Aký máte názor na to, keď sa dvaja vezmú ani nie po ročnom vzťahu?
Mne to teda príde dosť zvláštne, ešte majú ružové okuliare, ešte sa ani poriadne nepoznajú. Mali by vyskúšať byť spolu dlhšie a určite by mali aj spolu najprv bývať...Napíšte vaše názory
@0 HMMMMMMMMM to si myslim aj ja ludia by mali spolu byt dlhsie aby sa navzajom spoznali .... a nemyslim si ze im to vynde ale ak hej tak to bude fakt super .... no ako prajem im to preco nie...
...
po ročnom vzťahu malželsto ...to nevidrži dlho podla mna...vôasten ked už fact sa cem za niekoho vydat tak urcite to bude az po nejakom case aa budem mat uz aspon jedno dieta, nevrhnem sa do manzelstvo bezhlavo...
aky mam nazor? Ziadny. Je mi to fuk, ked chcu a myslia si ze to je spravne a vedia do coho idu tak nech sa vezmu. Ja sa nestaram do ostatnych, mozem len zelat GL....
ich vec, .. sak ved ak sa im to nebude pacit tak sa rozvedu a ak hej tak budu stasny do konca zivota.. moji stary rodicia chodili spolu 6 tyzdnov a boli spolu potom do konaca zivota:d. .. tak clovek teda nikdy nevie
nechce sa mi citat vsetky komenty, takze sorry ak nahodou opakujem uz napisane.
Odporucam zajst na sud, na nejaky rozvod (alebo pre laika stravitelnejsiu Sudnu sien na JOJke). Prva veta ktora padne pri otazke na priebeh manzelstva: VZALI SME SA PO KRATKEJ ZNAMOSTI...
otazne je vsak co je to kratka znamost mne osobne rok pride ako velmi malo a urcite by som odporucil spolocnu domacnost este pred manzelstvom. nemam vlastne skusenosti, ale snazim sa ucit z chyb druhych. tot vse
ako kedy...jasne ze ta moznost ze az neskor "odhalia pravu tvar" a potom si nebudu vyhovovat ale napriklad nasi znami spolu chodili zamladi tiez len nejako okolo roka a uz su skoro 30rokov v spokojnom manzelstve
mam na to nazor ako ty.Mam kamaratku ktora chodí so svojim priatelom 2roky.Su spolu uplne štastný,miluju sa a predsa mi raz povedala historku ktorá ma dorazila.Vraj na silvestra ked kamaratka odmietala piť,prisiel k nej jej drahy a povedal jej " Vypi ten pohar do pice lebo ti prijebem"...A myslel to uplne važne.Síce sa jej na druhy den ospravedlnil, kamaratka nezniesla náznak násilnosti, ktorý sa po 2rokoch prejavil.
Tak isto priklad JA a moj drahy, chodime spolu dva roky a spolocnymi dovolenkami a nocami sme zistili ,že nevydrzime spolu dlhsie ako 24hodin.Hold, zistit to až po svadbe, to nieje bohvie čo...
moji rodicia spolu nechodili ani rok, vzali sa a su spolu uz 24 rokov... moj prastryko chodil so svojou zenou 5 rokov kym sa vzali - a po 3 rokoch sa rozviedli... podla mna nezalezi na tom ako dlho spolu predtym ludia chodia, ale ako velmi su odhodlani spolu zit a tolerovat sa - a cim su starsi a viac zvyknuti na single zivot, tym je to tazsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
...
Odporucam zajst na sud, na nejaky rozvod (alebo pre laika stravitelnejsiu Sudnu sien na JOJke). Prva veta ktora padne pri otazke na priebeh manzelstva: VZALI SME SA PO KRATKEJ ZNAMOSTI...
otazne je vsak co je to kratka znamost mne osobne rok pride ako velmi malo a urcite by som odporucil spolocnu domacnost este pred manzelstvom. nemam vlastne skusenosti, ale snazim sa ucit z chyb druhych. tot vse
Tak isto priklad JA a moj drahy, chodime spolu dva roky a spolocnymi dovolenkami a nocami sme zistili ,že nevydrzime spolu dlhsie ako 24hodin.Hold, zistit to až po svadbe, to nieje bohvie čo...
a je mi to tak trošku jedno.. keď im to super kplape tak prečo nie???? a ak by sa to pokazilo tak sa rozvedú nooo