@freedef Slováci mi prídu ako dosť islamofobny narod tak by ma zaujima ze aky nazor na to maju birdzaci samozrejme, mam presný nazor ako ty, skôr mi prídu ešte príjemnejší ako napr takí europania
su smiesni, boh velky, boh velky, a to modlenie, minule som videl bezdomovca klanat sa, vlastne predminule tiez ineho, tu je tych ciernych vela, a aj ostatni po nich zazeraju. No neostanem tu dlho, zatemnieva sa na zle casy a to nehovorim kvoli nim, ale predstav si stat, kde nemusis mat odrobene dva roky a poberas davky, plus za deti, za babku, za invalidny, nemale peniaze a zrazu sa zvysi pocet takych parazitov, nastastie neplatim vysoku dan.
Proti nim ako ludom nemam nič ale proti ich viere ktorou su uplne sfanitizovani mam mnoho vyhrad... Aj ked mnoho ludí nadáva na krestanov mali by sme si uvedomit že Europa funguje ako - tak iba preto ze sa tu dodrziavaju zakladne krestanske zasady. nevravim ze tu nie su znasilnenia a pod ale zase tu ( mozno ak neratame Romov ) sa nestane skoro nikdy ze by 4 chlapi prepadli za bieleho dna zenu a znasilnili ju. Samozrejme sa tu kradne a robia sa tu podobné veci ale aspon sa tu rešpektuju zakladne ludske prava a slobody ( vacsinou ). Navyse ich spravanie nielen k ženám je proste barbarske. Nechcem sa zastavat krestanov ( ja krestan nie som aj ked v Ježiša verím, ale žial podla Biblie moc nežijem ) ale moslimovia sú trz v takej faze ako sme my boli kedysi ( križiacke vypravy, prenasledovanie čarodejnic a každeho kto mal iny nazor ako cirkev a vraždenie v mene Boha, u nich v mene Allaha ). Su zhruba 700 rokov pozadu a som názoru že ak si ich sem vpustíme može to byt posledná velká chyba Europanov a zánik našej kultury ako ju pozname.
@patress112 Tak isto ti môžem povedať že 400 rokov tu bola kresťanská inkvizícia ktorá zapríčinila desiatky úmrtí najväčších vedcov a osobností v tej dobe Inač povedané sa vývoj ľudstva takmer zastavil v stredoveku Až na pár výnimiek Neskutočné množstvo prác nebolo nikdy vydaných pretože sa báli upálenia Tak isto Kresťania zničili všetky dokumenty starých grékov ( v tej dobe hlavný zdroj inteligencie ) v 4.-5. storočí ked vypaľovali staroveké knižnice Dalšie spomalenie inteligenčnej evolúcie Na histórií na najviac učíme Takže všetky vášne schovaj nazad do gatí a mysli racionálne Kultúry zanikajú a nové vznikajú Rasy vznijakú a zanikajú Geografická migrácia vyhubí rasy čo poznáme no vytvorí nové Inač povedané šľachtenie ľudí
@freedef tak ja viem že krestania tiez neboli svatí - spomenul som tam vrazdenie ludi ktori mali iny nazor ako cirkev a presne toto som myslel. A ano rasy a kultury vznikaju a zanikaju lenže myslim že nie je povyšenecke ked poviem že my sme už stredovek uspešne nechali za sebou zatial čo oni do neho vstupuju podla mna... Ich jediny ciel je ovládnut Europu v mene Allaha a zlikvidovat každeho kto nezdiela ich názor a vieru. Samozrejme výnimka sú moslimovia v Europe ktorí tu žijú dlhe roky a dokazali sa adaptovat a praktikovat svoju vieru zaroven.
@patress112 Ja som zástanca toho názoru že to všetko nebol ich nápad Tie útoky a migrácia sú len dokonale premyslené plány niekoho kto nie je žiaden mudžahedín Kto vie čo tu bude za 10 rokov Vojna aj na Európskej pôde sa blíži a tomu sa nezabráni ak sa niečo nevymyslí A predstavitelia západných krajín nič vymýšľať nebudú
ja nemusím žiadne náboženstvo... ale nemám ku nim o nič horší postoj ako ku kresťanom. ono v každej spoločnosti sa nájdu dobrí aj zlí ľudia... to je celé... čiže za mňa neutrálny postoj, a ked nejakého moslima spoznám osobne tak si vytvorím názor na neho konkrétne, či už negatívny alebo pozitívny...
pred nedávnom som narazil na zaujímavý výrok
"nie každý moslim je terorista ale každý terorista je moslim".. následné myšlienkové procesy nechám na vás...
