by si, aby tvoje dieťa bolo inak orientované ? Keby si si mohla vybrať medzi homo a hetero, čo by to bolo ?
@puco90 ale ty nechápeš že taký zoofil asi ťažko dokáže mať plnohodnotný vzťah so zvieraťom. tam ide iba o sex ale vzťahy nie su len o tom. v homo vzťahu ako aj v hetero vzťahu je aj láska, porozumenie, opora atd...
a k tej poslednej otázke. to je asi to isté akoby si sa spýtal či by som chcela radšej chlapca alebo dievča. väčšina ľudí by povedala "to je jedno, hlavne aby bolo zdravé" . a to poviem aj ja ako odpoved na tvoju otazku. keby mám mať dieťa tak hlavne nech je zdravé. a bolo by mi jedno keby je hetero, homo , bi alebo hoc aj trans.
@miaja láska, porozumenie a opora....no možno áno, ale 2 muži, alebo 2 ženy nemajú ani najmenšie predpoklady na plnohodnotný vzťah, skôr by som povedal, že medzi mužom a ženou ide o akési dopĺňanie a spolu je to akoby 1 celok.
To, čo si napísala v poslednom odstavci nie je pravda.
Je to akoby som sa ťa spýtal, či chceš heterosexuálne plodné, alebo heterosexuálne neplodné dieťa. Ty by si si zrejme pod maskou falošnej humanity a rovnakého metra vybrala to neplodné, a teda choré-postihnuté dieťa. Pekne.
@grietusha ty si ma nepochopila, on ten zoofil ti tú "normánosť" vyargumentuje jedným videom, kde ti ukáže 1 druh zvieraťa, ktorý má pohlavný styk s 2 druhom zvieraťa.
Teda je to aj v prírode a je to spozorované a v mnohých prípadoch dobrovoľné.
@puco90 ty o tomto zjavne tiež nič nevieš ked tvrdiš že dve ženy alebo dvaja muži nemôžu mať plnohodnotný vzťaz. nuž ale môžu. to že si to nezažil na vlastnej koži neznamená že to neexistuju. ale to je jedno ja to už nejdem riešiť.
@motyylia a práve preto som spomenul slovko "predpoklad"...ono v mnohých prípadoch tento "predpoklad" netrvá po celý život. To ale nemení nič na tom, čo som napísal. Evolúciu neoyebeš....
som zvedavý čo sem zas napíše to 15 ročné spičené decko čo sa hrá že má 20
@20 je čo wtf? dnes som už asi čítal najhoršiu vec na internete @puco90 no chlapec z Nitry ty ako vieš že nemajú na to psychologický predpoklad? si robil vyšetrenia nejaké tým párom? a prosím ťa nedaj mi link na nejakú spičenú stránku dke trvdia že liek na rokovinu je dávno vynájdený
@barky Nie, ja vychádzam zo serióznych vedeckých výskumov, ktoré zistili fakt, že žena a muž majú odlišné vybavenie (aj po tej psychickej stránke) a ako napríklad muž sa rozumie väčšinou do tej technickej stránky, žena skôr po tej sociálnej, ľudskej, čiže ak sú spolu, tak sa dopĺňajú a je tam predpoklad pre dobrý vzťah.
@puco90 Na tebe sa evolucia tiez dobre vyblaznila Kopa mojich kamaratov, aj ludi tu na tejto stranke, ma plnohodnotne homosexualne vztahy, s ktorymi su uplne spokojni Preco by hocikoho mal zaujimat tvoj nazor...?
Po prve na to nemas pravo a po druhe, nechcem byt zly, ale mal si uz sam plnohodnotny, dlhodoby vztah, aby si vedel nieco podobne posudit?
(Ked uz sa mi teda chce viest s niekym na internete diskusiu...): Vies, ze tvoje porovnanie so zoofiliou ju uplne scestne, pretoze to nie je z obidvoch stran dobrovolne a je to zneuzivanie toho zvierata (kedze ludia maju nad zvieratami ovela vacsiu moc). Homosexualny vztah je vztah dvoch samostatnych, svojpravnych ludi, tak neviem, co tu splietas.
Asi uznas sam, ze nema byt ucelom kazdeho vztahu reprodukcia. Mat deti je pravo, ale nie povinnost, preboha. Zda sa ti, ze je ludi na svete malo? Co pary, ktore sa rozhodli nemat deti?
A hlavne, preco mas potrebu rozpravat ostatnym ludom, ako maju zit? Preco sa potrebujes realizovat tym, ze urazas ostatnych, aj ked ta ich zivot vobec neovplyvnuje?
ja som liberálny idiotko ty si bigotný kokot čo má totálne sedlaicke názory a je tak prijebaný že tu chce prisávať video ako zviera ošukaný iný druh zvieraťa keby tým bigotným kokotom niesi vedle by si že zviera sa riadi vo všetkom inštinktom a preto to porovnávať s človekom je totálne scestné
@puco90 ale veď sa tu teraz nebavíme o rovnoprávnosti ale orientácii. Jasné že častokrát to ide ruka v ruke, nie je to ale to isté. Dokument (sa mi zdá, videla som ho už dávnejšie) nehovoril o orientácii prečo ho sem pletieš?
@fragile. hej, ty blbeček, pozri si ten dokument čo som sem dal, nestranný dokument, kde sa tí tvoji pekne vyznamenali
Zoofili ? Zoofil možno bude tvrdiť, že to zviera sa tomu nebráni. A aj niektorí pedofili argumentujú presne tak isto. Tvoji súdruhovia z pochodov majú takúto podporu
Je rozdiel NECHCIEŤ a NEMOCŤ. ok ?
