Aaaaaaaaaaaaaaaaah, keďže som mladá a sprostá, chcela som vyskúšať tieto veci. Keďže mi to rodičia zakazovali dlhé mesiace, tým väčšmi som to chcela. Dostala som sa na pol centimetra a po čase som zistila, že je to somarina, keďže som nemohla nosiť náušnice. Pár mesiacov som bez slimáka a niekedy mi chýba. ALE! Na ostatých je tu super.
zle som pochopila otázku slimáky sú nepraktické, zamotávajú sa do vlasov, tlačia pri spaní a ako už bolo spomenuté..je to len nutné zlo tunely a plugy sú o dosť lepšie
@outsider zmeni povahu cloveka? ved to je uz od zaciatku cudna povaha, ked si ide spotvorit vlastne telo tym, ze si natahuje a natrhava ucho, aby si tam toto strcil. nechcem cloveka, co robi take veci. kazdy ma rad nieco ine a ja nemam rada prave toto.
@laurikaaa preco by to malo byt o povrchnosti nechodit s niekym, kto si dobrovolne potvori telo? ja mam rada prirodzenych muzov a nie ziadne podivne modifikacie ako su roztahovaky, tunely, rohy..
je to moda pre mladych hlupych ludi, co nevedia, co sa im paci. To ako som dnes stretol 3 mlade dievcence v rovnakych dementnych okuliaroch bez dioptrii, tak som sa nezdrzal a zacal smiat... holt nechcel som aby im bolo trapne, ale nevydrzal som to
@outsider asi si si poriadne neprecital prvy komentar kde pisem, ze mi je jedno kto to ma a neriesim to. nemam problem sa s takym clovekom bavit alebo priatelit. preco by som ale mala zit s niekym, na kom sa mi nieco nepaci? nedokazes tolerovat nazor niekoho ineho, len ten svoj.
@wolskeoko povedala som nieco o tom, ze ludia s tunelom su zli, menejcenni, horsi? nie, len som napisala, ze s takym clovekom nechcem zit, lebo sa mi to nepaci. hadam si len mozem vybrat muza podla mojich predstav.
@atropabelladona nepovedala, vyjadrila si sa tak, ze keby mas na vyber 2 jebacov tak si bez vahania vyberies toho, co nema roztahovacku. Ak tvoje predstavy naplna len vzhlad (to netvrdim, ani si to nemyslim), tak su pomerne plytke. Ak ano, nevidim dovod, preco by roztahovacka mala byt chybou. Co ak ma ten clovek kerku, ktory si dal spravit v mladosti z vlastnej hluposti? odsudis ho?
@wolskeoko tym, ze s niekym nechcem chodit, neznamena, ze ho odsudzujem. nezalezi na tom, kto ma ake kerky, roztahovaky, modifikacie tela, implantaty, je mi to jedno, je to ich telo, ich zivot a ja nemam pravo im do toho nieco hovorit, maximalne vyjadrit svoj bezcenny nazor.
ked uz ide o nejaky vyber jebacov, tak si to sam opisal dost plytko. ja si nezvyknem vyhladat nejakych jebacov, hodnotit ich a vyberat si. moje vztahy su zalozene na to, ze jednoducho spoznam cloveka, ktory mi je sympaticky, pritahuje ma a mam chut ho spoznat, po case zistim, ze si s nim rozumiem a vtedy mozeme zacat budovat nejaky vztah. a pocas tohoto procesu ma nikto iny nezaujima, len ten konkretny clovek. neda sa hovorit o vybere z dvoch-troch ludi. ked to ale zlyha uz v bode cislo 1 a nie su tam z mojej strany sympatie tak sa to dalej nerozvija. ak niekto odmietne tucnu zenu, lebo sa mu nepaci a nepritahuje ho, tak sa to berie ako normalne, ale ked ja odmietnem niekoho s roztahovakom, tak uz som povrchna, netolerantna, plytka? o tom je zivot, nie kazdy sa paci kazdemu, 100 ludi 100 chuti.
vzhlad nie je najdolezitejsi, muz nemusi byt model, sportovec ani ziaden ideal, ale musia tam byt vzajomne sympatie.
@atropabelladona sympatie kazdopadne nevznikaju na zaklade roztahovakov a inych modifikacii.
Kazdopadne to dalej ani rozoberat nechcem, preto som sa plytko vyjadril. Napisal som len po lopate to, co si myslim, ze chcel povedat. Nezdielam jeho nazor. A je mi ukradnuty.
