Aky mobil by ste mi odporucili ? chcem neco klasicke , dotykoveho uz mam dost , moje predstavy su velky displej , kvalitny fotak (tak 3,2 mpx) s LED osvetlenim a dobry reprak aby sa dala pocuvat aj hudba
@torpedo08 2mpx urcite neni malo ma to rozlisenie 1600x1200...coz na zobrazenie na displayi to bohato staci a na fullhd obrazovke to isto nebudes premietat ale teraz je uz taky standard skor tych 5mpx
@kosmiklove sak jasne fotky si pozeram tak maximalne v PC ale predsa len 3.2 je podla mna vzdy lepsia kvalita ako 2 niesu tie megapixely asi len o rozliseni ,,, no podla mna 3.2mpx je standard na mobil
@torpedo08 standard je to co sa momentalne vyraba...cize 5mpix to ze ma vacsina ludi v tvojom okoli stare telefony s 3,2mpix fotakom neznamena ze to je standard
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
...sním som úplne spokojná...
ten hore mam presne aj ja, ma to 8,1mgpx a celkom v pohode je, ibaže..
po 2 dnoch ho stale musim nabijať ak nič nerobim, ak niečo s nim robim tak po dni..
odišlo mi tlačitko na joysticku smerom hore a ešte tlačitko nad zdvihnuť hovor a ťažko mi ide stlačiť čislo 4 a 6 a 2
@h8u neboj sa nebudem ale nekedy sa to proste hodi mat dobry reprak , stanovacky atď.
@matheusko mozno aj ano nwm este
@dee99 to nee je to 100kilova kraksna
@walrus a co to je zac te SE ? aky ma nazov ?
no ale samozrejme by mi nevadilo mat aj 5mpx fotak na mobile keby bol za dobru cenu
a standard je 5 nie 3.2
a onedlho k 5mpx štandardu pribudne aj dotyk display
@lucina223 no ten foti celkom dobre som ho mal ale tie tlacidla su hrozne jak sa zarezavaju do prstov
@walrus ok diky
...záleží tieš na rozlišení displaya a jeho velkosti čo sa týka mobilu
@tomtoylc veď na pc sme ich porovnávali...niekde ešte možno mám tú fotku...
@kosmiklove tiež možnosť