A možno ťa prekvapím, nikomu nedirigujem ako má žiť, ani mi nevadí keď má nejaký chlap chlapa, alebo žena ženu (neškodia mi tým), ale vadí mi násilný HOMOTERORIZMUS a gumovanie o tom, aké je to plnohodnotné
A prepáč, s človekom tvojho typu nemám záujem viesť debatu, pretože nerozmýšľaš, si diletant a urážaš. Maj sa
@barky ty trubka si pozri ten dokument, je relevantný, keby zoberieš kameru a ideš za aktivistami, natočíš čo povedali, potom pôjdeš za odborníkmi a natočíš čo povedia oni a potom to konfrontuješ, tak to je NERELEVANTNÝ DOKUMENT ????
Asi trefa do čierneho, ja poviem "liberálni idiotkovia" a ty sa v tom hneď nájdeš, tomu sa hovorí sebareflexia
S tebou diskusiu končím, však koniec koncov si sa sám zaradil medzi liberálnych idiotkov
@puco90@35
trošku ti tá teória pokrivkáva, lebo homosexuáli majú často sklon mať čo-to aj z opačného pohlavia, takže po psychickej stránke naozaj mať plnohodnotný vzťah môžu. po fyzickej stránke je to horšie, ale stále platí, čo bolo napísané vyššie, že sú tieto vzťahy dobrovoľné a týkajú sa dvoch homosexuálov, ktorí majú vzťah.
trošku by si mal zahodiť stereotypy, dnes aj kopec heterosexuálov zabŕda do oblastí "patriacich" opačnému pohlaviu...
@puco90 a ty stále neporovnávaj vzťah pedofi a l zviera ked zviera sa stále riadi len inštikntom už si to ulož do tej tvojej jebnutej hlavičky ty geroj .... nie vzťah dvoch znýšlajucich,inteligentných bytosí na uplne inej urovní ako zvieratá
pozdravuj kamarátov v kartárskom klube a budúcu ženu v ničom zdatnú čo ti bude kotiť deti ako na bežiacom páse
@57 otázne je že či je výchova dieťaťa v takoto vzťahu je mu prospešná... možno raz keď budú homosexuálne vzťahy brané za plnohodnotné tak by to išlo lepšie... ale zatiaľ je názor spoločnosti dosť nejdenotný v tomto smere... a neviem či by to bolo pre dieťa najlepšie... deti vedia byť kruté.. a učitelia kebyže vedia tak by boli schopný zavolať kvôli tomu socialku... a nemyslím si že znovuodlúčenie je dobré taktiež... je to naozaj... hmn... dvojsečne... na jednej strane áno, na druhej nie...
@barky neviem tak asi prepáč ale moje myslenie je asi natoľko konzervatívne a pravdepodobne sa neviem prispôsobiť spoločnosti keď si myslím že najlepšie pre výchovu dieťaťa je otec a mama a to že mi príde ako samozrejme byť vychovávaný mužom a ženou...
Nemám voči homosexuálom predsudky, dokonca mi ani nevadia (mnohí si o mne ale myslia, že mi vadia..). iná vec je ale, že mi vadí, ako sa dnes homosexualita PREZENTUJE. Nie je to orientácia, je to porucha.
Orientácia je, keď si vyberáš, ktorým smerom smeruješ, ideš - vlastný výber. Porucha je odlišnosť od prirodzeného stavu. (nevravím, že je to zlé a samozrejme človek za to nemôže.. porucha je aj gigantizmus, albinizmus, autizmus... atď., nikoho z nich nemožno odsudzovať, ale porucha to proste je.
Ono je fajn, xenofóbov je veľa, a preto je často môj názor nepochopený, preto čiastočne som ZA osvetu proti predsudkom. Vadí mi, ak niekto slová "gay" alebo "lesba" používa ako nadávky, zosmiešňovanie.. Ja keď vravím, že je to porucha, tak je to vec definície, nie odsudzovania.
Ale druhá vec.. Dnes sa mladí "musia hľadať", práve kvôli nadbytku informácií. Pritom človek, ak sa cíti iný, tak sa tak proste cíti, nie je to len výmysel z nudy..
@darkestangel vauuuu musím súhlasiť, do bodky. Len si daj bacha, aby ťa tu niekto z tých tolerantných teraz nezačal atakovať za to, že si si dovolila povedať, že je to porucha.
neznasam vsak propagaciu "nenormalnej" (normal = vacsinova, cize heterosexualna) orientacie. Preco? Pretoze je to zmatocne a bohuzial sa mladi teraz musia hladat a skusat. To, co pokladam za propagaciu tu rozoberat nebudem.... to by bol zasa flame
@adriana998 no neviem mnohokrát som atakovaný za to, že si myslím (a dokážem ísť aj do podstaty) že je to porucha.
Ja som len napísal, že keď niekto tvrdí, že homosexualita nie je porucha, tak takými istými argumentami si môžu obhájiť zoofili zoofíliu a pedofili pedofíliu.
Mne je jasné, že môžeme nájsť x vecí spoločných a x vecí rozdielonych v porovnaní zoofila a homosexuála (podobná-nesprávne vybraný "objekt", nefyziologickosť....rozdielna-človek na človeka, človek na zviera....)...
Ja len nechápem prečo má niekto problém diskutovať slušne. Ale to už nie je môj problém.
@adriana998 a co keby uvedieme priklad pedofilie? Kolko 12-14 rocnych dievceniec je dostatocne vyvynutych a schopnych plodit? Odsudis to hned, pricom je to biologicky "normalnejsie" ako homosexualita. Ale tu sa uz bavime o predsudkoch, ze?
