Nokiu urcite nie, symbian je parodia na operacny system. Ja osobne by som rozmyslal nad HTC, Samsung, a hlavne nad Palm Pre » www.palm.com/us/products/pho...
@tommyhot len pokoj, kazdy preferuje nieco ine, a symbian by som rozhodne nenazyval parodiou. Vsetko ma svoje muchy, a rozhodne by som tu neospevoval odvodeninu z operacneho, ktory sa vypina tlacitkom start Mam zariadenia aj s jednym aj s druhym systemom, takze mozem porovnat.
JA mam takties AJ SYMBIAN zariadenieAJ WM ,..Wm ma sice viac moznosti ale aj tak preferujem symbian a symbian urcite nieje parodia,..to skor windows mobile,..vecne mrnuci a lagujuci os,... a mozes mat cpu ake chces,..aj tak to nepojde ked si tam das zopar uzitocnich aplikacii
ani jeden z tyx!! vsetki mobili predavane na sk stoja za velke H*******. ja tu od tych vydrbanix mobilnix operatorou nexcem a nikdy nekupim ani kalkulacku!!!!!
@ SE X1 je sroooot a no na satio by som moc nespoliehal kedze tam OS roby sony ericsson co sa n97 tyka by som pouvazoval nad tou castou tuch srcreen lebo ak sa nemylym tak ta dotykac ma
@ 16 chel si povedat Ihracku ze ktora bude tiez zase raz nekrestansky draha kedze si mozeme zobrat ze Ihracka sotoji uz teraz okolo 16 litorv SKK a v amerike stoji okolo 99 dollarov to je kapanek rozidiel co
@12 mal som na mysli omniu I,II (i ked tie nemaju HW klavesnicu), saga, epix atd.
@weeman v prvom rade si treba ujasnit, na co chces smartphone pouzivat. Ak na hranie a multimedia tak symbian. Ak na pracu, tak WM, ktory ti neskutocne usetri cas. O poriadne konfigurovatelnom today screene moze symbian snivat (ak teda nema nad sebou nejaku nadstavbu tak ako je to pri Omnii HD, ktora tam ma vlastne UI), o synchronizacii s pc detto. Okrem toho, ze je Nokia PC suite pekna je inak uplne nepouzitelna, pomala a zabugovana. Dalej mail a IM je podla mna o mnoho lepsi na WM. Tolko moje postrehy..
@tommyhot : a cim setri cas? Tym, ze vecne ma nejake problemy, a zozere dva krat tolko ramky ako symbian? A to uz nehovorim o vydrzi akumulatoru. Today screen sa da rovnako rozsirit v symbiane ako vo WM, pripustam, ze u WM je to o trocha lepsie. So synchronizaciou suhlasit nemozem, omnoho viac problemov mavam s WM, vecne nejake kretenske hlasky, a chyby. Zaujimalo by ma v com su IM klienti a maily na WM lepsie? S obidvoma spominanymi vecami som na svojej E90 nikdy nemal najmensie problemy, a uz si neviem predstavit, ako by to mohlo byt komfortnejsie... WM je omnoho zlozitejsi system, o ktory sa treba starat, a v ktorom sa musis vyznat ked ho chces skutocne naplno pouzivat, a dlhsie trva kym do nho preniknes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Nokia n 76
n97
@levicok naj imagovejsi je asi ta u900
@ 16 chel si povedat Ihracku ze ktora bude tiez zase raz nekrestansky draha kedze si mozeme zobrat ze Ihracka sotoji uz teraz okolo 16 litorv SKK a v amerike stoji okolo 99 dollarov to je kapanek rozidiel co
@weeman v prvom rade si treba ujasnit, na co chces smartphone pouzivat. Ak na hranie a multimedia tak symbian. Ak na pracu, tak WM, ktory ti neskutocne usetri cas. O poriadne konfigurovatelnom today screene moze symbian snivat (ak teda nema nad sebou nejaku nadstavbu tak ako je to pri Omnii HD, ktora tam ma vlastne UI), o synchronizacii s pc detto. Okrem toho, ze je Nokia PC suite pekna je inak uplne nepouzitelna, pomala a zabugovana. Dalej mail a IM je podla mna o mnoho lepsi na WM. Tolko moje postrehy..
» akosivybrat.blogspot.sk/2014/03/ako-si-...