Aky je vas nazor na zeny kt sa venuju thaiskemu popripade inym boj. umeniam ?
( nie len kondicne) ste nazoru ze zeny su ,,krehke stvorenia,, pre kt. sa to velmi nehodi alebo bojove sporty beriete ako ostatne-bez rozdielu medzi pohlaviami.?
mám rád ak žena športuje..
a sebaobrana je vždy lepšie ako vyhukane stat prilepeny k zemi a nechať sa tlct nejakým debilom. a ženám to pomôže a kľudne by som prihlásil ženu na take kurzy..
strašne som chcela chodiť na "základy capoeiry" či jak sa to píše, ale nestihla som :/ chlapci ma predbehli...tss
podľa mňa je to super... niečo robia aby sa nebáli chodiť samé po ulici... osobne, strašne chcem byť finančne a časovo tak na tom (terazsom len časovo) aby som mohla chodiť na krav magu
@sabnacke upravím : "čosi myslíte o radiátore v byte ženy?"
na kickbox chodia celkom supy niektore...ako celkovo mi to je asi jedno, pokial by o tom vkuse nerozpravala a netocil by sa okolo toho cely jej zivot...to by ma asi porazilo
@eelliz tie zeny ktore sa venuju bojovym by som trtkal za radom, z toho maju tak vymakane tela, ako zo ziadneho ineho sportu - asi sa dam tiez na bojove, aby som tie zenske lepsie spoznal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale občas ma udivuje, čo za kokotiny sú schopní ľudia pýtať sa
a sebaobrana je vždy lepšie ako vyhukane stat prilepeny k zemi a nechať sa tlct nejakým debilom. a ženám to pomôže a kľudne by som prihlásil ženu na take kurzy..
stále lepsie ako som v tom
podľa mňa je to super... niečo robia aby sa nebáli chodiť samé po ulici... osobne, strašne chcem byť finančne a časovo tak na tom (terazsom len časovo) aby som mohla chodiť na krav magu
@sabnacke upravím : "čosi myslíte o radiátore v byte ženy?"
este ak maju fialove parochne