Osobne tiez preferujem telo bez zbytocnych piercingov ci inych doplnkov, ale preco by to mala byt prekazka? Je to len schranka, ktora nemusi ist do hrobu v 100% stave
@wolskeoko sorry ale tou prvou vetou si vedla, lebo kazdy clovek s nejakou neprirodzenou modifikaciou musi pocitat s tym, ze to moze ovplyvnit sympatie ludi voci nemu. kolko muzov nema rado napr. umele prsia a daju prednost zene bez silikonov? ked ma niekto fialovo zelene vlasy tiez musi pocitat s tym, ze sa najde clovek, co da prednost klasickemu sfarbeniu. aj obezny clovek ma iny okruh moznosti. plati to pri vsetkom, co sa nejako vychyluje z normy ci sa nam to paci alebo nie.
ako som uz napisala, ja si vyberam cloveka na cely zivot a preto si vyberam toho, kto mi vo vsetkych oblastiach najviac sedi. je to prekazka preto, lebo sa mi to nepaci a tam konci zmysel tejto diskusie.
@atropabelladona nemusi s tym pocitat. Preco by ho to malo trapit? Jednoducho ked sa mi to paci, tak si to necham spravit a nazor ostatnych ma nezaujima.
A zrejme inak chapeme sympatie. Ja si ich napriklad vytvaram na zaklade toho ako clovek posobi, co z neho vyzaruje, aky tvar tvare ma, co vsetko na tej tvari vidiet dokonca. To co popisujes ty tak to su podla mna zabrany, alebo komplexy. To ako dostanem sa so zenskou do postele a ked zistim, ze ma silikony ju poslem prec, lebo sympatie ktore som si vytvoril zrazu zmiznu? A hladat dokonalost? ta neexistuje co sa tyka ludskeho tela
@wolskeoko to co rozpravas su vsetko teoreticke uvahy, ale v praxi to vyzera trochu inak. clovek si so sebou moze robit co chce a co sa mu paci, nemusi ho zaujimat nazor okolia, ale musi pocitat s tym, ze vzhlad moze ovplyvnit naozory ludi, lebo tak to je. ludia hodnotia to, ako vyzeras, ak sa ti o zda povrchne, tak im to chod povedat, ale nezmenis tym to, ze napr. niektorych mojich priatelov nevzali do prace kvoli dredom. nazvy to komplexami, zabranami, presudkami, netoleranciou.. ale stale sme pri tom, ze tak to chodi v praxi, ci sa nam to paci alebo nie. stava sa, ze zamestnavatel si z dvoch rovnako kvalifikovanych a vzdelanych ludi vyberie toho menej extravagantneho. mozno to nie je spravne, ale realita je, ze jeden ma pracu a druhy nie. s tym skratka musia pocitat vsetci, co na sebe idu nieco umelo menit a vytrcat z davu. nazor ostatnych ta nemusi zaujimat dovtedy, dokial od tych ludi nieco nechces alebo nepotrebujes.
ty tu prezentujes idealny nazor o tom, ako by to malo idealne byt, ako by mali vsetci vsetko tolerovat, nepovrchne sa divat na svet. je to pekne, ale nie realne.
a ano, kazdy chape sympatie inak a kazdemu je sympaticke nieco ine. mne ja najsympatickejsia 100% (alebo aspon 99,9%) prirodzenost. ziadne umele trvale zmeny mi nie su sympaticke a uz aj nausnice a piercingy su na hranici. ked sa tebe roztahovaky pacia, tak si ich daj spravit, najdi si dievca, co ich ma tiez a budte stastni. ja vlastne ani nepoznam muza, ktori ma nieco take, nikto z mojich znamych to nema a videla som to zatial len na fotkach alebo na cudzich ludoch v buse. moj muz nic take nema, nic take nechce a preto je zbytocne sa o tom bavit, lebo je to vsetko len v rovine teoretickej.
@atropabelladona samozrejme ze to tak je, ale absolutne tu nejde o len doplnky. Velke usi, frnak ci skulave oci tiez posobia
To, ze tvojich priatelov nezobrali do prace koli dredom mi je luto, dufam, ze najdu tolerantnejsieho zamestnavatela. Verim, ze dredy v tom pripade nebudu problemom.
Okrem toho neviem o akom idealnom nazore pises. Ako to vobec mozes napisat, ked som sa poslednou vetou vyjadril, ze dokonalost neexistuje. dokonalost = ideal. A to, ze by mali vsetci vsetko tolerovat si neviem odkial vycucala, pretoze osobne nie som ochotny tolerovat mnoho hoci sa to netyka vzhladu.
@wolskeoko popieras kazdu jednu moju vetu a prisudzujes mi vlastnosti. mas chut do mna rypat, lebo ti nie som sympaticka a robis to uz odkedy som na Birdzi zaregistrovana. cela tato diskusia ma jediny zaklad - ze sa mi nepaci roztahovak v uchu a nezelam si, aby ho mal moj partner. nic viac za tym nehladaj.