@darkestangel samozrejme že je to vec definície a mne osobne ani nevadí, ak majú spolu nejaký vzťah, mňa do toho nič neni, len nech sa netvária, že je to nejaká alternatíva, alebo nedajbože úplne plnohodnotné. Teda súhlasím, ide skôr o propagáciu a keď už chcú partnerstvá, lebo sa im nepáčia nejaké zákony, tak nech sa teda upravia konkrétne zákony, aby platili na všetkých rovnako (napríklad, aby si majetok mohla dať hocikomu komu uznáš za vhodné) a ak trvajú na nejakom papieri ( ktorý bude oficiálne bezcenný, pretože oficiálne ich požiadavky už budú platiť pre všetkých), tak nech si založia nejakú spolok, ktorý ich bude sobášiť....
@puco90 myslím že bolo dosť neprimeraných reakcií... @wolskeoko dnes už kopa dievčat žije sexualnym životom vo veku 12 rokov, nepriek tomu že je to možno priskoro, ale to je tiež mienka spoločnosti, v minulosti by už boli aj vydaté a čakali dieťa.... stále je tam tá otázka dobrovolnosti, samostatnosti a schopnosti objektívne zhodnotiť situáciu...
nie, mohlo by to dopadnút takto:
„Ahoj, chceme sa zobrať!“
„Mená?“
„John Smith, Jane Jamesová, Robert Green a June Johnsonová.“
„A kto si berie koho?“
„My všetci sa chceme navzájom oženiť a vydať.“
„Ale veď ste štyria!“
„To áno. Štyria normálni bisexuálovia a máme sa naozaj radi. Ja milujem Janu a Roberta, June
miluje Roberta a Jane a Robert zase miluje June a mňa. Takže sa chceme všetci zobrať. Spečatiť
svoje sexuálne preferencie v manželskom zväzku je ta jediná správna cesta.“
„My ale oddávame iba homosexuálne a lesbické páry.“
„Takže vy diskriminujete bisexuálov?!“
„Nie, ešteže to, ibaže tradičná predstava manželského zväzku sa týka párov.“
„A vy sa odkedy držíte tradícií?“
„Nie, to nie, chcel som iba povedať, že niekde predsa musí byť stanovený nejaký limit.“
„A to už kto povedal?! Neexistuje žiadne logické zdôvodnenie limitovať sobáš iba pre dvojice.
Väčšie skupiny sú omnoho lepšie! Okrem toho, máme svoje práva. Starosta mesta vyhlásil, že
ústava zaručuje rovnaké práva všetkým. Okamžite sem navaľ ten sobášny list.“
„No tak dobre. Ďalší prosím...“
„Dobrý deň, chcem sa oženiť.“
„Mená?“
„David Deeds.“
„A meno partnera?“
„Žiadne nie je, ja si chcem vziať sám seba.“
„Sám seba?! Čo tým myslíte?“
„Nuž, môj psychiater tvrdí, že mám rozpoltenú osobnosť. Takže by som rád tie dve polovice
spojil zväzkom. Aby som mohol podávať daňové priznanie ako rodina.“
„Aha, tak dobre. Tu máte ten papier. Ďalší... Tá pani s tým kokršpanielom, prosím...“
@wolskeoko@67 presne si pomenoval to, čo mne sa nepáči s za propagáciu tolerancie, ale nie toho skúšania sa.. som toho názoru, že človek má byť vo vzťahu s tým, kto ho priťahuje (to predsa človek cíti), ale nie s tým, kto je toho istého pohlavia len aby "sa hľadal" (čiže vzťahy by podľa mňa nemali byť na základe pochybností(nazvime to radšej zvedavoať), ale na základe citov, sympatií..)
mne vadí, ak mi ide niekto hovoriť, že sa nemám baviť s homosexuálmi, pretože sú nenormálni
a pritom sú to sami o sebe super ľudia a ich orientáciu neriešim ani ich neodsudzujem, to nemám v kompetencii
Ja nevidím žiadnu logiku alebo zmysel v predsudkoch. Nerozumiem luďom, čo sa do toho vžívajú, a berú túto problematiku velmi osobne, ako keby niekto hovoril o ich synovi alebo dcére. Sex je sex, nechápem prečo niektorí z toho robia háklivú tému, a prečo majú takí eminentný záujem sa starať o to kto to kam strká. V 21. storočí by sa mali ludia fakt preniesť cez seba. Mne celkovo lezú na nervy obmedzení ludia so zaostalými názormi ktorí vidia len seba a ten svoj vlastný subjektívny uhol pohladu, a vedú smtuné zakomplexované životy a musia komentovať sexuálnu orientáciu druhých, ich štýl obliekania, pičovať a komentovať ak nedaj bože sa pár pobozká na verejnosti, musia poukazovať na to ak je niekto inej farbi pleti/pochádza z iného regiónu, musia jeden druhého porovnávať za každú cenu, atď. ja hádžem všetky tieto komplexy do jedného vreca, podla mňa by mali partiť už len do minulosti
@wolskeoko ale hádam si viem dať dohromady že keď ma chlap pozýva do prázdneho bytu tak mu nejde len o pokec... a ďalej či sa mi to oplatí alebo nie... decká už majú nejaké zmýšľanie tiež a často dospejú skorej než bolo predtým normálne...
@adriana998 to ze clovek dospeje znamena akurat to, ze moze chlastat alkohol a fajcit cigarety. To, ze mentalne sa na tu uroven dostanes skor neznamena, ze si rozumna. A uprimne do 20 rokov to stihnu len vynimky. Niekto to nezvladne pocas celeho zivota.
