nemáme veľmi dôverne vybudovaný vzťah, nakoľko nežijem s ním už niekoľko rokov a som s ním málokedy. a keď som s ním, tak dokážeme prehodiť pár normálnych slov, ale väčšinou sa škriepime alebo sa vôbec nerozprávame. sme si dosť cudzí.
spoznal som ho ked som mal 22 rokov,par krat sme si vysli na pivo pokecali ale po roku a pol alebo dvoch sme sa uplne prestali vydat,sem tam rozmyslam ci mu nezavolam ale vzdy to presuniem na zajtra
taky pohodovy. sice mu uz teraz nehovorim tolko veci ako v minulosti, ale este stale je to celkom fajn. aj ked nase nazory sa niekedy rozchadzaju, ale tak co uz.
žiadny, my sme celkovo bezvzťahová rodina, vlastne to potom asi nie sme ani rodina
a hocijaký prejav náklonnosti od niekoho z tejto nerodiny by som považovala za čudný, čiže keď ma oco párkrát za posledné roky objal, bolo mi to nepríjemné, lebo na to nie som zvyknutá
a keby mi napr niekto z nich povedal, že ma má rád, tak by som nevedela, čo s tým, asi by som sa len zatvárila štýlom "si normálny?"
dobrý. viem,že ked mu niečo poviem tak to nikomu nepovie, vie mi dobre poradiť lebo je mudry a ma viac skusenosti a vie ma aj povzbudiť hoci občas si polezeme na nervy
a vďaka nemu sa zaujímam o veci ohľadne politiky......vidím v ňom vzor úspešné chlapa, ktorý si vedel zariadiť dobre život, má prácu, založená rodina......skrátka taký normálny život, ktorý by som chcel napodobniť ako vzor
Keď som bola malá občas sme sa stretávali, posledné čo si pamätám je ako sme boli vonku, hrozne fúkalo a držal ma aby ma neodfúklo a dal mi taký prívesok, potom sa stalo niečo hrozné a odišiel do nebíčka, takže taký vzťah sme mali...
napriek mnohym komplikaciam je ten vztah vyborny .. za mnohe mu budem vzdy vdacna a viem, ze nech sa na neho obratim s cimkolvek .. pochopi ma A je fajn , ze si na mna potrpi .. a tesi ma, ze sa to ani rokmi nemeni ..
Doteraz mi to furt opakujú. A normálne: "Nenávidím ťa. Si najhoršie decko na svete, nič nevieš, si hlúpa a škaredá. Nelúbim ťa, veď ani nemám prečo. V živote som ťa nechcela, si omyl proste. A teraz vypadni, lebo večne mi len zavadziaš v živote."
podla toho aku máme náladu občas sme ako super kamaráti ktorí posranduju a dobre si pokecajú a občas takú že ho nechcem ani vidieť lebo v kuse po mne len zjape a vadí mu niečo na mne... ale v konečnom dôsledku mám perfektného oca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
aj na koncerty s ním chodím a tak. má dobrý vkus, oceňujú aj moji kamoši
a hocijaký prejav náklonnosti od niekoho z tejto nerodiny by som považovala za čudný, čiže keď ma oco párkrát za posledné roky objal, bolo mi to nepríjemné, lebo na to nie som zvyknutá
a keby mi napr niekto z nich povedal, že ma má rád, tak by som nevedela, čo s tým, asi by som sa len zatvárila štýlom "si normálny?"
Bol hrozný, zlý... nebol to vzťah, aspoň nie pre mňa.
..sú takí ku mne odmalička. Vždy ma od seba odháňali.
a co ja viem, normalny, v pohode
Matkin manžel, čo si ma potom adoptoval ma nenávidí. Ja jeho tiež.
Doteraz mi to furt opakujú. A normálne: "Nenávidím ťa. Si najhoršie decko na svete, nič nevieš, si hlúpa a škaredá. Nelúbim ťa, veď ani nemám prečo. V živote som ťa nechcela, si omyl proste. A teraz vypadni, lebo večne mi len zavadziaš v živote."