och ja si rada niekedy davam ako profilovku fotku niekoho koho mam rad, kapely atd. ked mma taku naladu napr. pred koncertom 30 seconds to mars som mala na FB ich fotku ale inak to nemma rada, ked neviem s kym pisem
A je to tady zase..FAKE..dnes u nás v ČR dost oblíbená věc a jak pozoruju,tak nejen u nás,ale prostě všude.Nechápu lidi,kteří si stahujou cizí fotky a tváří se,že jsou to oni.To se za sebe tak stydí,že neukážou svoji pravou tvář?Je to zajímavé...Já narazit na člověka,co dělá jeden FAKE za druhým,tak ho bez prominutí asi trefím
Väčšina má len FAKE fotku, na tých, čo sú na tých fotkách sa nehrajú, ale nájdu sa aj také prípade a na stačí len jediné slovo, vlastne dve "FUCK OFF!"!!!
priam neznasam ked sa niekdo vydava za bud slavne celebrity alebo len tak proste stiahne dakoho fotku z netu a tvari sa ze to je on pritom je ocividne jasne vidiet na prvy pohlad ze to nieje mozne..obrazky zvierat etc. mi ani nevadia pokial to nieje daky pripad ako napr zajko30 a jemu podobny ktory si vytvoria fake ucet len nato aby otravovaly inym ludom zivot..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale ked niekto cudzich ludi, je to drzost. mna by nasralo keby mal niekto moju fotku.
...ale na to nie som dostatocne popularna
Takže nemám žiadny názor na fake ľudí, keďže podľa mňa nie sú . Je to len človek s viacerými nickmi, ale stále je to ten istý