dnes to už, bohužiaľ, nikoho neprekvapí ale je to hrozné keď dieťa sa bude musieť starať o svoje vlastné. Ešte vo veku keby si mohla užívať tú takú čiastočnú nezodpovednosť sa bude musieť naučiť ako brať na seba zodpovednosť a veľa sa učiť o tomto novom "živote "
pisala som ze mi pride nenormalne mat v 15 decko (citaj si aj stare diskusie do kt.som sa zapojila tykajucich sa tejto temy)tak asi do huby si srat nebudem tym ze si spravim dake v takom mladom veku...
ale na druhej strane, ak sa to dievča cíti na to, že sa o to bábo dokáže postarať, že sa naň teší tak je to jej voľba, jej vec a prajem takým, aby boli šťastné
myslím, že to nikdy nebude v poriadku, ja tých ľudí fakt nechápem...ale akože ako už bolo spomenuté, v dnešnej dobe to už skoro nikoho neprekvapí, a to je asi na tom všetkom najhoršie...
@nothingspecial Toto sa proste dialo a deje sa, ako množstvo iných morálnych prehreškov až zločinov... Doba sa nemení len ľudia si nahovárajú, že sú stále lepší a civilizovanejší...
aj ked dnesna moralka je dost divna zla a o mnoho posunuta do predu...ale toto nebude nikdy OK .. ako uz bolo spomenute decko ma decko ......ako je to ine ..ked niejaku dievčinku znasilnia alebo čosii take :/ ..... ale ľudia uz nevedia co zo sebou a su strasne sprosti !
treba tu KOMUNISTOV...ono to uz tak trochu dost prekracuje hranice napriklad dnes som bola v parku a 2 male deti (cca 4-5 rokov)..sa rozpravali..napriklad takto nejako vypadni z tej hojdacky ty pica vyjebana...vis co mi mozes....a tak daleko..akoze no fuj aby sa takto deti vyjadrovali...tsss hnus..a o tom ze porodi 13 rocne decko uz ani nehovorim
všetky témy ako tieto,dopravné nehody,ľudské nešťastie a podobné hlúposti na zaberanie vysielacieho času resp. miesta na stránke,v novinách preskakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
pomyslim si akurat ze dufam ze moje decko take nebude
ako moje buduce decko..
pisala som ze mi pride nenormalne mat v 15 decko (citaj si aj stare diskusie do kt.som sa zapojila tykajucich sa tejto temy)tak asi do huby si srat nebudem tym ze si spravim dake v takom mladom veku...
takze tvoj velky joke,nevysiel
ale na druhej strane, ak sa to dievča cíti na to, že sa o to bábo dokáže postarať, že sa naň teší tak je to jej voľba, jej vec a prajem takým, aby boli šťastné
A k veci Ak nepoznám okolnosti, nesúdim. Zajtra mi ide rodiť 14 ročná kamarátka a nieje to žiadna "bjehna" ani nič podobné
Nezmysel.
Ak mať dieťa, tak byŤ zabezpečený a rátať s tým že sa môže niečo stať a mať na to patričnú rezervu...
15 ročné dieťa sa nedokáže postarať ani len o seba, nie to ešte o ďalšie dieťa... :/
lenže keď sa cchce niekto ku*viť len preto aby išiel s dobou, nech sa páči, potom to tak aj dopadne..
ale fakt nepochopím tie rozumy