laska.vo vsetkych podobach. aj ked sa podla toho nechovam, zijem pre svoje ciele a pre univerzitu ale v skutocnosti bez lasky nic nie je ako ma byt, ci uz s atym mylsia priatelia, rodina, pomoc druhym alebo romanticka laska
@25 niezeby som ju vyslovene nemala rada, ked mi dakto podaruje cokoladu tak si ju dam...ale nic moc, mne celkovo moc sladke nechuti, radsej slane, taky slany chleba s cibulou, mnam
Fantázia - čítanie, písanie, predstavovanie si. Hľadanie toho pekného i (hlavne) tam, kde nič pekné nie je.
A, hm, láska. V dnešnej dobe mi to už príde naivné - ktovie, možno z toho vyrastiem a budem zlá a cynická a dekadentná, ale zatiaľ sa na takú len občas hrám.
A drobné detaily, ktoré robia život pekným. Mám aj taká zošitok, do ktorého si ich zapisujem.
mojim zmyslom zivot su ccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrsssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aha zabudol som bike,computer,telka, a a hudba,pred bikeom computerom telkou a hudbou je jedna baba!!!!!!!§
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a dobré papaníčko...mňamka
A, hm, láska. V dnešnej dobe mi to už príde naivné - ktovie, možno z toho vyrastiem a budem zlá a cynická a dekadentná, ale zatiaľ sa na takú len občas hrám.
A drobné detaily, ktoré robia život pekným. Mám aj taká zošitok, do ktorého si ich zapisujem.
Aha zabudol som bike,computer,telka, a a hudba,pred bikeom computerom telkou a hudbou je jedna baba!!!!!!!§