niekedy idem do skoly s vacsou kabelkou kde sa mestia aj zosity, niekedy s notebookom a pribalim do tasky na notebook aj potrebne zosity za tento skolsky rok som mala ruksak asi 3x a to sa v triede ludia cudovali ze ja mam ruksak nemam to rada
dala som ruzovy ale nie cukrikov tmavo ruzovy s primesou bordovej a je novy, takze neviem ci sa osvedci ale vacsinou aj tak budem nosit velku kabelku, kam vsetko potrebne popracem aj ked potom mam pocit, ze som z toho kriva tak trocha na tu pravu stranu
este nemam lebo silno uvazujem co vyberem a nechce sa mi chodit po obchodoch lebo se mnu je to hrozne
ale tak zatial mam keby si nic nevyberem taku cierno cervenu kabelu na kerej je biely smilik a okolo napisane: Nechapem,ako sa niekto moze mracit viac ako minutu" to babka z cigaret vyhrala,tak zatal ten
@jjessiqa dakujeem www.metalshop.sk ps: reči že veci z metalshopu su nekvalitne si nevšímaj mám ho už vyše roka nosila som v nom už kadečo nielen knihy a nič mu neni
Ja ho mám v podstate čierny, ale po boku je čiernobia šachovnica, lemy sú červené na predku je taká baba-emáčka, a okolo nej mám popichané hocijaké väčšinou punkové odznaky Som ju kúpila vo Fishbone a celkovo pôsobí ako punkovo
same sity,ked som bol ja maly ja som mal taky z dinosaurami...a bol strasne siroky,asi raz tak ako ja...a boli v nom 3 priehradky 1 na knihy a zosity 1 na desiatu 1 na vytvarnu...a este sme aj nosili vrecuska na papuce ...boze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
takýto ale miesto červenej zelený
@zuzushiq jej ten je krasny to si kde kupila ?
ale tak zatial mam keby si nic nevyberem taku cierno cervenu kabelu na kerej je biely smilik a okolo napisane: Nechapem,ako sa niekto moze mracit viac ako minutu" to babka z cigaret vyhrala,tak zatal ten
» www.topgal.sk/tasky/studentsk...
tu je :