keby sa mi hodila k architekture mojho buduceho domu tak by som si vyvesil nan slovensku vlajku...ved som hrdy slovak..aj ked vlada je skorumpovana a sedia v nej samy komunisty
My sme si raz na dovolenke v Chorvátsku vyvesili pred ten dom kde sme bývali slovenskú vlajku a o pol hodinu tam zvonili policajti vraj sme porušili nejaký zákon a ešte sme aj pokutu dostali ale 10 evry na prepočet
@H8u my sme mali na celom zadnom skle (na dvoch autach) slovenske vlasky cez cely pobyt v chorvatsku a nastastie nic no hey vyvesit cudziu vlajku v inej krajine...možno na to zákon je (neznalosť zákona neospravedlňuje) ale na Slovensku vyvesiť maďarské vlajky sa môže ???!!!!! A just si dám na dom slovenskú
fakt nevem ci by som to urobila ... na slovensku som ete nevidela aby mal nekto pred domom vlajku ... nemala by som s tym problem, ved sa nehambim za nasu vlajku, len by to bolo take nezvycajne tu u nas ...
@19@20@21 Videl som to aj v Anglcku, Skotsku, Francuzsku, Nemecku. A urcite je to aj vo viacerych krajinach, nie len v USA. Ide o patriotizmus, ktorym su americania znami, ale tento zvyk nevymysleli a ani tam nema kazdy vlajku na zahrade.
Ja neviem na co je to vlastne dobre. Vzdy som sa sam seba pytal,preco nejaky pojeb v amerike to tam musi mat. Ved predsaj kazdy vie v akej je krajine a nemusi mu to pripominat nejaky blbec. Ja by som si to nevyvesil. Ale kazdeho slobodna volba.
Kebyže na Slovensku boli také možnosti ako v Amerike, kde to ľudia robia bežne, tak áno....
Lenže Slovensko je zasratá zaostalá zabudnutá diera, z ktorej väčšina ľudí radšej uteká takže pre mňa rozhodne nie. A keď budem žiť niekde v zahraničí, viem, že nebudem "s láskou spomínať na milovanú domovinu"...
ja sa na rozdiel od niektorých nehanbím za to, že som zo Slovenska. ale netreba to preháňať, zas vlajku si pred dom dávať... trocha divné.... a napríklad neznášam Ameriku v živote som tam nebola a ani tam ísť nechcem..
preco nie??? mozme sa obhajovat tym ze fandime Slovensku na MS v JAR cestou do skoly mam dva balkony na ktorych poctivo visia slovenske vlajky odkedy sme postupili na MS
@Klaudiqaaa a kde som to povedal? Nehladaj to co som nepovedal, aj ked..zaostava za niektorymi to ano, ale za ostatnymi to mam chapat akoze za vsetkymi?? myslis tak za zapadom a castou Europy, Severnou Amerikou a tu sa pomaly vypocet aj konci mozno s par vynimkami..za tymi ano, porovnaj si to s nejakymi africkymi, vacsinou azijskych statov a zistis ze natom niesi vlastne tak zle. Ale ked sa ti v tejto zasratej zaostalej diere naozaj nepaci, tak sa zober a chod. A zistis, ze nikde to nieje ruzove...
@Belzeboss tak to si potom asi nebol nikde za hranicami tejto krajiny. Ano je pravda, ze nikde to nieje ruzove, ale ta priepast je obrovska minimalne v povahach. Ekonomicky sme na tom globalne relativne dobre.
@Tommyhot a ty si bol za hranicami len zrejme na dva tyzdne pri mori na dovolenke..mas pravdu ja velmi necestujem, zato mimo slovenska som bol vo vsetkych susednych krajinach okrem toho v taliansku, niekde som sa zdrzal kratko to ano ale niekde dlhsie...napriek tomu si myslim, ze ak si nestravil dlhsi cas v zahranici, mozes vediet hovno o povahach...a povahy su rozne v kazdej krajine...asi je to o ludoch, s ktorymi sa stykas( cim ale nechcem popriet ze na slovensku su jebnute povahy, len si nemyslim, ze by to bolo ovela horsie ako inde)
@Belzeboss zil som pol roka v zahranici, staci? tiez som tych krajin pobehal dost.. Vacsinou len tie kde sa rozprava po anglicky (+ nemecko, rakusko) a tam je mentalita o 180 stupnov ina nez ta nasa. Citis to v obchodoch, restauraciach, baroch atd. Poznam aj osobne vela ludi z ameriky, anglicka, nemecka, svedska, juznej afriky (tam som zil) atd a to sa fakt zo slovakmi neda porovnavat.. Mam pocit, ze len my a pepici sme taki pokryveni..
@Tommyhot nie vlastne nestaci, lebo si uviedol len ti krajiny o ktorych som aj ja uznal ze su vpred...a ziadne ine..takze si mi nic nevyvratil len potvrdil co som priznal aj ja..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ale vážne, možno ak by sa slovensko dostalo do finále v MS v hokeji ale ak by bolo finále SR-Suomi, tak tá slovenská by tam asi nevisela
Ale tiež sa mi nepáči, že ak to niekto urobí, tak by mu okolie najradšej zavolalo psychiatra.
Lenže Slovensko je zasratá zaostalá zabudnutá diera, z ktorej väčšina ľudí radšej uteká takže pre mňa rozhodne nie. A keď budem žiť niekde v zahraničí, viem, že nebudem "s láskou spomínať na milovanú domovinu"...
Len neni toho, kto by ho v tom máji pred tou mojou chalúpkou postavil!