Taku tu kovovu Nokiu, bratu za korunku. Odolna, mala, lahka, pekna, rychla. Predtym N73 a bol som permanentne vytoceny, uz v zivote ziadny smartphone, radsej si zoberiem so sebou laptop.
Jedna z najWTF Nokií vôbec, má VYMAZATEĽNÚ KALKULAČKU (nepýtajte sa, ako som to zistila..) a polovica funkcií je buď nefunkčných, alebo zbytočných.
Na druhej strane je skoro taká nárazuvzdorná ako ja, ten mobil si vytrpel svoje, vrátane pádu z neviemktorého štítu v Tatrách a kompletného poliatia jogurtom, a stále hapruje ako nová.
Ja mam Samsung U600(z Ultra edition II) vypraty v pracke, so spinavym krycim sklickom fotoapararatu(zvnutra- asi od prasku), nefunkcnym vybrovanim a bluetooth a s doskriabanym displejom . A myslim ze aj s prijimanim signalu ma maly problem lebo obcas som "momentalne nedostupny", aj ked mam zapnuty mobil a som par metrov od volajuceho. Ale keby bol plne funkcny, uplne by mi postacoval.
Tak já mam takovou úpe pitomou nokii, ale na to jakou se mě neptejte, véčko, velkej displej má eště menší než jsou ty malý fotky do peněženky - myslim, že tak cca 2cm na 3cm, naštěstí podporuje javu, ale většina her jsou stejně buď moc velký nebo nejdou spustit, volat dýl jak deset minut v kuse a odesílat SMSky delší než 100 znaků taky zdaleka překračuje hranice jeho možností, sice vydrží nabitej třeba tejden a perfektně se vejde do kapsy, ale má pamět 3 MEGA!!! a žádnou paměťovku!!!!!! No nevi super? Vsadim se, že byste to taky chtěli...
SE w300i ten uz chudáčik sa zasekáva kedy môže, dakedy mi aj vypíše ze tam nemam pameťovku, pritom tam je, a tak a LG KP500 ten šlape dobre a hudba sa na nom pocuva uplne super
@minora.. ja som ho dostala asi pred dvoma rokmi na vianoce to bol hit hej pol mesta a cela skola to mala takisto ako sony ericsson k610i ten tiež bol minuly rok strasny hit ceele mesto ho malo..a ja ho mam doteraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
v troch farbách
v podstate takýto..až na to, že stredné tlačítko mám normálne..potvrdzujúce..nie hento špeciálne
som dobra..=D ja viem
ale radsej by som chcel nejaky SE
ja mam sony ericsson k700i
Jedna z najWTF Nokií vôbec, má VYMAZATEĽNÚ KALKULAČKU (nepýtajte sa, ako som to zistila..) a polovica funkcií je buď nefunkčných, alebo zbytočných.
Na druhej strane je skoro taká nárazuvzdorná ako ja, ten mobil si vytrpel svoje, vrátane pádu z neviemktorého štítu v Tatrách a kompletného poliatia jogurtom, a stále hapruje ako nová.
toť čierny je pekný..no ja mám ošuchtaný strieborný
ale zatím je dobrý, nezasekáva sa,dosť rýchlo spracuváva moje požiadavky...až na to, že je pokazený adresár...mojou vinou škoda...
alebo tento
ale ne nokia 6300 PLECH EDITION
proste best mobil, vydrzi setko :p