Ked byva clovek sam, tak ta do ineho bytu ani pozvat nemoze.
@skooty si ale kokot uplny.. ja hovorim o decaku.. si fkat kokot uplny? vieš ako končia deti z detského domova? ty nielneže ako kokot vypadáš ale aj si... v 18 ťa vyjebú na ulicu . A ty si ešte tak primitívna sviňa že povieš že od ludí čo ti dajú dobré zázemie a atd (áno lebo alkoholikom dieťa na adopicu len tak nedajú) a máš šancu na dobrý život že by si šiel radšej do decáku? Ty si fakt taký uplny vyjebanec?
Poviem ti že raz som stretol holku z decáku mala to ťažké a ešte to aj má tažké a bavil som sa s ňou na túto tému a takým primitívom ako ty by dala facku . Jediné štastie že ťa nestretám v reale lebo by som ti s chuti zajebal do toho zofinovaného ksichtu
@adriana998 áno dobrá otázka a možno by to bolo zlé ale presne kvôli takým vyjebancom ako ten hore čo som ho tagol alebo ten retarodvaný mudrlant z Nitry...
zamysli sa nakoniec že možno dieťa bude znášať posmešky ale možno skončí výšku a atd ako ho vyjebú v 18 na ulicu a akurát tak si od teba bude pýtať na víno
@puco90 nevidim dovod preco by nemohli mat dve lesby alebo gayovia vztah ked su taki a lubia sa. a co je na tom? preco by sa nemohli zobrat? kde zijes v 15 storoci? ja si tiez myslim ze je to kvazi "porucha" ale tiez su to ludia, maju city emocie a chcu sa mat radi.
druha vec je ze nesuhlasim aby si takyto ludia adoptovali dieta. neviem si predstavit ze by krpateho vychovavali dve zeny alebo dvaja tepli muzi z toho mi je na grc a to chuda dieta to tiez dobre psychicky pokryvi. a nehovoriac o tom ze ked sa ide chuda dieta este adoptovat ze si to nemoze ani vybrat same ci do takej rodiny pojde... urcite je to lepsie ako decak ale ziadna vyhra.
@barky chlape ukľudni sa... čo sa týka toho nepovedal som že decák je nejaka výhra ale povedal som akoby som to ja urobil ... uprimne ľutujem všetky deti čo su v deckom ... ak si si nevšimol tak som napísal ako by som to urobil ja .. asi mi teraz začneš nadávať do kokotov a podobne a že by si ma zajebal... no čo už z blbcami sa diskutovať nedá ...
@tryptaminedream jebe akurát tebe krásavec... spýtaj sa detí v decekom domove.. hotovo koniec.. a je smutné že tagneš mňa ap ovieš mi že mi jebe ale človek čo by šiel dobrovolne do decáku to je ok..ale však každý to zrejme berie inak
@barky ja nehovorim ze decak je lepsi, ja hovorim ze ti jebe lebo sa tu na kazdeho rozkrkikujes jak primitiv a nadavas kazdemu do vyjebancov.
mna si si zrovna dobre nevybral, som v kontakte hned s 10 deckami s decakov v jednom socialnom zaraideni pre postihnutych. ja viem ake to je vyrastat v domove, nepisal som ze je to v nom lepsie ako zit u teplych rodicov, ale tiez to nie je ziadna vyhra, vies si predstavit tu pokryvenu psychiku dietata?? videl som parik dvoch zien ktore si z maleho dievcatka robili chlapca a obliekali ho ako chlapca. nauc sa citat, dneska mas asi spatny vecer.
@tryptaminedream ja som ti ani nikde nenapísal že to tvrdíš.. len to že si myslíš že by si tie deti nemali adoptovať som tvoj názor konfrontoval s tým že spýtaj sa týchdetí čo by chceli..
a hej proste človek čo povie že by si vybral decák je proste len primitív ,vyjebanec a a tak dalej a napíšem mu to aj stokrát a už si si mohol dávno všimnuť že s človekom sa bavím na takej úrovni ako je jeho názor ak mi napíšeš čosi čo sa tvári apson trochu seriozne aj ked s tým uplne nesúhlasím ako napr @89 tak ťa nepošlem 20krát do prdele s tým žesi totálny kokot
a to ako osm písla vyššie tie deti to budú respektíve mali by to ťažké ak by sa to povolilo len kvôli tomu že ostatný ludia sú totálni vyjebanci a tam by sa mala začať tá zmena.. lebo niekedy dajú decku vyžrať aj to že je len adoptované ..
a ja smaozrejme hovorím o tom že by bolo vychované normálne nie aby ho niekto obliekal ako ženu,chlapca.
@barky ja chapem co hovoris len to dneska vecer moc dusis. je to na diskusiu a ne ze vy ste kokoti lebo je to takto.
priklad s tymi zenami bol extrem ale aj tak cakat "normalnu vychovu" od dvoch fotrov alebo mamin je tazke. poznam chalana v mojom veku ktoreho vychovavala len mama a babka a je z neho totalny jebko. mozno by taky bol aj normalne a mozno ne.
@tryptaminedream aha a týmto akože tvrdím, že im zakazujem spolu spať ?
Ja som len argumentoval, na tvrdenia o tom, že "to nie je porucha, je to normálne a aké je to vlastne úžasné"
@mariquittka
áno tak by to malo vyzerať... len je rozdiel dve osoby, ktoré sa majú radi a osoba a zviera, lebo tam treba tú lásku s oboch strán. Pravidlo na uzavretie manželstva je to, že sa musia obidvaja milovať, slúbiť si lásku, ide o tú prísahu... ako chceš aby zviera prisahalo, že bude milovať danú osobu, šak to je choré, mám pravdu?
