Myslím si, že to je v poriadku. Ale ako kedy ... Keď sú dvaja starší, napríklad 38 a do 45, tak v pohode. U tých viac dospelých to je podľa mňa v pohode.
Ale napríklad 16-ročná s nejakým 25-ročným, tak to určite nie.
Ale také 2-3 roky sú normálne aj u tých mladých aspoň podľa môjho názoru ...
nemám nič proti, ale všetko s mierou...záleží to od konkrétneho páru...mám kamošku, ktorá má o 12 rokov staršieho priateľa (čo by som inak povedala, že je dosť veľký vekový rozdiel) ale u nich je to iné a neodsudzujem ju za to, čiže je to ok (dúfam, že je to zrozumiteľné
Nemyslím, že až tak na tom záleží... Ale som toho názoru, že ten rozdiel prestáva byť rozdielom až od určitého veku povedzme... Napr. taký pár 19 ročný chalan a 14 ročná baba je pre mňa taký no...
podla toho čo tým myslíš, pár rokov hore dole, to je v pohode, ale také rozdiely nad 10 rokov to už mi príde trochu moc, niekomu to síce vyhovuje, to je síce ok, ale osobne si myslím, že rovesníci si predsa len viac rozumejú
ja som celkom proti tomu nech si kazdy hlada vekovo rovneho max rozdiel pre mna su asi 4 roky tiez je rozdiel ci to je 15 a 20 alebo 27 a 32 vtedy to je uz jedno
ja som bol toho nazoru ako mnohi, ze v mladom veku je velky velkovy rozdiel zly, a neskor v pohode... ciastocne s tym suhlasim, ale myslim si, ze aj 25 rocny a 35 rocny clovek su uplne ini... ale ide o to ako sa k sebe hodia Ked chce starsia zena mladsieho zajacika, a mlady sa chce ucit na skusenej (na priklad ) tak preco nie... alebo mlada zena bez perspektivy sa zalubi do sympatickeho, bohateho, a aj starsieho muza, ktory je z nej hotovy, tak tiez preco nie len neviem ako trvacne su taketo vztahy...
závisí..........ale čo osobne nedokážem pochopiť, keď chodí 16 ročné dievča s 30 ročným mužom... pripadá mi to také..ak keby ten muž nemal na seberovnú...
Nejde o vek, ale o spolocnu vlnu.. Pokial si najde 40 rocny 20 rocnu, pochybujem o tom, ze sa vobec maju o com bavit, pretoze ich psychologicka uroven nemoze byt na rovnakej urovni... Takze tam je to vacsinou len o jebani a o peniazoch
Teraz si 70 roční dedkovia berú 20 ročné mladé baby.. Takže taký 50 ročný vekový rozdiel je ešte fajn.. hehe.. ale nie.. tak o 5 rokov staršíí max.. a o rok mladší.. dalej nejdem... radšej ešte by som bola za pedofilku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale napríklad 16-ročná s nejakým 25-ročným, tak to určite nie.
Ale také 2-3 roky sú normálne aj u tých mladých aspoň podľa môjho názoru ...
čiže by som bola hlúpa ak by som odsudzovala vzťahy s vekovým rozdielom
kým je to v medziach zákona je to v pohode
dobry film
k tomuto
len tolko mozem povedat