Ja som najskôr išla kvôli Offspringu Vtedy ma celkovo festival oslovil,tak som šla aj ďalší rok,v podstate na Kabát a ostatné kapely. No a keď som videla program aj posledného roku tak som jednoducho musela ísť znova ..Zatiaľ najlepší ročník I keď Helloween neprekonal Offspring Ale ostatné zloženie kapiel úplná pecka A hádam sa mi podarí ísť aj 4. krát
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
nejaký od windowsu
...a neočakávam, že ma niekto chápe
» bit.ly/sy46aV...
vo vacsom ofc
A každý rok obmieňam to isté len za novšie vydanie (Ale vždy to isté miesto,s tým istým človekom )
teraz tam mám jednu svoju fotku nejakého rozkvitnutého stromu v lese
ale menia sa mi tam rôzne vianočné motívy
kde si je spravila??
neviem či to pôjde
[/IMG][/URL]
Toto je tiež odtiaľ(2010 ale),len sme boli jemne špinaví
a fotka je najs btw hezké boty
@zizisko ja tam chodím na nich práve atmosféru teda vedia spraviť.. Zas o rok dufam pojdem.
Ja som najskôr išla kvôli Offspringu Vtedy ma celkovo festival oslovil,tak som šla aj ďalší rok,v podstate na Kabát a ostatné kapely. No a keď som videla program aj posledného roku tak som jednoducho musela ísť znova ..Zatiaľ najlepší ročník I keď Helloween neprekonal Offspring Ale ostatné zloženie kapiel úplná pecka A hádam sa mi podarí ísť aj 4. krát
» pixdaus.com/single.php?id=2...