@jednoduchost WTF, akože hľadať si dievča na Valentína len preto, "aby som niekoho mal"?
A deň po Valentíne bude čo? Ten najromantickejší rozchod v roku?
ze vsetci sa z neho idu posrat O.o sami hejteri valentina, sami hejteri hejterov..
naco to riesite? riesi sa to viacej, ako vianoce O.o moj nazor je, ze partneri si maju prejavovat lasku stale, ale ok, tu maju specialny den, nie je na tom nic zle.
každému vypičujem aký je to zbytočný sviatok a že zalubení ludia by si mali dávaťdarčeky a tak dále po celý rok ale len preto že som frustrovaný kkt čo si na valentína akurát tak daruje handjob
ja uz som taka dezorientovana v case, aj nasledkom tychto kazdodennych for o valentinovi, ze som si myslela, ze je to uz tento pjatook
a uz som sa tesila na sobotu
ach, uplne ste mi skazili radost
Nezvyknem si ho všimnúť, ale tento rok ho strávim s kamarátmi, lebo sa máme všetci radi! a ideme sa hromadne stretnúť. Ale nie preto, že by bol Valentín.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A deň po Valentíne bude čo? Ten najromantickejší rozchod v roku?
naco to riesite? riesi sa to viacej, ako vianoce O.o moj nazor je, ze partneri si maju prejavovat lasku stale, ale ok, tu maju specialny den, nie je na tom nic zle.
Tá dostane mačacie jazýčky
a uz som sa tesila na sobotu
ach, uplne ste mi skazili radost