myslel som si ze nic horsie ako ceresnova kofola ci aka to je uz byt nemoze ale toto ma dorazilo fúúúj !!! nechcem to nikdy v zivote uz ani vidiet ... aky mate vy nazor na nu ?
ako ja osobne pijem len cistu vodu alebo caj, ale ked ju rodicia kupili, tak som musel vyskusat mne to osobne chutilo, ale tak ja ani mineralky nepijem a nie este taketo malinovky ale raz za uhorsky rok nezaskodi
Je to hnus. bez debaty. Čerešňová ešte ok, bylinkovú som nemal, ale s týmto už vymýšľajú pičoviny. Nabudúce bude čo? Extra maslová? Modrá šmolková? -.-
@sacrifice no do New Yorku tak skoro nedorazi ale nee nepi ju ani ked dorazi tam kde zijes ked teda niesi extremista a ako vidim vacsina birdzu su extremisti podla vysledkou ankety
@poke tak original capovanu je tazko zohnat aspon u nas vsade capuju nejake napodobeniny aj to este asi miesaju nejakymi grckami lebo v jednej krcme capuju sofocolu ktoru mam normalne z obchodu celkom rad ale v tej krcme je to humus !!!
@poke mas stastie no aj ked ja teda v krcme kofolu pijem iba ako brzdu ale aj tak je to rozdiel ked zapijas chlast kofolou a nejakou kokotlou a este aj teplou
Capovana kofola verygood,sofokola notbad,vanilka grc akoby ste dali do koli rybarsku vanilkovu aromu.,citronova je druha najlepsiaa,hoci trocha chuti ako keby ste dali do,nespomeniem si ako sa tovola,ale.... .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
hned sme boli dve co nemohli
@trdelniiiq fuuha to myslis vazne ? strasne grcanice podla mna toto vsetko neni nad Kofolu original alebo este citronova je v pohode ale toto neeeee
@poke tak original capovanu je tazko zohnat aspon u nas vsade capuju nejake napodobeniny aj to este asi miesaju nejakymi grckami lebo v jednej krcme capuju sofocolu ktoru mam normalne z obchodu celkom rad ale v tej krcme je to humus !!!