K teroristom ani utečencom sa nevyjadrujem - to s bežnými / CIVILNÝMI moslimami ani ich kultúrou nemá takmer nič spoločného aj ked v médiách je to vykresľované tak ako je to vykresľované. Mam rad ženy, moslimovia sa zle chovajú k ženám tak ich nemám rád...
nemam postoj k vyznavacom nabozenstva mam postoj k ludom !!! keby bol tento svet v poriadku tam mozeme zit seci pekne spolu ako to je v slnieckarskej ideologii lenze ked sa najdu kokoti co vyvrazdia tisice ludi medzi moslimami tak potom co ? a kto ich ovlada ? zidia ? krestania ? satanisti ? proste je to vsetko hrozne keby ludi osvietilo a napriek ich nabozenstvam by zacali zit v mieri bolo by to ok asi taky mam postoj a samozrejme by si ludia museli uvedomit ze svet je pre vsetkych nie si zavidiet jeden druhemu a ked uz je niekto na vyssej urovni zacne ponizovat a zotrocovat ludi pod sebou alebo opacne chudak zacne neznasat cloveka co ma o par korun viac no takto to proste nejde ani nepojde musi prist apokalypsa nic ine bohuzial (aj ked asi neverim v ziadneho boha) a ano som najebany a toto je moj nazor
@patress112 Nesuhlasím s tým, že Európa funguje ako funguje, pretože sa dodržiavajú zákl. kresťanské zásady. Ľudské práva a slobody majú pramálo spoločné s kresťanstvom a jeho zásadami a chvalabohu, že sa dnešná Európa čoraz viac od kresťanstva odvracia k ateizmu. Možno iba desatoro sa v Európe dodržiava, to áno, ale skôr si myslím, že dnešné zásady a právo a podobne sa viac vyvinuli z práva antického Ríma. A ešte by ma zaujímalo čo si pod tým pojmom základné kresťanské zásady predstavuješ.
Neriešim ľudí iného náboženstva, ale nepáčia sa mi tí, ktorí sa snažia presvedčiť iných, že len tá ich viera je správna, prídu do cudzej republiky a chcú si uplatniť svoje zvyky, nosit burky a stavať mešity.
Ale napríklad poznám jedného moslima, ktorý je úplne zlatý. Vôbec sa nespráva tak ako teraz všetci propagujú moslimov v telke. Všetko závisí od toho, aký ten človek je.
Ale tých striktných nemám rada. (vlastne nikoho, kto takto slepo nasleduje vieru nemam rada)
tak zo zgropnutych mam strach, kto by nemal. jednotlivcov posudzujem osobitne. poznam ich viacej a su to ok ludia, rada sa s nimi rozpravam, ale vieme, ze v skupinkach uz tak ok nebyvaju..
@boolean sa chvilu zamysli nad tym tvojim vyrokom. tie vecne vyctrielavacky v americkych skolach robia moslimovia? a breivik bol moslim? teroristi su vsade. len na nich nedas nalepku "moslim", ale nalepku "chory clovek".
Ja mam k nim taky isty nazor ako aj ku krestanom,židom..... ako ja sama som krestanka a dovolim si povedat že krestania sa delia na take dve skupinky, ta prva je taka že veri v Boha,veri v cirkev a proste si ide za tym bez rozmyšlania a doslova nuti aj inych ludi aby verili v Boha(doslova až taky radikaly) a ta druha skupinka do ktorej sa zaradujem aj ja, je ta, že proste verim v Boha ale neverim v cirkev a všetky tieto veci. proste mne sa vrcholne nepači čo robila a stale robi cirkev a kolko ludi kvoli nej muselo zomriet (ale to už tu je napisatne tak sa nebudem opakovat) takisto nechodim do kostola a nepačia sa mi nazory cirkvy napr. že ked sa da niekto potetovat tak už je hriešnik a odputal sa od Boha a bla,bla,bla.
