Ach..túto fóbiu som mala aj ja len som prišla nato, že nič nefunguje a som sa nato vybodla zas až také strašné cez celý ksicht niesu, tak načo ich riešiť?
@walrus a ty si ich vytláčaš? Ak áno,tak to si na tom veľmi zle dievča
pre @maymmey : Nivea Visage Young-raz týždenne píling,každý deň (ráno+večer,podľa potreby) umyť tvár gélom, vyčistiť pleťovou vodou a natrieť krémom...A pravidelne chodiť ku kozmetičke
pouzivala som to asi rok a pol a vsetko bolo fajn, ale potom som zlenivela a aj tak, podla mna tie cierne bodky vidime akurat tak my v zrkadle, myslim, ze nikto iny si ich nejak nevsima
@walrus z časti súhlasím, ale aj vyrážky sa robia tak isto ! a ak má neikto od prírody, geneticky danú krásnu čistú tvár ako detský zadok tak sa mu čierna bodka nespraví ani za boha !
@walrus tiež som mala takéto problémy s akné, mne sa to rozšírilo po celom tele nemám rada lekárov, takže ma kožná nejako extra nelákala.Našťastie kamarátkina mamka pracuje v lekárni a dala mi sírovú pleťovú vodu,ktorá sotjí cca 7 € ale zaberá mala by to byť také malá biela flaštička čistila som si s tým oblasti,čo najhoršie vyzerali vďaká tým vyrážkam a nakoniec mi akné zostalo len na tvári(a to tiež neni už tak hrozné....)
@walrus hmmm biodermu som neskúšala ale čo ti poradím, nepoužívaj Garnier Pure Active proti akné, v reklame to možno vypadá super,ale narobí to viac šarapaty ako to pomôže je to príliš silné(mňa z toho štípali oči) a zbytočne to podráždi pleť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
pre @maymmey : Nivea Visage Young-raz týždenne píling,každý deň (ráno+večer,podľa potreby) umyť tvár gélom, vyčistiť pleťovou vodou a natrieť krémom...A pravidelne chodiť ku kozmetičke
to čo reklamujú na tie čierne bodky a pomáha to
pouzivala som to asi rok a pol a vsetko bolo fajn, ale potom som zlenivela a aj tak, podla mna tie cierne bodky vidime akurat tak my v zrkadle, myslim, ze nikto iny si ich nejak nevsima
@walrus tiež som mala takéto problémy s akné, mne sa to rozšírilo po celom tele nemám rada lekárov, takže ma kožná nejako extra nelákala.Našťastie kamarátkina mamka pracuje v lekárni a dala mi sírovú pleťovú vodu,ktorá sotjí cca 7 € ale zaberá mala by to byť také malá biela flaštička čistila som si s tým oblasti,čo najhoršie vyzerali vďaká tým vyrážkam a nakoniec mi akné zostalo len na tvári(a to tiež neni už tak hrozné....)
...aj tak ide iba o zúženie a čistenie pórov a "menšiu viditeľnosť"