KEby nebolo ľudí,ktorí si kupujú také noviny a čítajú také články,tak by to nerobili...nie je to navonármi ale ľuďmi,ktorí toto schvaľujú a ešte ich v tom podporujú...
aký máš názor na politikov, čo okrádajú vlastný národ?
aký máš názor na diktátorov, čo si pomaňujú iných?
aký máš názor na zlodejov?
aký máš názor na vrahov?
aký máš názor na pedofilov?
aký máš názor na dílerov?
myslím, že tí robia horšie veci ako novinári, ktorí vlastne majú prácu len vďaka nim.
a osobne, ak niekto, nejaký novinár píše len o senzáciách a ešte na tom aj zarába, nie je to novinár ale len bulvárny brakista (vymyslené slovo), novinári píšu aj o vážnych témach, alebo o témach, ktoré zaujímajú, povedz mi, si rada informovaná, čo sa deje vo svete? vieš to len vďaka nim.
a sú aj novinári, čo nasadzujú život na bojových polich, alebo idú do krajín tretieho sveta, či robia cestopisy alebo kritky....si rada, keď si môžeš prečítať v novinách kritiku na nový film či knihu? keď vieš, aké podmienky sú na mieste, kam sa chystáš na dovolenku? alebo keď vieš, čo sa deje v danom štáte, kam chceš ísť študovať?
neodsudzuj novinárov len na základe ich čiernych oviec a plebsu, to je medzi všetkými
z väčšej časti ich rád nemám, ale nedá sa to kategorizovať. Jedna časť otravuje ľudí, druhá časť klame a zavádza ľudí o dianí vo svete (tých je asi najviac) a tretia časť píše normálne články, čo sa aj dajú čítať.
ludia by kupovali ich noviny stale, aj keby pisali o hocicom inom, keby o tom nepozornovali ze ten a ten zabi toho a toho, nik tom ani nevie a dobre by bolo, ich parazitne noviny by sa predavali stale...ano, pride mi to neuctive, keby k nam chodili kazdu chvilu novinari, lebo sa v mojej rodine stala tragedia, poslala by som ich do riti, oni este budu zarabat na mojom nestasti..
nemam ich rad...vacsina z nich su uplni kreteni,co sa podielaju na vymyvani mozgov...proste obycajna banda,co sa musi riadit prikazmi,co pisat a co ne...jak malinke deticky alebo skor otroci...novinarcina je predsa len praca,v ktorej sa maju ponukat pravdive informacie ostatnym ludom...a nie klamat...cest vynimkam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
aký máš názor na politikov, čo okrádajú vlastný národ?
aký máš názor na diktátorov, čo si pomaňujú iných?
aký máš názor na zlodejov?
aký máš názor na vrahov?
aký máš názor na pedofilov?
aký máš názor na dílerov?
myslím, že tí robia horšie veci ako novinári, ktorí vlastne majú prácu len vďaka nim.
a osobne, ak niekto, nejaký novinár píše len o senzáciách a ešte na tom aj zarába, nie je to novinár ale len bulvárny brakista (vymyslené slovo), novinári píšu aj o vážnych témach, alebo o témach, ktoré zaujímajú, povedz mi, si rada informovaná, čo sa deje vo svete? vieš to len vďaka nim.
a sú aj novinári, čo nasadzujú život na bojových polich, alebo idú do krajín tretieho sveta, či robia cestopisy alebo kritky....si rada, keď si môžeš prečítať v novinách kritiku na nový film či knihu? keď vieš, aké podmienky sú na mieste, kam sa chystáš na dovolenku? alebo keď vieš, čo sa deje v danom štáte, kam chceš ísť študovať?
neodsudzuj novinárov len na základe ich čiernych oviec a plebsu, to je medzi všetkými
Nepotrebujú asi ani hĺbkové rozoberanie, ale tak to je pomerne nevinná spoločenská konvencia, že keď niekto zomrie, chvíľu sa o ňom viac hovorí.
Podľa mňa toto samotné nie je problémom, určite by sa našla kopa článkov o zosnulých, ktoré za niečo stáli.
Problémom je, keď ide o hlúpy bulvár, vyváranie správ z ničoho a tak ďalej.