*a zabudla som pointu ... takže ako som pisala tak ako su aj krestania take dve skupinky taky ti "radikaly" a "normalny" tak taky su podla mna aj moslimovia.
Pozitivny urcite nie.
Ale je mi to tak trochu jedno.
Nemyslim ze by nejak ovladli Europu alebo co.
Iba tu spravia trosku rozruch.
A na tom mabozenstve som nasiel mnoho veci ktore sa mi pacili, cize niesom ziadny Islamofob.
Btw. ze tradicne europske krestanske hodnoty - zabidate ze krestanstvo sem bolo vnutene presne tak ako sa teraz vnucuje Islam, pokial by nahodou naozaj bola Europa Islamska, o 400 rokov ked sa sem budu stahovat napriklad Hinduisti, tak arabi mozu povedat ze obranuju svoju zem, ze su za tradicne europske islamske hodnoty.
A este taka poznamocka - niekde som videl graf teroristickych utokov, a z nabozenskym podnetom ich bolo minimum.
Ovela viac teroristickych utokov sa kona z nenavisti, zo zufalstva.
A 80 mrtvych tiez nie je katastrofa. Teda je, ale noe az taka.
V L.A. za 6 mesiacov doslo k tusim 1300 vrazdam, a to neviem ci som poriadne neubral.
@tralalibang k moslimom neutrálny, k islámu negatívny, tak to som sa celkom dobre zasmial moslim je označenie pre vyznávača islámu... to nie je etnická príslušnosť...
@openmindedfreak Nevieš čítať? Ja to dobre viem, čo je moslim a čo je islam. Ja ale proti ľuďom nič nemám, nech si vyznávajú čo chcú. Mám kamarátov moslimov aj kresťanov. Ale nemám rada náboženstvá, žiadne... Všetko sú to bludy pre mňa. A nabudúce, keď sa budeš chcieť smiať, sa nauč čítať s porozumením.
@tralalibang tak nabudúce by bolo asi prospešnejšie napísať k ľuďom neutrálny, k islámu negatívny... lebo takto to nedáva moc zmysel islám vymysleli tiež ľudia... to nespadlo z neba, ku kresťanom neutrálny, ale ku kresťanstvu negatívny... wtf?
@alex458 ked chce niekto nosit burku a chodit do mesity, tym nanucuje ostatnym svoje nabozenstvo azda?
Aj chalan v mikine Zeny treba lubit nanucuje ostatnym Majka Spirita? Ked sa postavi futbalovy stadion, su ludia v okolo nuteni hrat futbal a pozerat ho?
@narazuvzdornaa nene tak som to nemyslela, ale videla som na nete dáke video o tom, ako človek hovoril, že sa europania majú obrátiť na vieru v alaha, lebo je to jediný pravý boh a oni su pre neho schopni urobiť všetko (ale to nie je len o moslimoch ale o každom náboženstve)
Že sú to chorí ľudia, ktorí by sa mali liečiť. Zabíjať ľudí. Možno by niekto povedal, že si pletiem islamistov od moslimov, no nie. Skôr než niečo poviete tak si pozrite prosím toto video, najlepšie od času 03:40
m.youtube.com/watch?v=_TFgicUCFkI
@google123 ano, pleties si islamistov od moslimov. Ak sa chceš o tom presvedčiť chod do nejakej moslimskej krajiny, stretni z oci do oci niektorych a potom ich očiernuj
K tym, co nevnucuju svoju vieru ostatnym a nepovazuju ostatne nabozenstva za neveriacich neutralny, no k ortodoxnym negativny....celkovo nemam rada akekolvek nabozenstbo v ortodoxnej podobe, pretoze mi to pride take, akoby tito ludia kaslali na vlastne svedomie resp. Vrodenu moralku, len co zahlasi nabozensky vodca....a su schopni aj zhresit v mene Boha....myslim,ze v podobmom vyvojovom stadiu ako islam dnes, bolo aj krestanstvo v minulosti (niektorych stredovek drzi bohuzial dodnes ), len ci sa to v islame zmeni, je otazne, kedze v Korane je hnev povazovany za cnosta kto zavrazdi "neveriacich" sa vraj dostane do neba ( teda takto im to predkladaju ich farari v mesitach)....a este, ze som proti kvotam imigrantov a este viac nechapem ako moze islamizaciu obhajovat niekto, kto sa poklada za liberala (napr. Prava zien by boli podla sarie uplne potlacene, atd.)
