@kosmiklove každý máme iné priority, pokial ty potrebuješ dvojjadro na hry, tak to pre teba prevratné nie je... Ja potrebujem velký displej na písanie mailov a prezeranie internetu, ale zároveň aby sa mi to zmestilo do vrecka, preto je pre mňa 5 palcov ideálnych. Zároveň to má gigový procák, čo mal aj môj predchádzajúci desire HD, a čo je najdôležitejšie - má to android, čo mi umožňuje personalizovať si ho ako ma napadne, a zároveň aj plne využiť ten velký displej. Ďalšia vec, čo je pre mňa dôležitá je, aby to nikto nemal. Nemám rád "coolové" veci ako iPhone, a v poslednej dobe už aj HTC.
Ale celkom by ma zaujímalo čo máš ty, a čo pre teba znamená "prevratné", keď takto súdiš tento Dell.
iPhone 4 a vymením ho pravdepodobne až za šiestu generáciu-myslím že mu nič nechýba...a doteraz som vždy mal nejaký top Sony-Ericsson...vyskúšal som aj nejaký Samsung s Androidom-ale to len preto aby som sa utvrdil v tom že ten systém je na prd...
@weeman ja nic prevratne nepotrebujem...len tvrdim ze to co ma ten tvoj dell ma kazdy premerny android phone...teda okrem toho 5 palcoveho displaya ktory je ale TFT a v kombinacou s tou baterkou co to ma si nechcem predstavit kolko to vydrzi na jedno nabitie pri vacsej zatazi...
@kosmiklove a ja som povedal, že potrebujem? No práve, 5 palcový displej nikde inde nenájdem, a pokial sú pre teba tieto parametre priemerné, tak mi toto už naozaj príde ako také rýpanie, nehnevaj sa Akumulátor je tam 1500, čo je mimoriadne slušné, na to, čo sa dnes do tých telefónov dáva, a pokial ide o výdrž, vydrží to o hodne viac ako môj predchádzajúci desire HD.
Pokial mi vieš odporúčiť niečo lepšie, budem vďačný.
Niečo cez pol roka mám SE Vivaz a som celkom spokojná, aj keď asi by som bola radšej, keby mal Android namiesto Symbianu. Ale aj tak ho používam najviac na net a to mi stačí.
@kosmiklove myslíš že sa neoplatí?Nokia N8 ma predsa este Symbian kým N9 ma už Meego a aspoň podľa toho čo som videl tak Meego vyzerá byť podstatne lepšie nez Symbian a ja osobne dávam veľké plus N9 aj za skvelú konštrukciu...
@myzu252010 tak konstrukcia N9 vychadza z konstrukcie N8 akurat ze N9 ma telo z polykarbonatu coz je akysi spevneny plast ale N8 ma telo z hlinnika a je podstatne pevnejsia...samozrejme ale aj tazsia..
a nezabudaj aky symbian ma N8...neni tam to co je v tvojej 5230...povodne tam bol symbian^3 ale ja som si tam nahral symbian annu a dizajnovo to sice vyzera ako ten stary symbian ale je to priblizne rychle ako android a je to ovela lepsie...a to nehovorim o tom ze sa uz chysta novy symbian ktory vyzera ako android...hlavne ta vrchna lista tam bude ktoru posuvas z vrchu na dol...a homescreen bude tiez dost podobny androidu..takze to ze ma symbian vobec neni na skodu a bojim sa ze tento novy bude lepsi ako meego...
@kosmiklove tak s tým symbianom novým čo ma prist máš asi pravdu,to by mal byť upgrade symbian bella nie?prave pred chviloi som sa dozvedel ze nokia by namiesto upgradu symbian anna v n8 napr.ma prist s bell-ou a ta ma byt naozaj na urovni androidu alebo lepsia takze sa tesim ze ako to bude vyzerat...a k tej konstrukcii.tak ano n8 ma kovovu konstrukciu ale v suvislosti s n9 som myslel skor to ze nema ziadne tlacidla a tiez ma napevno osadenu bateriu bez moznosti pristupu k nej.tieto detaily su podla mna idealne do outodoorovych podmienok.nechajme sa teda „prekvapit” n9...podla mna to bude telefon ktory bude moct byt uz skutocne vaznou konkurenciou najlepsim android telefonom...
@myzu252010 tak ja sa na N9 samozrejme tesim tiez...len som tym chcel povedat ze neviem ci bude N9 natolko dobra aby sa mi ju oplatilo vymenit za moju momentalnu N8...
N8 ma tiez napevno baterku...skor mi vadi to ze N9 nebude mat pamatove karty...to ma odradilo aj na E7 ktoru som chcel...16gb je malo a 64gb verzia bude asi moc draha
a za dalsie sa bojim ako cely meego dopadne pretoze ten kkt z microsoftu ho zavrhol...on je za to aby do TOP nokii cpali win mobile 7..