@puco90
stručne sa budem snažiť vysvetliť aké postavenie zastupuje pedofília v spoločnosti. Treba si uvedomiť, že človek môže byť orientovaný ako heterosexuál, homosexuál, bisexuál. S týchto troch orientácií môže presadozvať pedofiliu. To znamená, že hetero znásilní dieťa opačného pohlavia, homo znásilní dieťa rovnakého pohlavia a bisexuálovi je to jedno. Ako vidíš, homosexualita a pedofilia nie je to isté. Toľko k tomu a to by sme mali.
nech si každý jebe čo chce a koho chce... pokiaľ to nie je moja riť je mi to fakt jedno. Prečo by nemali mať registrované partnerstvá, keď spolu dvaja žijú, zdieľajú jednu posteľ, jednu chladničku, často jeden účet,tak prečo im nedať papier o tom, že žiju spolu oficiálne a tak sa starajú rovnakým dielom. Nie je to manželstvo, je to zmluva!
Kým toto kokoti a cirkev nepochopí, nevstúpim do kostola a budem trepať po hlavách tých kokotov.
@jony1212 ja som nepovedal že pedofília je to isté ako homosexualita, len to, že určité veci sú podobné a niektoré rozdielne. Už som to tu vysvetľoval. Pedofili sa tiež opierajú o to, že keď môžu "oni", môžeme aj "my", argumentujú v niektorých prípadoch dobrovoľnosťou a fyziologickosťou, prípade sa pozrú na minulosť (sobáše 12-13 ročných), že aha, vtedy to nebola pedofília a teraz to už je, spoločnosť tak fungovala.....atď.... To, že ty si sa na to pozrel z jedného uhla pohľadu je pekné a samozrejme to platí, ale každá minca má predsa 2 strany......
@barky nie sú všetky prípady takéto... a v prípade náhradných rodín sa niekedy dieťa zveruje aj do skončenia strednej školy a nájdenia si náhradného ubytovania... a nie všetci tak končia ... poznám pár prípadov a určite neskončili na ulici a na chlaste... sú z ních úspešný ľudia a slušný
@puco90
v tomto máš pravdu. Len čo ľudia nechápu je to, že nie je pedofil ako pedofil. Je rodiel, keď sa majú dve osoby rovnako radi aj keď je tam veľký vekový rozdiel (otázne je ako by tento vzťah funkoval, ale to už je druhá vec) a v tedy, keď jeden zneužije druhého, to treba mať na pamäti, inak platí to, čo som povedal
čo sa týka prvého prípadu, keď je to dobrovoľné rozhodnutie, tak to akceptujem. V tom druhom prípade to neakceptujem. To je to isté, ako keby chlap zneužil babu hoci aj rovankého veku... čiže jeden druh pedofílie akceptujem, druhý neakceptujem, lebo sa jedná o znásilnenie
pripadá mi úbohé, niekoho súdiť podľa tohto...
nikomu tým neubližuje!
napr. moja sestra je lesba a zároveň skvelá osoba! a bolo by úplne odveci, keby som na ňu zmenila názor, len na základe toho, že ju priťahujú ženy...
...
@mayben
dospel som ku tomu názoru,že by sa do toho nemala motať tretia strana...
a to som bol hejter buzerantov...
moja lektorka umenia je taktiež lesba mimochodom...
Nevadia mi. Každý nech je na čo len chce. Väčšinou sa inej orientácie stránia ľudia silne vyznávajúci tradície typu : na špagety ide len kečup . Blbosť, aj s tatarkou alebo grankom sú fajn .
Predsudky mi vadia, na druhú stranu ak zistím, že nejaký kamarát tieto predsudky má (a to nielen v tejto oblasti) aspoň ho môžem rýchlo zaradiť do kategórie (ne)známy.
Je zvláštne, že ľudia si za terč nenávisti vyberú radšej niekoho, kto vôbec nepredstavuje hrozbu, snaží sa začleniť do spoločnosti, pracuje a posúva ju vpred (btw. koľko módnych návrhárov je homosexuálne orientovaných?).
V každom prípade nikomu neberiem jeho názor a ani sa s nikým nebudem hádať o správnosti môjho/jeho postoja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
113 komentov
a najmä mi bohovsky vadí ked niekto začne porovnávať sexuálnu orientaciu s nejakými úchylkami, deviáciami a pod. to s tým nemá nič spoločné...
Predsudky sú ale podľa mňa je toho stále menej.
sama sa este hladam a uplne je mi to jedno. aj keby som bola aj na zeny, vobec by som sa nevidela ako menejcenna. ved preco? niektore stoja za hriech
taký pedofil či zoofil nevie mať plnohodnotný vzťah so psom či dieťaťom. maju spolu sex a to z druhej strany nie je pravdepodobne dobrovolné...
alebo si myslíš že vzťah dvoch dospelých ľudí založený na láske a porozumení je porovnatelný so sexuálnym zneužívaním malého dieťaťa?
Je to rovnake, ako ked niekto pred 100 rokmi nechcel, aby zeny mali volebne pravo. Ziaden normalny clovek dnes uz nema taketo predsudky. Len ti, co maju stale nejake komplexy, maju potrebu sa prejavovat.
Všetky neheterosexuálne orientácie majú jedno spoločné- nesprávne zvolený "objekt".
