Ja ako "pivár" skoro vyštudovaný, nie však "pivár" pijúci pivo v tom nejak nevidím zmysel, potom to už nie je pivo, lebo to nemá tú charakteristickú chuť.
ja si radlera kupujem nie preto že je to pivo, ale preto lebo mi chutí, a u radlera zlatého bažanta to asi ťažko bude pivo ked pomer citronovej šťavy a piva je 60 ku 40 pre citrónovú šťavu
pivo mi nechutí, bažant radler a ten redds celkom hej, keďže to okolo piva moc nešlo, ale aj tak si dám radšej sprite/jablkový džús lebo to chutí takmer rovnako (lepšie) a nenafúkam z toho.
@mm47 Za tento koment ta znenavidi polka birdzu, si si toho vedomy?
K teme: ked chcem pivo, tak si urcite nekupim radler preboha. Ked chcem nieco s nizkym obsahom alkoholu tak vzdy radsej nejaky breezer nez citronove akozepivo, ale ten nemaju vsade.. ked som smadny a nemozem si vyberat, tak nepohrdnem
a radlera som pila už dávno predtým ako vymysleli nejakého bažant radlera (čo je jednoznačne malinovka a nie pivo, ale od smädu je fajn a chutí mi), no originál radler namiešaný s piva a sprite je najlepší, ale na originál nemeckého radlera nemá fakt nič
obcas si radlera dam ale taketo gebuzinky malinove a jahodove a neviem ake nemusim...ale original radler..namiesany z piva a sprite je dobry a aj pivo je fajn ! aj ked mavam obdobia co ho nemozem ani citit a obdobia co si ho dam furt
radler je total shit posrali to .... keď chceli robiť niečo takéto tak mali veľmi dobre odhadnúť pomer a tak nielen zmiešať a šetriť na pive tak ako povedala @wera55555
@mm47 jaj takze ty si takto predstavujes nieco ma spôsob bozaj ma v ric ze? nie neboj to ja s chlapmi nemusim.... so zenami v pohode a radim vyskusaj Plzen ale je drahe a to riadne......
pivo ... radler ... moja láááska , radler mám radšej preto, lebo z radlera sa len ožerem, trochu ožerem ,ale mám energiu a z piva sa veelmi ožerem a chce sa mi spať
Pri mojej neexistujúcej tolerancii voči alkoholu vidím hmlisto a dvojito aj po Radlerovi. (Zrejme po slovensky Radlere, ale blbo sa mi to skloňuje neživotne.)
podľa mňa to len zbytočne kazí pivo...pivo je proste pivo a to s tými všeliakými príchuťami mi pripadá len také akokeby pre ženy na jeden pohárik..nwm no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
mám radšej obyčajné pivo
celkovo v tom nevidím moc zmysel
K teme: ked chcem pivo, tak si urcite nekupim radler preboha. Ked chcem nieco s nizkym obsahom alkoholu tak vzdy radsej nejaky breezer nez citronove akozepivo, ale ten nemaju vsade.. ked som smadny a nemozem si vyberat, tak nepohrdnem
a radlera som pila už dávno predtým ako vymysleli nejakého bažant radlera (čo je jednoznačne malinovka a nie pivo, ale od smädu je fajn a chutí mi), no originál radler namiešaný s piva a sprite je najlepší, ale na originál nemeckého radlera nemá fakt nič
normálne pivo nepijem lebo mi nechutí
@unteachable Kdeze , ty si vacsi
pivo = fuj
Pivo som mal par krat , v Bulharsku ich domace , aj slovenske ale v jednej ceskej restike bolo najlepsie
Musim skusit , vtedy som mal ani neviem ake , kozel alevo co
Nevadi za kvalitu sa plati