veľmi veľmi veľmi neznášam telesnú (najhorší predmet podľa mňa) a neznášam teamové športy, loptové hry, neznášam cvičiť vo fitku.. kedysi som robila atletiku, ale šport ma nejak nikdy nenapĺňal.. najradšej cvičím (keď už sa rozhodnem cvičiť sama, v tempe, aké mi vyhovuje a aspoň ma mňa nemá kto čumieť (aj keď ja viem, že vo fitku som to posledné, čo tam niekoho trápi a zaujíma
Divim sa co za jebnutu skolu to mas ked ti telesna tak vadi , co je to Oswiencim ze musite robit co povedia ? My sme mohli bud sediet na lavicke po mensom dohovarani alebo byt vzadu v posilke.
telesna je v pohode, len na kazdej hodine za cele 4 roky sme hrali futbal co u mna vytvorilo silny negativny zazitok k futbalu; futbal sme hrali preto lebo nasa skola nedisponovala ziadnymi inymi cvicebnymi pomockami, dokonca ani telocvicnu sme nemali tak sme chodili do inej skoly
behať za loptou .. mi príde smiešne ... či už basket, či už volejbal ...či tie prkotiny ako florbal ... iné druhy športov, ktoré v škole by sme ťažko ...
Na strednej sme mali v pohode telesnú. Bolo nás v triede dosť futbalistov a telocvikár bol popiči, vždy nám len dal loptu a hrali sme futbal, tí čo sme chceli.
A na výške som si dal ako šport futsal, takže tiež v pohode.
keďže som 10 rokov aktívne hrala volejbal, tak určite šport milujem a je jedno aký, vlastne všetko okrem basketu, to ma nikdy nebavilo ... a keďže ako telesnú som si zvolila fitness, tak ma telesná neskutočne baví momentálne sa venujem súťažne badmintonu takže nemám jedno škaredé slovo na šport a ani na telesnú
Šport mám veľmi rada.Ked je jar-leto tak si vybehnem len tak na bicykel...občas zabehať ...ale telesnú z duše neznášam ...robíme tam totálne pičoviny s úchyláckym profesorom ...a celých 90 minút mi opakuje že ak nebudem cvičiť budem tučná a škaredá...no nie dakujem
Ako telesnú mám rada aj gymnastiku, atletiku, tímové hry.. skoro všetko, len mi lezie na nervy skákanie cez švihadlo. Proste na to som strašná a úplne mi lezú na nervy tie jej stupnice, že nad 75 preskokov za minútu jednotka a tak. To proste nie je reálne, ako no možno hej keď meria človek 150 cm a váži 30 kg no proste vadí mi to, že pred všetkým nás stresujú tým, že nám chcú známkovať pomaly aj za koľko sme prezlečení...
Ja inak športy milujem, robím tanečnú gymnastiku, športovo plávam a hrám tenis, a fakt mi lezie na nervy to skákanie cez švihadlo - no kedy to v živote využijem?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
fist-fucking? o__O
ALE KURVA NEZNÁŠAM TELESNÚ!!!!
cvičiť tam so sliepkami
jak prijebatá
a potom behať po škole spotená alebo upachtená
mať 10 minút na to, aby som sa zo športového vzhľadu skultúrnila na normálny
-.-
celé zle
ináč telesnú nemám rada, lebo športy mi veľmi nejdú (nie že by som ich nemala rada)
ale zase, také kolektívne hry mám rada, lebo sama si ich zahrať nemôžem
ale ináč radšej tak, sama
a telesná? neznášam... a radšej sa jej vyhýbam
@12 súhlasím vo všetkom
@greendgirl aky my mame vzťah telesnej ? užasny že ? ved telesnu tak "milujeme" ale inak šport ako taky pohoda ked to neni na telesnej
inú čo ja som mal telesnú tak väčšinou na konci vyučovania a to veľmi lákalo ísť domov
ale aspon dakde sa hybem,kedze som fest lenivy clovek..
a športy tiež nie .. možno tak atletika: beh od telky k chladničke cez reklamu
A na výške som si dal ako šport futsal, takže tiež v pohode.
Ja inak športy milujem, robím tanečnú gymnastiku, športovo plávam a hrám tenis, a fakt mi lezie na nervy to skákanie cez švihadlo - no kedy to v živote využijem?