Pedofil a zoofil môže tvrdiť, že to, čo tvrdíš nie je pravda a zoofil ti môže vytknúť niečo v zmysle, že "medzidruhové párenie je spozorované aj v prírode, čiže je to úplne normálne, keď jeden druh má styk s druhým (človek je tiež druh)....alebo že pri správne zvolenom zvierati je to dokonca fyziologickejšie než homosexuálny, ľudský styk. "
Vidíš to, kam sa dá dospieť podobnou argumentáciou ?
Alebo keď 2 homosexuáli, prečo nie 3-4-5-6-7-8-9 ???
Chcela by si, aby tvoje dieťa bolo inak orientované ? Keby si si mohla vybrať medzi homo a hetero, čo by to bolo ?
a k tej poslednej otázke. to je asi to isté akoby si sa spýtal či by som chcela radšej chlapca alebo dievča. väčšina ľudí by povedala "to je jedno, hlavne aby bolo zdravé" . a to poviem aj ja ako odpoved na tvoju otazku. keby mám mať dieťa tak hlavne nech je zdravé. a bolo by mi jedno keby je hetero, homo , bi alebo hoc aj trans.
homosexuál nadväzuje vzťah s ďalším homosexuálom.
zoofil ale nenadväzuje vzťah s ďalším zoofilom.
To, čo si napísala v poslednom odstavci nie je pravda.
Je to akoby som sa ťa spýtal, či chceš heterosexuálne plodné, alebo heterosexuálne neplodné dieťa. Ty by si si zrejme pod maskou falošnej humanity a rovnakého metra vybrala to neplodné, a teda choré-postihnuté dieťa. Pekne.
Teda je to aj v prírode a je to spozorované a v mnohých prípadoch dobrovoľné.
Wtf did i just read
:letim:
môj bratranec je napr. gay a najlepší kamoš je bi a čo teraz?
@20 je čo wtf? dnes som už asi čítal najhoršiu vec na internete
@puco90 no chlapec z Nitry ty ako vieš že nemajú na to psychologický predpoklad? si robil vyšetrenia nejaké tým párom? a prosím ťa nedaj mi link na nejakú spičenú stránku dke trvdia že liek na rokovinu je dávno vynájdený
Po prve na to nemas pravo a po druhe, nechcem byt zly, ale mal si uz sam plnohodnotny, dlhodoby vztah, aby si vedel nieco podobne posudit?
(Ked uz sa mi teda chce viest s niekym na internete diskusiu...): Vies, ze tvoje porovnanie so zoofiliou ju uplne scestne, pretoze to nie je z obidvoch stran dobrovolne a je to zneuzivanie toho zvierata (kedze ludia maju nad zvieratami ovela vacsiu moc). Homosexualny vztah je vztah dvoch samostatnych, svojpravnych ludi, tak neviem, co tu splietas.
Asi uznas sam, ze nema byt ucelom kazdeho vztahu reprodukcia. Mat deti je pravo, ale nie povinnost, preboha. Zda sa ti, ze je ludi na svete malo? Co pary, ktore sa rozhodli nemat deti?
A hlavne, preco mas potrebu rozpravat ostatnym ludom, ako maju zit? Preco sa potrebujes realizovat tym, ze urazas ostatnych, aj ked ta ich zivot vobec neovplyvnuje?
a dpc muža môžeš mať absolútny antitalent a žena orpaví sama aj auto hentá pičovina mohla platiť tak v stredoveku nie v dnešnej modernej dobe
"Preco by hocikoho mal zaujimat tvoj nazor...?"
a teraz sa pozri na nazov fora.
» www.youtube.com/watch?feature=p...
Liberálni idiotkovia sa proste vyznamenali
a ty si Luciferov ľavoboček
ja som liberálny idiotko ty si bigotný kokot čo má totálne sedlaicke názory a je tak prijebaný že tu chce prisávať video ako zviera ošukaný iný druh zvieraťa keby tým bigotným kokotom niesi vedle by si že zviera sa riadi vo všetkom inštinktom a preto to porovnávať s človekom je totálne scestné
Zoofili ? Zoofil možno bude tvrdiť, že to zviera sa tomu nebráni. A aj niektorí pedofili argumentujú presne tak isto. Tvoji súdruhovia z pochodov majú takúto podporu
Je rozdiel NECHCIEŤ a NEMOCŤ. ok ?
A možno ťa prekvapím, nikomu nedirigujem ako má žiť, ani mi nevadí keď má nejaký chlap chlapa, alebo žena ženu (neškodia mi tým), ale vadí mi násilný HOMOTERORIZMUS a gumovanie o tom, aké je to plnohodnotné
A prepáč, s človekom tvojho typu nemám záujem viesť debatu, pretože nerozmýšľaš, si diletant a urážaš. Maj sa
ty si trošku ujebaný kamarát myslím si že s tebou sa cenu ani dalej nemá baviť
Asi trefa do čierneho, ja poviem "liberálni idiotkovia" a ty sa v tom hneď nájdeš, tomu sa hovorí sebareflexia
S tebou diskusiu končím, však koniec koncov si sa sám zaradil medzi liberálnych idiotkov
trošku ti tá teória pokrivkáva, lebo homosexuáli majú často sklon mať čo-to aj z opačného pohlavia, takže po psychickej stránke naozaj mať plnohodnotný vzťah môžu. po fyzickej stránke je to horšie, ale stále platí, čo bolo napísané vyššie, že sú tieto vzťahy dobrovoľné a týkajú sa dvoch homosexuálov, ktorí majú vzťah.
trošku by si mal zahodiť stereotypy, dnes aj kopec heterosexuálov zabŕda do oblastí "patriacich" opačnému pohlaviu...
pozdravuj kamarátov v kartárskom klube a budúcu ženu v ničom zdatnú čo ti bude kotiť deti ako na bežiacom páse
Vieš ty čo, už radšej nepíš nič
Orientácia je, keď si vyberáš, ktorým smerom smeruješ, ideš - vlastný výber. Porucha je odlišnosť od prirodzeného stavu. (nevravím, že je to zlé a samozrejme človek za to nemôže.. porucha je aj gigantizmus, albinizmus, autizmus... atď., nikoho z nich nemožno odsudzovať, ale porucha to proste je.