@kosmiklove inac to s tymi pamatovymi kartami to je fakt minus n9,je to dan za taku konstrukciu aku ma...16gb je fakt malo...a nad tym kolko bude stat 64gb verzia ani nechcem radsej uvazovat...a k tomu debilovi s microsoftu sa radsej nejdem ani vyjadrovat lebo si myslim ze postupny prechod na WP7 je podla mna nestastny krok...nokia by mala stavat na Symbiane popripade Meego ale nie na WP7...ale to je len moj nazor osobny...inac to som netusil ze n8 ma tiez napevno bateriu...
@margera prečo už nie nokiu ale htc alebo SE?Budúce Nokie v budúcnosti budú podľa mňa vyrazne viac konkurencie schopné ako doteraz...a navyše SE nedávam šancu do budúcna lebo neustále klesajú ich zisky a to ich môže odrovnat...
Mám Samsung také dlhémeno...neviem... Ultra Edition II SGH-U600 No kto si to má pamätať? Akože neni zlý ale plánujem mať (asi sa zasamovraždím keď ho nebudem mať tento..Sony Ericsson Xperia Neo) Na obrázku je....krásny je aj super funkcie má, nič mu nechýba Aj Wi-Fi to má
..dúfam že sa mi tam dá ten obrázok lebo to robím 1. krát Inak ma porazí
ja som sa svojho casu dlho drzal nokie, pak 2x SE a ted si frcim na sice lacnom Gsmart G1305 (u nas znamom ako Orange Boston) s androidom 2.3.4 (AOSP 8.6), cize po vykone sa vyrovna podstatne drahsim androidom
co do buducnosti, odkedy mrkvosoft zobral nokiu, viem ze nokia to nebude... o jablkovom mobile sa radsej ani nevyjadrujem ... ale zatial sa vyvoj meni tak bohvie ci nakoniec neskoncim s nejakou motorolou (pokial sa pamatam, prvy moj debil bol prave motorola)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
this one
a aký by som chcela? žiadny, nikdy nebola moja priorita mať ten najnovší mobil... načo by mi to bolo? aj tak to nepoužívam
a mne staci mobil, ktory vie prehravat hudbu, da sa nim telefonovat a pisat sms.
nechcem žiaden nový, má úplne všetko čo potrebujem, vrátane wi-fi. Ani ho asi nebudem menit, zakial bude fungovať.
a priala by som si Iphone
a potom raz, keď budem veľká, kúpim si BlackBerry
Ale celkom by ma zaujímalo čo máš ty, a čo pre teba znamená "prevratné", keď takto súdiš tento Dell.
Je s Androidom a nemam s nim ziaden problem, ako tu skoro kazdy na neho nadava
Pokial mi vieš odporúčiť niečo lepšie, budem vďačný.
a keď budem veľká, chcela by som BB
chcela by som tento
SIEMENS S75
a nezabudaj aky symbian ma N8...neni tam to co je v tvojej 5230...povodne tam bol symbian^3 ale ja som si tam nahral symbian annu a dizajnovo to sice vyzera ako ten stary symbian ale je to priblizne rychle ako android a je to ovela lepsie...a to nehovorim o tom ze sa uz chysta novy symbian ktory vyzera ako android...hlavne ta vrchna lista tam bude ktoru posuvas z vrchu na dol...a homescreen bude tiez dost podobny androidu..takze to ze ma symbian vobec neni na skodu a bojim sa ze tento novy bude lepsi ako meego...
N8 ma tiez napevno baterku...skor mi vadi to ze N9 nebude mat pamatove karty...to ma odradilo aj na E7 ktoru som chcel...16gb je malo a 64gb verzia bude asi moc draha
a za dalsie sa bojim ako cely meego dopadne pretoze ten kkt z microsoftu ho zavrhol...on je za to aby do TOP nokii cpali win mobile 7..
@notyou ale co nepovies
mám
Ale ak mi tento odide tak Nokia nikdy viac,potom už len HTC a sony ericsson
Just This One I like it
..dúfam že sa mi tam dá ten obrázok lebo to robím 1. krát Inak ma porazí
» http://techshake.info... ....boha už len dúfať že sa zobrazí :d
co do buducnosti, odkedy mrkvosoft zobral nokiu, viem ze nokia to nebude... o jablkovom mobile sa radsej ani nevyjadrujem ... ale zatial sa vyvoj meni tak bohvie ci nakoniec neskoncim s nejakou motorolou (pokial sa pamatam, prvy moj debil bol prave motorola)