je to skvele! vzdy ma potesi, ked v schranke nájdem list s mojim menom. raz alebo dvakrat mi priatel poslal na internat tak som mala v mojej schranocke, je to pecka!
Ja dostávam a aj posielam listy Lebo mám kamarátov, čo bývajú ďaleko, a je to milšie a osobnejšie než internet Pre každého to znamená niečo iné, ale dnes by som sa z listu asi od radosti poskladala
myslím si že je škoda že vychádzajú z módy, istý čas som si písala s kamarátkou čo sa odsťahovala do Nemecka, do teraz mám jej listy uchované v zásuvke a obviazané stuhou . občas si na ne siahnem , a smejem sa na tom čo všetko sme dokázali rozoberať .. mala som istý čas odložené aj listy od človeka ktorého som nikdy nestretla , len sme si asi rok písali listy . no potom som ich spálila v návale hnevu.
myslím si že ten pocit , keď čakáte poštára, a uvidíte list s vaším menom a viete od koho je , to búšenie srdca a ten pocit keď ho otvoríte a následne roztvoríte papier a začnete čítať je krásny, a absolútne neporovnateľný s tým keď vám príde správa na chate .
Milujem listy. Či dostávať, či písať! Kedysi som si písala s dvomi babami, no prestali sme a teraz mám doma kopu dopisného papiera krásneho a len doma stojí :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Už sa menej použivaju , a na koniec sa nebudu vobec
Ale inak si myslím, že áno, vychádzajú z módy, aj keď sú ľudia, ktorí sú len na ne zvyknutí...
minule som dostal napr. ponuku od dôvery že či neprejdem k nim a prvý krát v mojom živote ma niekto oslovil: Vážený pán Michal R.
ja som mala skor na mysli list pisany rukou od nejakeho cloveka
móda je przniteľ individuálnych hodnôt krásna
teraz však mám na mysli iné veci, preto môže ísť o trochu nepresnú formuláciu.
milujem písať listy.
myslím si že ten pocit , keď čakáte poštára, a uvidíte list s vaším menom a viete od koho je , to búšenie srdca a ten pocit keď ho otvoríte a následne roztvoríte papier a začnete čítať je krásny, a absolútne neporovnateľný s tým keď vám príde správa na chate .
keby si mám s kým , určite by som si písala . .
je to o mnoho "osobnejšie" ako chatovanie
ja ze na taketo listy
no a co ja viem tak je to pekne ale dnes uz skutocne vacsinou nepotrebne