Bolo by to dobré, KEBY nám tam profáci aj zapisovali známky, keďže ich inak ani nemám ako zistiť, ak nám to priamo nepovedia, lebo normálnu žiacku ani nemáme. :/
Mám na háku všetky žiacke knižky.. O známkach rodičom vždy poviem a známky a žiacke knižky a učenie celkovo rodičia u mňa už neriešia asi od 6. triedy na ZŠ
Ty kokso téma ako na zavolanie
Akurát predchvíľou som si spomenul že si tam idem pozrieť známky aby som vedel čo ma čaká na vysvedčení a idem do fóra a čo nevidím?? Diskusia o E-knižke
kriste pane!! nam to teraz na skole vymysleli.. kktina!! sak ja skoncim!! mna vydedia doma! kde je ta volnost studentov.. mam osemnast! viem co mozem a co ne! strasna hlupost... a ked nechcem povedat rodicom znamku tak im ju nepoviem ! a basta! profak nepochopi napriklad ze to mam doma teraz tazke a ze nemozem doma povedat tu patku.. ved poviem neskor... ale takto?? sak sa rodicia zblaznia! ved na vysvedceni aj tak vidno jak som sa neucil... tak naco to kontrolovat este pocas roka! staci mi jeden pojeb za polrok! na kazdy druhy den! ach ci boha.. dakto by s tym mal daco robit...
nam to musia debili posielat pravidelne kazdy mesiac a mile je ked si pomylia moje znamky so znamkami niekoho ineho a namiesto dobrych znamiek mi pribudne par pätiek. tak par dni mi nasi nedaju pokoj a v skole je to zasadne nasa chyba ze poslali zne znamky...
Pre mňa je to super výhodné ...ja si známky nepamätám ..a o bodovaných predmetoch ani nehovorím...a žiacka knižka papierová na strednej už nie je(možno aj je,neviem,u nás nie...ale aj tak kto by to používal,ja som si nenechala niekedy z pochopiteľných príčin zapísať známku ani na základke a potom som mala problém zistiť,čo mi asi tak vychádza )tak je aspoň miesto kde sa tie známky objavia ...a ja si môžem počítať priemer ...a moji rodičia tam aj tak nechodia.čiže ja chválim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Akurát predchvíľou som si spomenul že si tam idem pozrieť známky aby som vedel čo ma čaká na vysvedčení a idem do fóra a čo nevidím?? Diskusia o E-knižke
Je to vynikajúci vynález - chvááálim!!
a teraz na výške mám niečo podobné, ale tam sa píšu iba známky zo skúšok