Ono je fajn, xenofóbov je veľa, a preto je často môj názor nepochopený, preto čiastočne som ZA osvetu proti predsudkom. Vadí mi, ak niekto slová "gay" alebo "lesba" používa ako nadávky, zosmiešňovanie.. Ja keď vravím, že je to porucha, tak je to vec definície, nie odsudzovania.
Ale druhá vec.. Dnes sa mladí "musia hľadať", práve kvôli nadbytku informácií. Pritom človek, ak sa cíti iný, tak sa tak proste cíti, nie je to len výmysel z nudy..
neznasam vsak propagaciu "nenormalnej" (normal = vacsinova, cize heterosexualna) orientacie. Preco? Pretoze je to zmatocne a bohuzial sa mladi teraz musia hladat a skusat. To, co pokladam za propagaciu tu rozoberat nebudem.... to by bol zasa flame
Ja som len napísal, že keď niekto tvrdí, že homosexualita nie je porucha, tak takými istými argumentami si môžu obhájiť zoofili zoofíliu a pedofili pedofíliu.
Mne je jasné, že môžeme nájsť x vecí spoločných a x vecí rozdielonych v porovnaní zoofila a homosexuála (podobná-nesprávne vybraný "objekt", nefyziologickosť....rozdielna-človek na človeka, človek na zviera....)...
Ja len nechápem prečo má niekto problém diskutovať slušne. Ale to už nie je môj problém.
@wolskeoko dnes už kopa dievčat žije sexualnym životom vo veku 12 rokov, nepriek tomu že je to možno priskoro, ale to je tiež mienka spoločnosti, v minulosti by už boli aj vydaté a čakali dieťa.... stále je tam tá otázka dobrovolnosti, samostatnosti a schopnosti objektívne zhodnotiť situáciu...
„Ahoj, chceme sa zobrať!“
„Mená?“
„John Smith, Jane Jamesová, Robert Green a June Johnsonová.“
„A kto si berie koho?“
„My všetci sa chceme navzájom oženiť a vydať.“
„Ale veď ste štyria!“
„To áno. Štyria normálni bisexuálovia a máme sa naozaj radi. Ja milujem Janu a Roberta, June
miluje Roberta a Jane a Robert zase miluje June a mňa. Takže sa chceme všetci zobrať. Spečatiť
svoje sexuálne preferencie v manželskom zväzku je ta jediná správna cesta.“
„My ale oddávame iba homosexuálne a lesbické páry.“
„Takže vy diskriminujete bisexuálov?!“
„Nie, ešteže to, ibaže tradičná predstava manželského zväzku sa týka párov.“
„A vy sa odkedy držíte tradícií?“
„Nie, to nie, chcel som iba povedať, že niekde predsa musí byť stanovený nejaký limit.“
„A to už kto povedal?! Neexistuje žiadne logické zdôvodnenie limitovať sobáš iba pre dvojice.
Väčšie skupiny sú omnoho lepšie! Okrem toho, máme svoje práva. Starosta mesta vyhlásil, že
ústava zaručuje rovnaké práva všetkým. Okamžite sem navaľ ten sobášny list.“
„No tak dobre. Ďalší prosím...“
„Dobrý deň, chcem sa oženiť.“
„Mená?“
„David Deeds.“
„A meno partnera?“
„Žiadne nie je, ja si chcem vziať sám seba.“
„Sám seba?! Čo tým myslíte?“
„Nuž, môj psychiater tvrdí, že mám rozpoltenú osobnosť. Takže by som rád tie dve polovice
spojil zväzkom. Aby som mohol podávať daňové priznanie ako rodina.“
„Aha, tak dobre. Tu máte ten papier. Ďalší... Tá pani s tým kokršpanielom, prosím...“
a pritom sú to sami o sebe super ľudia a ich orientáciu neriešim ani ich neodsudzujem, to nemám v kompetencii
Ked byva clovek sam, tak ta do ineho bytu ani pozvat nemoze.
a len tak na rozsirenie obzorov:
» www.eduworld.sk/sk/preco-niekto... [1434011650177358]&action;_type_map=["og.likes"]&action;_ref_map=[]
Poviem ti že raz som stretol holku z decáku mala to ťažké a ešte to aj má tažké a bavil som sa s ňou na túto tému a takým primitívom ako ty by dala facku . Jediné štastie že ťa nestretám v reale lebo by som ti s chuti zajebal do toho zofinovaného ksichtu
@adriana998 áno dobrá otázka a možno by to bolo zlé ale presne kvôli takým vyjebancom ako ten hore čo som ho tagol alebo ten retarodvaný mudrlant z Nitry...
zamysli sa nakoniec že možno dieťa bude znášať posmešky ale možno skončí výšku a atd ako ho vyjebú v 18 na ulicu a akurát tak si od teba bude pýtať na víno
@puco90 nevidim dovod preco by nemohli mat dve lesby alebo gayovia vztah ked su taki a lubia sa. a co je na tom? preco by sa nemohli zobrat? kde zijes v 15 storoci? ja si tiez myslim ze je to kvazi "porucha" ale tiez su to ludia, maju city emocie a chcu sa mat radi.
druha vec je ze nesuhlasim aby si takyto ludia adoptovali dieta. neviem si predstavit ze by krpateho vychovavali dve zeny alebo dvaja tepli muzi z toho mi je na grc a to chuda dieta to tiez dobre psychicky pokryvi. a nehovoriac o tom ze ked sa ide chuda dieta este adoptovat ze si to nemoze ani vybrat same ci do takej rodiny pojde... urcite je to lepsie ako decak ale ziadna vyhra.
