tiež si myslím že v pohode, ale ja osobne preferujem romantický model chlapa, ktorý s kyticou v ruke vyznáva lásku svojej vyvolenej (a nemusí mať ani kyticu a ani hodinový prejav, stačí, ak to je dostatočne romantické )
Tak ja som asi jedna z tých staromódnejších,ale mne sa páči dvorenie a to,keď to celé iniciuje muž. Ale tak koľko ľudí toľko chutí. (Raz som to urobila a dopadlo to otrasne!-takže nikdy viac)
ak mam taku silnu potrebu to povedat, ze to nemozem vydrzat, tak to jednoducho poviem, alebo inac dam najavo. a ak je to blbe, bohuzial. nebudem sa trapit tym, ze to budem dusit v sebe, ak sa to neda vydrzat. a myslim, ze ma za to neumlatia bejzbalkou
Pre normálneho chalana je to vždy super,keď vie,čo k nemu dievča cíti,často sa nevieme vyjadrovať,lebo nevieme na čo tie baby myslia a "po čom tie ženy túžia"...
@denn - už zasa? nestačia štyri ankety o tom kto má koho pozvať von a kto má spraviť prvý krok a bla bla bla v ktorých dala veľká väčšina osadenstva najavo že je absolútne nezmyselné toto riešiť? ak chceš byť prvá čo to povie, tak to povedz. ak nie, tak nepovedz. ak už to nevieš vydržať, tak povedz. ak áno, tak nepovedz. pohlavia do toho neťahaj, ste vraj rovnoprávne, tak myslite rovno(/svoj)právne.
Absolútne na tom podľa mňa nezáleží, kto prejaví svoje city prvý. Aj keď by mal podľa správnosti muž dvoriť žene a získať si ju. No ale sami vieme, aká je doba a aký sú ľudia. Takže tak..
je jedno, kto to urobí prvý... hlavné je, aby to bolo zo srdca ale nemalo by to byť po dvoch týždňoch chodenia, lebo vtedy je ťažké tomu uveriť. A hlavne nikdy nehovorte "aj ja teba" ked si nie ste istí. Ked to bude skutočná láska, spoznáte ju
no asi som stará škola....môj názor je, že by to mal urobiť prvý chlapec, samozrejme potom, ako mu dievča v náznakoch dá istotu, že to urobiť môže....ale myslím, že keď sa dvaja ľudia majú radi, nedá sa to skryť a vidia to na sebe....takže kaziť to otázkou typu: ,,mám ťa rada, chceš somnou chodiť?" ahahhha no neviem, prišlo mi to ako v škôlke, tam to patrí dospelí vedia na čom sú.... a keď už sú spolu nejaký čas a je im dobre tak vetu: ,,Ľubim Ťa" by mal žene povedať ako prvý muž....veď je to také krásne si na to počkať, lebo kým to povie muž, ktorý ma ženu rád, chviľu mu to trvá, hanbí sa a podobne, lebo si ženu váži a povedzme si, každý chlap je v týchto veciach ,,srab" (nie v zlom páni)....ale keď to už povie, myslí to vážne....ženy, nepripravujte samé seba o takéto chvíle....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Nenechávajte všetko na chlapov omg.
to ako keby sa pytas, ze ci mozu ist dievcata na hajzel ked je tam len modry hajzelpapier
a touto cestou by som chcel pozdravit @hajzelbaba -u
inac ja som tiez za vyznavanie chlapa deve, je to predsalen lepsie
Po prvé ešte môžeš ho vystrašiť a po druhé ešte nevieš čo bude časom...