osobny macbook pro 15" 2015, 16GB ram, i7 2.2 GHz
pracovny macbook pro 15" 2018, 16GB ram, i7 2.6 GHz
maximalna spokojnost - nadherny retina displej s uzasnymi farbami, nebolia ma oci, prenosnost, vykon, dostupnost softwaru, ten novy je uzulinky a este lahsi ako ten starsi
ako programator potrebujem vykon, takze pre mna bud linux alebo osx. a kedze pracujem dost s adobe produktami a stale pozeram do monitora (praca aj doma), tak si nemozem dovolit setrit na svojich ociach a mac je pre mna najlepsia volba
intel core i3-5005 2GHz, 8GB RAM. Spokojny dako extra nie som, ale tak ani nespokojny no... keby som chcel byt spokojny, musel by som kupit drahsi no takze vzhladom na cenu som primerane spokojny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
pracovny macbook pro 15" 2018, 16GB ram, i7 2.6 GHz
maximalna spokojnost - nadherny retina displej s uzasnymi farbami, nebolia ma oci, prenosnost, vykon, dostupnost softwaru, ten novy je uzulinky a este lahsi ako ten starsi
ako programator potrebujem vykon, takze pre mna bud linux alebo osx. a kedze pracujem dost s adobe produktami a stale pozeram do monitora (praca aj doma), tak si nemozem dovolit setrit na svojich ociach a mac je pre mna najlepsia volba
som spoko
macbook - air 13" 2014
uz pomaly planujem upgrade na nieco ako i7-8700k, 16/32gb ram a rtx2070