Svet šokoval ďalší singel od Lady Gaga, každému veľmi dobre známej. Dokázala ohromiť a nechávať v úžase naozaj celé rady poslucháčov, mladýchRada by som vedela, čo si o nej myslíte, aký je váš názor, prípadne či je to podľa váš dobrý vzor pre ostatných..
A tak jej pesničky sú skôr diskotékové (fuj aké hnusné slovo)...
čo sa týka celej Gagy, je výrazná osobnosť a každý ju pozná. Myslím že je jedno či ju má niekto rád alebo nie, ale ňu si už zapamätá každý. Určite sa už nestratí a to chcú dosiahnuť asi všetci, čo sa zaoberajú hudbou..
Ja ju nepočúvam ani nejak neobľubujem, ale rozhodne je to pani, keď je kvôli tomu schopná obliecť na seba aj šaty z mäsa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ale s Born this way to zabila ( ked si odmyslím videoklip ).
čo sa týka celej Gagy, je výrazná osobnosť a každý ju pozná. Myslím že je jedno či ju má niekto rád alebo nie, ale ňu si už zapamätá každý. Určite sa už nestratí a to chcú dosiahnuť asi všetci, čo sa zaoberajú hudbou..
Ja ju nepočúvam ani nejak neobľubujem, ale rozhodne je to pani, keď je kvôli tomu schopná obliecť na seba aj šaty z mäsa...