podla toho, ake japonske... mam este jednu RAV 4, celkom spokojnost, mal som pred tym stare Mitsubishi, tiez OK, pol roka som mal Hondu, ta stala za prd a o Hilluxe ani nehovorim... ale mam teraz aj jednu ameriku a ta je absolutne bezchybna zatial...
zalezi aky vyrobca a aky model.. ale vo vseobecnosti japonske auta hodnota vs cena su na tom velmi dobre..
skor sa niekedy zamyslam, ze ak japonec doveze do europy auto, v cene je doprava a clo a tie auta su lacnejsie nez nemecke a pri tom casto kvalitnejsie.. ze ti nemci asi robia niekde chybu
@10 ja som mal tiez hondu, ten motor bol dokonaly.. len vsetko ostatne sa na tom pokazilo.. len ja som bol 3. majitel a ktovie kolko krat to bolo stocene a kto s tym co robil...
@patrixo inak presne toto!! moja mamina vzdy strasne chcela volvo a ako zacali chodit pozerat auta, tak za cenu volva v zakladnej vybave mali mitsubishi najvyssej rady to auto ma 9 rokov a ja pevne dufam, ze mi ho posunu
@kubbox to pochybujem silne. možno z japonskych máš na mysli lexus čo je od tojoty. možno lexus ls je naozaj bomba. ale ak si nešoferoval nové esko nevieš čo je dobre naozaj.... tomu sa máločo vyrovna určite...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Mama ma teraz tretieho japonca a tiez vsetky slapali tak ako maju
skor sa niekedy zamyslam, ze ak japonec doveze do europy auto, v cene je doprava a clo a tie auta su lacnejsie nez nemecke a pri tom casto kvalitnejsie.. ze ti nemci asi robia niekde chybu