"nemôžu, nemajú na to fyzické, ani psychické predpoklady. Netvrdím, že nemôžu mať vzťah, ale nemôžu mať plnohodnotný vzťah."
"no možno áno, ale 2 muži, alebo 2 ženy nemajú ani najmenšie predpoklady na plnohodnotný vzťah"
"nech sa netvária, že je to nejaká alternatíva, alebo nedajbože úplne plnohodnotné"
pre mna je "plnohodnotny vztah" taky ktory ma citovo a emovne naplna a som v nom stastny. ty mas potom cudne definicie.
som zvedavy keby si bol teply ci by si tu takto bojoval.
mna si si zrovna dobre nevybral, som v kontakte hned s 10 deckami s decakov v jednom socialnom zaraideni pre postihnutych. ja viem ake to je vyrastat v domove, nepisal som ze je to v nom lepsie ako zit u teplych rodicov, ale tiez to nie je ziadna vyhra, vies si predstavit tu pokryvenu psychiku dietata?? videl som parik dvoch zien ktore si z maleho dievcatka robili chlapca a obliekali ho ako chlapca. nauc sa citat, dneska mas asi spatny vecer.
a hej proste človek čo povie že by si vybral decák je proste len primitív ,vyjebanec a a tak dalej a napíšem mu to aj stokrát a už si si mohol dávno všimnuť že s človekom sa bavím na takej úrovni ako je jeho názor ak mi napíšeš čosi čo sa tvári apson trochu seriozne aj ked s tým uplne nesúhlasím ako napr @89 tak ťa nepošlem 20krát do prdele s tým žesi totálny kokot
a to ako osm písla vyššie tie deti to budú respektíve mali by to ťažké ak by sa to povolilo len kvôli tomu že ostatný ludia sú totálni vyjebanci a tam by sa mala začať tá zmena.. lebo niekedy dajú decku vyžrať aj to že je len adoptované ..
a ja smaozrejme hovorím o tom že by bolo vychované normálne nie aby ho niekto obliekal ako ženu,chlapca.
Nauč sa čítať ty a zlý večer určite nemám
priklad s tymi zenami bol extrem ale aj tak cakat "normalnu vychovu" od dvoch fotrov alebo mamin je tazke. poznam chalana v mojom veku ktoreho vychovavala len mama a babka a je z neho totalny jebko. mozno by taky bol aj normalne a mozno ne.
Ja som len argumentoval, na tvrdenia o tom, že "to nie je porucha, je to normálne a aké je to vlastne úžasné"
takže tak....
áno tak by to malo vyzerať... len je rozdiel dve osoby, ktoré sa majú radi a osoba a zviera, lebo tam treba tú lásku s oboch strán. Pravidlo na uzavretie manželstva je to, že sa musia obidvaja milovať, slúbiť si lásku, ide o tú prísahu... ako chceš aby zviera prisahalo, že bude milovať danú osobu, šak to je choré, mám pravdu?
to je jediný názor čo na nich mám
stručne sa budem snažiť vysvetliť aké postavenie zastupuje pedofília v spoločnosti. Treba si uvedomiť, že človek môže byť orientovaný ako heterosexuál, homosexuál, bisexuál. S týchto troch orientácií môže presadozvať pedofiliu. To znamená, že hetero znásilní dieťa opačného pohlavia, homo znásilní dieťa rovnakého pohlavia a bisexuálovi je to jedno. Ako vidíš, homosexualita a pedofilia nie je to isté. Toľko k tomu a to by sme mali.
Kým toto kokoti a cirkev nepochopí, nevstúpim do kostola a budem trepať po hlavách tých kokotov.
v tomto máš pravdu. Len čo ľudia nechápu je to, že nie je pedofil ako pedofil. Je rodiel, keď sa majú dve osoby rovnako radi aj keď je tam veľký vekový rozdiel (otázne je ako by tento vzťah funkoval, ale to už je druhá vec) a v tedy, keď jeden zneužije druhého, to treba mať na pamäti, inak platí to, čo som povedal
nikomu tým neubližuje!
napr. moja sestra je lesba a zároveň skvelá osoba! a bolo by úplne odveci, keby som na ňu zmenila názor, len na základe toho, že ju priťahujú ženy...
...
ale dve ženy sú vždy viac sexy ako dvaja buzeranti :ehm:
dospel som ku tomu názoru,že by sa do toho nemala motať tretia strana...
a to som bol hejter buzerantov...
moja lektorka umenia je taktiež lesba mimochodom...
Predsudky mi vadia, na druhú stranu ak zistím, že nejaký kamarát tieto predsudky má (a to nielen v tejto oblasti) aspoň ho môžem rýchlo zaradiť do kategórie (ne)známy.
Je zvláštne, že ľudia si za terč nenávisti vyberú radšej niekoho, kto vôbec nepredstavuje hrozbu, snaží sa začleniť do spoločnosti, pracuje a posúva ju vpred (btw. koľko módnych návrhárov je homosexuálne orientovaných?).
V každom prípade nikomu neberiem jeho názor a ani sa s nikým nebudem hádať o správnosti môjho/jeho postoja