Mám rada Game of Thrones, How I met your mother, The big bang theory, American horror story... ale rozhodne nemám rada ani jedno z tohto. Hoci sa priznám, že Búrlivé víno si sem-tam od nudy pozriem.
Zo slovenských sa mi páči Horná Dolná,Profesionáli,celkom sa mi páči aj tá ZOO,a zo zahraničných Myšlienky Vraha,Luther,Big Bang Theory,The Simpsons,Futurama
Mne sa zapáčili Naši.Niekedy sa mi páčila aj horná dolná ale už sa mi to nepáči- teraz, ked to niekedy vidím tak to len preto že to chcú pozerať rodičia ale príde mi to také nudné.
Revenge, sherlock holmes, O.c. california, 2 a pol chlapa...
a zo Sk možno tá horná dolná, a niekedy tiež z nudy mám pustené aj víno.. ale je to slabé...
Najlepšie Sk programy boli SOS, Uragán, Susedia a ešte aj partička ...
gotham
izombie
arrow
flash
12 monkeys
constantine
penny dreadful
salem
vikings
silicon valley
game of thrones
walking dead
supernatural
8th sense
wayward pines
daredevil
the strain
fargo
breaking bad
game of thrones
better call saul
american horror story
dracula
mr robot
ale najobľúbenejšie sú game of thrones, better call saul, mr robot, fargo, the strain, penny dreadful, silicon valley, vikings, daredevil
Jednoznačne MASH, som asi najväčší fanatik, videl som vrátane výročných dielov aj AfterMASH celú sériu 9x ...poznám to odpredu dozadu a naopak...
Potom žeriem The Big Bang Theory, Dva a pol chlapa, Family Guy, The Last Man on Earth a samozrejme How I Met Your Mother...takže dať medzi možnosti takéto hnojariny a odpadky je smutné....
Kedysi som kukal Battlestar Galactica ale aj to bolo dávno...
Nepozerám už nič v televízore. Mám motto "keď už kaziť oči a zabíjať čas, tak radšej pri poriadnej hre na počítači".
2 broke girls
tie roky 70te
simpsonovci
daria
gilmorky
scream queens- pri tom som sa strasne nasmiala, asi bude mojou tradiciou pocas vianoc, ale ja sa neviem drzat tych tradicii, potom sa mi nic nechce...
Rozhodne Doctor Who môj top.. Inak seriály veľmi nepozerám... Sem tam TBBT alebo dva a pol chlapa... Inak veľmi nie..n a búrlivé víno som nevidela ani nepamätám.
Pacil sa mi pernikovi tata, prison break , 2 a pol chlapa a kobra 11 .. Inak niektore serialy mi pridu tak bezduche a umele ze nechapem ludi ktory to pozeraju
@Helloxd ano odporucila su tam dobre dejove zvraty a niekolkokrat som ledva dychala pri roznych nehodach/katastrofach a operaciach kt tam bolo pozehnane daj tomu sancu a uvidis
Fargo, Sherlock, FRASIER!!!, Dr. House, aj väčšinu s upírmi si kuknem( TVD, True blood, ...) a potom kriminálne! a vlastne všetky dobré okrem hnusných slovenských! A nemám rada ani také trapošiny ako Glee a spol. ...
Ja ani neviem čo to sú za seriály, vidno, že nemám telku
Ale moje obľúbené sú Breaking Bad, Boardwalk Empire, Big bang theory, Simpsonovci, Metalocalypse
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Game of thrones
Sleepy Hollow
Vampire diries
Gilmore girls
Friends
SUPERNATURAL
The Originals
Pretty little liars
The simpsons
...z týchto určite ta šiesta možnosť
The Big Bang Theory
3 a 4 séria seriálu Arrow je zatiaľ katastrofa.
a zo Sk možno tá horná dolná, a niekedy tiež z nudy mám pustené aj víno.. ale je to slabé...
Najlepšie Sk programy boli SOS, Uragán, Susedia a ešte aj partička ...
izombie
arrow
flash
12 monkeys
constantine
penny dreadful
salem
vikings
silicon valley
game of thrones
walking dead
supernatural
8th sense
wayward pines
daredevil
the strain
fargo
breaking bad
game of thrones
better call saul
american horror story
dracula
mr robot
ale najobľúbenejšie sú game of thrones, better call saul, mr robot, fargo, the strain, penny dreadful, silicon valley, vikings, daredevil
Potom žeriem The Big Bang Theory, Dva a pol chlapa, Family Guy, The Last Man on Earth a samozrejme How I Met Your Mother...takže dať medzi možnosti takéto hnojariny a odpadky je smutné....
Celkovo - Teória veľkého tresku
Nepozerám už nič v televízore. Mám motto "keď už kaziť oči a zabíjať čas, tak radšej pri poriadnej hre na počítači".
tie roky 70te
simpsonovci
daria
gilmorky
scream queens- pri tom som sa strasne nasmiala, asi bude mojou tradiciou pocas vianoc, ale ja sa neviem drzat tych tradicii, potom sa mi nic nechce...
Supernatural
Penny Dreadful
The Big Bang Theory
Sherlock
(nieje to topka, ale dns som sa začudovala že dlho žiadny novy diel nevyšiel)
a ešte Family Guy a The Big Bang Theory
Ale moje obľúbené sú Breaking Bad, Boardwalk Empire, Big bang theory, Simpsonovci, Metalocalypse