@jurino555 presne tak každý sa dnes vychvaľuje, že:" aký super mám mobil, iphon a pod. a pritom tie staršie mobily si aj z okna mohol hádzať a všetko prežili
inac ja nvm co mate proti dotykovym ja som nikdy nezaobchadzala s mobilom dobre furt pada furt sa rozleti atd...prsi nanho atd a nikdy som nepokazila ziadny mobil
@nikol545 o to mi ani tak nejde ci prezije pad ale hlavne to ako ten moj reaguje pisem sms 2 hodiny stale to zamrza seka a pise blbosti ach jaj nokia 3310 kde si smiley::
Musím napísať, že som s ním veľmi spokojná. Najlepší mobil, aký som doteraz mala. A to som ich už mala naozaj veľa... Má skvelé funkcie, nehodlám sa ho tak rýchlo vzdať, a vymeniť ho za nový.
Nechcel som dotykovy.. Dlho som mal k800i a s maximalnou spokojnostou, no ked prisiel cas na wifi (koli dlhym pracovnym chvilam) tak 3gs jasna volba... Nemenil by som za nic.. Snad len za ip4
ja čo som čítala tak tí čo sa hrnuli aby mali novinky a dotykové displaye teraz neznášajú dotykový mobil aspon v mojom okolí to tak je ....no ja mám klasiku NOKIA 6300
mám tú hudobnú nokiu a je pre mňa ideálna. lebo ja mobil aj tak používam len na telefonovanie, fotenie a hlavne počúvanie hudby. lenže mi pred pol rokom padla do záchoda a odvtedy postupne odchádza, tak už nevydrží chúďa asi dlho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
dotykovka by mi ani týždeň nevydržala
má 8 rokov a furt šľape jak hodinky