@darksider96 a čo je na Sedem nepochopiteľné, nerozumiem čomu si tam akože nepochopil, že odrezal jeho priateľke hlavu a bol to jeho hriech? On to v tom aute celkom jasne vysvetlil, aj prečo to všetko robil. A ani by som nepovedal, že to bol typický mindfuck, len to bolo kurva riadne šokujúce.
@openmindedfreak@mezomus Tak bral som do úvahy aj túto možnosť, ale myslel som resp. čakal som od toho filmu, že to bude niečo čo mi poláme hlavu keďže mi ten film odporúčil jeden známy, ktorý pozeráva mindfuck filmy a všelijaké filmy na premýšľanie a tak
No keby som si pamätala, bolo takých dosť. Tuším to Coherence spomínané, a ešte Matka! tuším bola nejak zvláštno zapadajúca
A kedysi ma veľmi dostal film Hranice života tým zakončením, ale keď som si ho pozrela po rokoch, už to nebolo také..
Tak z tých čo som nepochopil (pozeral som to dávno) Memento a Enemy.
No a dalšie topky tak Coherence, Usual Suspects, Seven, Butterfly Effect, Donnie Darko, 12 Monkeys... Najlepší žáner toto
koniec Enemy bol dosť wtf. Ten som nepochopil, ale potom už také, po ktorom mal človek ako tak svoj názor a boli super tak Donnie Darko, Osudový dotek či Shutter Island
@salora ani ja to nemam rad, ale nic lepsie mi nenapadlo, resp. narychlo som zalozil forum a jeden cudzi vyraz nie je nic hrozne na studentskej stranke. Navyse "film" tiez nie je rydzo slovensky vyraz. Pocul som aj horsie, ktore casto pouzivaju novinari - "zainvolvovany". Toto by som sa bal aj nahlas vyslovit.
inak doteraz nchpm, v com bol ako mindfuck vo vecnom svite neposqrnenej mysle. ked v tom, ze sa na konci do seba zas zalubili, tak to bolo hadam totalne ocakavatelne od zaciatku, ne? ci mi nieco uslo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
A film Predestination náhodou nebol ťažký na pochopenie. A ten Tenet som zas nevidel.
Porovnatelne..hm, finale prvej a druhej serie Dark
moj oblubeny mindfuck film je memento. ne, ze by som na tom nieco nepochopil, ale sledovanie vyzaduje pozornost, ak to nechces pozerat druhy krat.
A kedysi ma veľmi dostal film Hranice života tým zakončením, ale keď som si ho pozrela po rokoch, už to nebolo také..
ja take filmy ani nepozeram o akych sa vy tu bavite, ale asi si skusim pozriet ten vyssie casto spominany film Predestination
No a dalšie topky tak Coherence, Usual Suspects, Seven, Butterfly Effect, Donnie Darko, 12 Monkeys... Najlepší žáner toto
A za mna je topka Shutter Island pre mna jeden z naj filmov
» external-preview.redd.it/unZK71rP0S970xK...
Aký film ste videli, ktorý vás úplne odrovnal záverečným rozuzlením, že ste ho vôbec nepochopili?
pre mna najvacsi mindfuck bol the circle, kde sa vlastne ukazalo, ze ta spolocnost je zla
inak doteraz nchpm, v com bol ako mindfuck vo vecnom svite neposqrnenej mysle. ked v tom, ze sa na konci do seba zas zalubili, tak to bolo hadam totalne ocakavatelne od zaciatku, ne? ci mi nieco uslo?
po česky sa to volalo “Skurvená nuda”. Videl som to viac krat a viac krat to nepochopim
Nie “The Circle”, ale “Circle”