Niekto tam nakupuje a iny by nikdy, co hovorite na obchod, kde su vsetky veci, ktorym bud konci zaruka, alebo uz aj skoncila, nakupoivali by ste tu? ALebo vobec? Alebo nakupujete? Mliecne vyrobky ani maso po zaruke nebyva, ale napr caj, cukriky, cokolada,
obcas kupujem veci ktore su tesne pred koncom zaruky, ak je to nieco co kupujem aj normalne a spotrebujem to rychlo, tak takto to mam lacnejsie...
ale inak nie
ja by som maso, mlieko, mliecne vyrobky, syry a poodbne vobec nekupovala ani povadnutu zeleninu, lebo z toho nemam dobry pocit ale ostatne tie trvanlive asi aj hej, pokial by ine nebolo a uz by som napr doma nic nemala a bolo by pred zaverecnou. inak by som sa snazila kupit inde.
mala som aj odtiaľ nejaké potraviny, ktoré boli tesne pred koncom záruky, tie som samozrejme hneď spotrebovala a/alebo konzervy ktoré len boli potlčené a nebolo im absolútne nič ináč
z ničoho konzumovaného z toho obchodu mi nebolo zle, na jedle sa šetriť nemá, to je jasné ale nepríde mi to ako zlá alternatíva
a ja chodim do levnych len sem tam lebo ta neskutocna tlacenica co tam je je nevydrzatelna. ale ak uz idem fakt sa to velmi oplati, tie zlavy su tam brutalne, aj tie mliecne vyrobky napr maju koniec az tak o tyzden aj viac a trebars mozarella za 9 korun bezne alebo natierkove masla za 10 atd.. velmi sa to oplati. a mam odtial rada tie male cestoviny plnene syrom co stoja 60 normalne a tam su za 5 korun
nakupujem tam bežne, len tam často kúpim veci čo by som normálne nekúpila a potom neviem čo s tým alebo je to dačo nedobré proste, ale ešte mi z ničoho nebolo zle ani nič, akurát tie cestoviny čo @h8u spomína som tam raz nakúpila a akosi mi z nich nebolo dobre, aj ich tam mali doooosť po záruke...ale to mohlo byť kľudne preto, že som ich jedla len tak samé furt lebo som bola lenivá a nemala peniaze na žiadne omáčky
@burble inak presne hento co hovoris ze nakupis to co nepotrebujes, z toho podla mna tie zlevnenky najviac zarabaju a to je kazdeho problem, preto som tam aj dlho nechodila. lebo som najprv kupovala tonu veci ktore by som inak nekupila len preto, ze sa hrozne oplatili,. ale koniec koncov som aj tak bola v minuse.
teraz ked idem tak idem len s par vecami, ale takymi co by som si kupila aj inak akurat v alberte za drahsie
proste ja nakupujem tak, ze si v stredu zoberiem letak z alberta, pozrem co je v akcii a co sa oplati, spravim si zoznam aj tych akciovych aj inych veci ktore chcem, idem najprv do zlevnenky a co z toho zoznamu maju tam kupim tam. nic viac nic menej, zbytok potom v alberte. ach som na seba hrda
@h8u ó, to máš fajne že ti to tak ide..ale ja si taký systém spraviť neviem, v alberte alebo hocikde inde nakupujem tak, že mám proste dajaké základné jedlá čo si robievam, teda hlavne veci, čo si dávam ku ryži/zemiakom/cestovinám, a z toho čo je zlacnené to beriem, ono to tiež vychádza vcelku fajn
áno... minule som si kúpila výborné cottage 5ks za 15kč.... 2 som dala ladyofcarnage a 3 som si nechala.. mali ešte 3 dni spotrebu.... uplne spokojne
a spolubývajúcej som ukázala ten obchod a vždy mi hovorí "dnes som bola v tom lacnom obchode, teším sa jak dôchodkyňa keď tam idem" s takou radosťou v očiach a pritom nepotrebuje chodiť do takých obchodov a aj si tam kúpi len čosi... ale teší ju že je taká možosť vôbec
a ja tam chodím pravidelne na mliečne výrobky... mliečnu ryžu za 5 korún? donenažratia!
ostatok odigorujem väčšinou, alebo koreniny, tie sú tam lacno a majú spotrebu aj 2 roky ešte...
@h8u inak tie cestoviny sú 2 roky po záruke ale zistila som to až keď soms kotila 2 balenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale inak nie
z ničoho konzumovaného z toho obchodu mi nebolo zle, na jedle sa šetriť nemá, to je jasné ale nepríde mi to ako zlá alternatíva
a ja chodim do levnych len sem tam lebo ta neskutocna tlacenica co tam je je nevydrzatelna. ale ak uz idem fakt sa to velmi oplati, tie zlavy su tam brutalne, aj tie mliecne vyrobky napr maju koniec az tak o tyzden aj viac a trebars mozarella za 9 korun bezne alebo natierkove masla za 10 atd.. velmi sa to oplati. a mam odtial rada tie male cestoviny plnene syrom co stoja 60 normalne a tam su za 5 korun
teraz ked idem tak idem len s par vecami, ale takymi co by som si kupila aj inak akurat v alberte za drahsie
proste ja nakupujem tak, ze si v stredu zoberiem letak z alberta, pozrem co je v akcii a co sa oplati, spravim si zoznam aj tych akciovych aj inych veci ktore chcem, idem najprv do zlevnenky a co z toho zoznamu maju tam kupim tam. nic viac nic menej, zbytok potom v alberte. ach som na seba hrda
a spolubývajúcej som ukázala ten obchod a vždy mi hovorí "dnes som bola v tom lacnom obchode, teším sa jak dôchodkyňa keď tam idem" s takou radosťou v očiach a pritom nepotrebuje chodiť do takých obchodov a aj si tam kúpi len čosi... ale teší ju že je taká možosť vôbec
a ja tam chodím pravidelne na mliečne výrobky... mliečnu ryžu za 5 korún? donenažratia!
ostatok odigorujem väčšinou, alebo koreniny, tie sú tam lacno a majú spotrebu aj 2 roky ešte...
@h8u inak tie cestoviny sú 2 roky po záruke ale zistila som to až keď soms kotila 2 balenia