@4lex nieje, ale je to len otazka casu kym si na dotykovy display clovek zvykne a podla za tie peniaze sa BB fakt neoplati. vlastne uz len velmi malo mobilov vie kvalitou, prevedenim a aplikaciami konkurovat iphonu..
@4lex@emcbalance aj keď by som nešla veľmi do iphonu, musím súhlasiť s majom... tlačidlové telefóny sa vyrábajú už v takom malom množstve, že čoskoro vypadnú z trhu a človek si bude musieť zvyknúť na ten dotykový
@majo je to samozrejme vec názoru no napríklad cena iphone 4s sa mi zdá fakt prehnaná. Aj som nad ním chvíľu uvažoval no je mi ľúto dať za telefón toľké prachy aj keď sa mi veľmi páči dizajnovo aj veľkostnee. Veď za tú cenu by som si mohol kúpiť aj dva relatívne dobré telefóny
@4alex Naprklad nokia E7 má klávesnicu aj dotikový display. Prípadne nokia x3 no tá má display malý
ja som tiez nechcel dotykovy, zobral som nakoniec nokiu e7 (na obrazku vyssie) a som spokojny.. Nema najrychlejsi procesor aky dnes mobily maju, cize obcas trochu spomali, z telefonov s plnou klavesnicou mi proste vyhovoval najviac.. Ma usb vstup, hdmi vystup, a s nokiackou aplikaciou joikuspot z nej mam wifi modem ked potrebujem (samozrejme s orange 3G 5GB datovym balikom).. Ak vela pises, odporucam.. A na to, ze nema vymenitelnu bateriu sa da zvyknut.. Ak akekolvek otazky, kludne napis..
Ja som mala ten istý problém. Nevedela som sa rozhodnúť či iPhone 4S alebo BlackBerry no to bolo už na mne či dotykový alebo qwerty klávesnica. Tak som si vybrala iPhone 4S. No ak chceš skôr s klávesnicou rozhodla by som sa pre BlackBerry. No ďalšou otázkou je či ti bude vyhovovať alebo nie pretože nie každému vyhovuje. Ale určite by som si ho zobrala na tvojom mieste ak nechceš dotykový
@sandy114 tak ti poviem to stredné tlačido funguje len po čase prestane byť také citlivé a nebude sa dať až tak dobre ovládať. preto ho treba občas aj kalibrovať
@4lex Z nových : Nokia C3-01, Sony Ericsson TXT pro ... Zo starších odporúčam najmä Sony Ericsson Aino ... Má to veľký displej (v galérii je dotykový) + komfortná alfanumerická (obyčajná) klávesnica.
@semhamforas no neviem ako by to bolo u teba, ale mne ta absencia AF takmer vobec neprekaza...iste, par krat by sa mi zisiel, ale to je fakt minimum. Fotky to robi s full focusom (cize od 50cm je vsetko zaostrene), a su fakt krasne...a aj ked si napr v skole odfotim nejaky stranu v zosite alebo hocico ine, nemam problem si to v mobile priblizit a v pohode precitat. A mam tenucky mobil s paradnou klavesnicou
A video ktore nataca je proste masaker. Co sa tyka obrazu a aj zvuku.
@magick55 tak ja si často potrebujem fotiť text alebo prípadne prednášky počas hodiny keď nám ich prezentujú cez projektor. Čiže mi to tam fakt chýba.
Inak, koľko máš ten telefón? A je nejaký náznak že by sa ten vysuvací mechanizmus mohol pokaziť?
Ja som tekmer naisto rozhudnutý pre nokiu N8 (tam mi zasa vadí že tam nie je prisvetlovacia dioda ) no vždy si poviem že aj e7 je dobrý no ten zasa nemá AF ak by ho mal tak je jasná volba
@semhamforas ten mechanizmus je dokonaly ale nie..naozaj je velmi kvalitny...anilen naznak nejakej vady...teda odkedy mi spadol z asi 1,5m na zem tak nebol ani naznak teraz ked ho mam zavrety tak je tam mikroskopicka vola, ktoru ked nespomeniem tak nikto o nej nevie
v podstate n8 je od tohto mobilu lepsia len tym ze ma AF...ale zas ma mensi displ'ej a nema klavesnicu...cize vyber zalezi len od toho naco ten mobil budes viac potrebovat...ci fotenie alebo pracu s dokumentmi
@hereiam chyba to, to hej.. ale zas zbytocne to pridava milimetre..
@magick55 ja belle zatial nemam, ako si spokojny.. hod mi pls ts ako prebiehal upgrade a prve (aj neskorsie) dojmy, ci sa to fakt tak oplati.. lebo ako som cital, neda sa spravit nas5 downgrade na annu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
podľa mňa je ten blackberry dobrý. ten si asi vezmem
@4alex Naprklad nokia E7 má klávesnicu aj dotikový display. Prípadne nokia x3 no tá má display malý
vyzerá cool!
@emcbalance a nie len vyzerá
len aby ste ma presvedčili čo je lepšie
A video ktore nataca je proste masaker. Co sa tyka obrazu a aj zvuku.
tento bude asi najlepší, vydrží ti do konca života
Inak, koľko máš ten telefón? A je nejaký náznak že by sa ten vysuvací mechanizmus mohol pokaziť?
Ja som tekmer naisto rozhudnutý pre nokiu N8 (tam mi zasa vadí že tam nie je prisvetlovacia dioda ) no vždy si poviem že aj e7 je dobrý no ten zasa nemá AF ak by ho mal tak je jasná volba
v podstate n8 je od tohto mobilu lepsia len tym ze ma AF...ale zas ma mensi displ'ej a nema klavesnicu...cize vyber zalezi len od toho naco ten mobil budes viac potrebovat...ci fotenie alebo pracu s dokumentmi
@magick55 ja belle zatial nemam, ako si spokojny.. hod mi pls ts ako prebiehal upgrade a prve (aj neskorsie) dojmy, ci sa to fakt tak oplati.. lebo ako som cital, neda sa spravit nas5 downgrade na annu
som s nim max spokojny....cakal som na to takmer 4 mesiace
» akosivybrat.blogspot.sk/2014/03/ako-si-...