Kruh bola takááá blbosť, nič trápnejšie som nevidela, skoro žiadna hudba v tom filme. o ničoom...ale plánujem pozrieť Vyháňača diabla už som to dlho nevidela. proste zbožňujem horory
TEXASKY MASAKER MOTOROVOU PILOU fakt ze humus masaker ...SAW (vsetkyyyy) .... IZBA 1408..aj ked neviem isto ci patri medzi horory....aa HORY MAJU OCI ..noo total svinaaarna luuubim horory!
My Bloody Valentine 3D...ked na vas leti kusok ludkesho masa alebo ked sa na vas zosuva useknuta ludska hlava je to uz iny rozmer hororu...vrelo doporucujem...
ja mam hrozne rada "izba 1408" .. a este som videla kusky inych ale nikdy som nemala cele filmy doma,.. a kamoska mi odporucila "pach krvy"... ze vraj je najlepsii
práve teraz som dopozeral The Omen z r. 1976 a pocity sú také, že Ok, svoj účel ako horror splnil, ale očakával som viac od dá sa povedať už kultového snímku
a najobľúbenejší horor je u mňa jednoznačne Exorcista a REC(ten odporúčam každému)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Kruh
Exorcista
Dracula
atď.
aa nechce sa mi menovat pozriem vsetky horory a Saw vsetky su Dobree
a najobľúbenejší horor je u mňa jednoznačne Exorcista a REC(ten odporúčam každému)
veď to je pravda