@google123 +pozri si to vidro znova s cim si argumentoval. Rečník je uplne inak osvetlený a vyzera to aj na inom mieste ako tí hlasujúci moslimovia, vôbec nie je žiaden záber ze su v jednej miestnosti.
@ahojky011 pozri, možno to video je fake, ale po pozretí videa som si pozrel, či je to fakt pravda ohľadom toho šarijského zákona, ak si pozeral celé video a nie len ten klip. To je ako podľa teba normálne aby sedeli ženy od mužov oddelene, aby znásilnené ženy boli ukameňované lebo sú poškvrnené? Aby sa zabíjali homosexuáli lebo im vadí, že v nejakej pojebanej knižke píše, že to je zlé? Ti jebe? Kámo ako som hovoril, možno to video je fake, ale celý internet neodrbeš.
@google123 kameňovanie je zakázané v drvivej väčšine moslimských krajín, myslím, že už len Jordánsko a Saudská Arábia podporuje toto zverstvo, poradím ti, pokiaľ chceš ľudí vyučovať niečo o isláme, najprv si prečítaj zopár kníh, a potom tu môžeš mudrovať koľko chceš...to segregovanie mužov a žien už tiež vo väčšine krajín začína nadobúdať normálny rozmer, naviac v domácnosti ma väčšinou prvé slovo žena, pokiaľ sa ich syn ide napríklad ženiť... a ak sa teraz aj objaví nejaké video na internete, či správa o ukameňovaní, tak nejakým prijebaným Talibanom, Levantom, Al-Nusrou alebo podobnými radikálnymi fundamentalistickými frakciami...
@ahojky011 proti moslimom nič osobne nemám, ale som za to aby ak su na našom území sa riadili našimi pravidlami. Oni sa majú prispôsobovať mam nie mi im ak nie nech sem nelezú.
su mili pokial sa im klaniame a uctievame....su hnusni, ak nie je podla nich vsetko..proste maju radi, ak sme ich poslusni otroci..mam zopar skusenosti s nimi, a nemaju problem v jednej sekunde vam povedat, ze vas miluju a druhu, ze ste deti satanove.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
K tym zijucim na Slovensku mam znacne sympatie, lebo si nechcem predstavit byt moslimkou u nas
K moslimom v moslimskych krajinach sa necitim kvalifikovana vyjadrit
"nie každý moslim je terorista ale každý terorista je moslim".. následné myšlienkové procesy nechám na vás...
Ale napríklad poznám jedného moslima, ktorý je úplne zlatý. Vôbec sa nespráva tak ako teraz všetci propagujú moslimov v telke. Všetko závisí od toho, aký ten človek je.
Ale tých striktných nemám rada. (vlastne nikoho, kto takto slepo nasleduje vieru nemam rada)
Ale je mi to tak trochu jedno.
Nemyslim ze by nejak ovladli Europu alebo co.
Iba tu spravia trosku rozruch.
A na tom mabozenstve som nasiel mnoho veci ktore sa mi pacili, cize niesom ziadny Islamofob.
Btw. ze tradicne europske krestanske hodnoty - zabidate ze krestanstvo sem bolo vnutene presne tak ako sa teraz vnucuje Islam, pokial by nahodou naozaj bola Europa Islamska, o 400 rokov ked sa sem budu stahovat napriklad Hinduisti, tak arabi mozu povedat ze obranuju svoju zem, ze su za tradicne europske islamske hodnoty.
Ovela viac teroristickych utokov sa kona z nenavisti, zo zufalstva.
A 80 mrtvych tiez nie je katastrofa. Teda je, ale noe az taka.
V L.A. za 6 mesiacov doslo k tusim 1300 vrazdam, a to neviem ci som poriadne neubral.
Aj chalan v mikine Zeny treba lubit nanucuje ostatnym Majka Spirita? Ked sa postavi futbalovy stadion, su ludia v okolo nuteni hrat futbal a pozerat ho?
m.youtube.com/watch?v=_TFgicUCFkI