@atropabelladona vobec nechcem do teba rypat chcem ti dat za pravdu Si mi praveze kua sympaticka a preto rad s tebou konfrontujem svoje nazory. Tato diskusia nema vyznam, pretoze nevznikla na zaklade toho co si prajes na svojom frajerovi, ale na zaklade toho co chcel povedat XY niekde vyssie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ak by niekto nevedel
mam, nepacia sa mi, mozem tunely alebo plugy, roztahovaky boli nutne zlo
a k teme. Kedysi som mala, da sa povedat ze sa mi to paci na ostatnych a sebe by som to uz asi nedala
Súhlasím,cudzí nech si to nosí,nezrútim sa... Ale,nemám záujem sa s takými stretávať -.- Som mega povrchná.
ale toto je humus na každom, fakt..
Prestala som sa stretávať s chalanom kt. mal naušnicu a dredy... Môžem to proste omilovať takých ...
paci sa mi to, ale len na ludoch, ktorym sa to fakt hodi
je to moda pre mladych hlupych ludi, co nevedia, co sa im paci. To ako som dnes stretol 3 mlade dievcence v rovnakych dementnych okuliaroch bez dioptrii, tak som sa nezdrzal a zacal smiat... holt nechcel som aby im bolo trapne, ale nevydrzal som to
ked uz ide o nejaky vyber jebacov, tak si to sam opisal dost plytko. ja si nezvyknem vyhladat nejakych jebacov, hodnotit ich a vyberat si. moje vztahy su zalozene na to, ze jednoducho spoznam cloveka, ktory mi je sympaticky, pritahuje ma a mam chut ho spoznat, po case zistim, ze si s nim rozumiem a vtedy mozeme zacat budovat nejaky vztah. a pocas tohoto procesu ma nikto iny nezaujima, len ten konkretny clovek. neda sa hovorit o vybere z dvoch-troch ludi. ked to ale zlyha uz v bode cislo 1 a nie su tam z mojej strany sympatie tak sa to dalej nerozvija. ak niekto odmietne tucnu zenu, lebo sa mu nepaci a nepritahuje ho, tak sa to berie ako normalne, ale ked ja odmietnem niekoho s roztahovakom, tak uz som povrchna, netolerantna, plytka? o tom je zivot, nie kazdy sa paci kazdemu, 100 ludi 100 chuti.
vzhlad nie je najdolezitejsi, muz nemusi byt model, sportovec ani ziaden ideal, ale musia tam byt vzajomne sympatie.
Kazdopadne to dalej ani rozoberat nechcem, preto som sa plytko vyjadril. Napisal som len po lopate to, co si myslim, ze chcel povedat. Nezdielam jeho nazor. A je mi ukradnuty.
Osobne tiez preferujem telo bez zbytocnych piercingov ci inych doplnkov, ale preco by to mala byt prekazka? Je to len schranka, ktora nemusi ist do hrobu v 100% stave
ako som uz napisala, ja si vyberam cloveka na cely zivot a preto si vyberam toho, kto mi vo vsetkych oblastiach najviac sedi. je to prekazka preto, lebo sa mi to nepaci a tam konci zmysel tejto diskusie.
A zrejme inak chapeme sympatie. Ja si ich napriklad vytvaram na zaklade toho ako clovek posobi, co z neho vyzaruje, aky tvar tvare ma, co vsetko na tej tvari vidiet dokonca. To co popisujes ty tak to su podla mna zabrany, alebo komplexy. To ako dostanem sa so zenskou do postele a ked zistim, ze ma silikony ju poslem prec, lebo sympatie ktore som si vytvoril zrazu zmiznu? A hladat dokonalost? ta neexistuje co sa tyka ludskeho tela
ty tu prezentujes idealny nazor o tom, ako by to malo idealne byt, ako by mali vsetci vsetko tolerovat, nepovrchne sa divat na svet. je to pekne, ale nie realne.
a ano, kazdy chape sympatie inak a kazdemu je sympaticke nieco ine. mne ja najsympatickejsia 100% (alebo aspon 99,9%) prirodzenost. ziadne umele trvale zmeny mi nie su sympaticke a uz aj nausnice a piercingy su na hranici. ked sa tebe roztahovaky pacia, tak si ich daj spravit, najdi si dievca, co ich ma tiez a budte stastni. ja vlastne ani nepoznam muza, ktori ma nieco take, nikto z mojich znamych to nema a videla som to zatial len na fotkach alebo na cudzich ludoch v buse. moj muz nic take nema, nic take nechce a preto je zbytocne sa o tom bavit, lebo je to vsetko len v rovine teoretickej.
To, ze tvojich priatelov nezobrali do prace koli dredom mi je luto, dufam, ze najdu tolerantnejsieho zamestnavatela. Verim, ze dredy v tom pripade nebudu problemom.
Okrem toho neviem o akom idealnom nazore pises. Ako to vobec mozes napisat, ked som sa poslednou vetou vyjadril, ze dokonalost neexistuje. dokonalost = ideal. A to, ze by mali vsetci vsetko tolerovat si neviem odkial vycucala, pretoze osobne nie som ochotny tolerovat mnoho hoci sa to netyka vzhladu.