@pamiselo Pred nedavnom som si vyberal tiez, teraz mam SE xperia mini pro a nemam jej co vytknut Okrem baterky, ale s tou budes mat problem asi pri kazdom.. a kebyze nechces HW klavesnicu, tak HZC Wildfire S
@husky s prvym nazorom suhlasim no s druhym nie...jak moze niekto hned z fleku napisat ze ma hned zavhnut nokie? v autach sa mozno vyznas ale v telefonoch vidim ze ani nie..
@tomtoylc ja si radsej necham poradit od cloveka co s tym robi denno denne niekolko rokov ako vsetko pracne testovat. a ked dostanem tip tak sa prejdem do predajne a vyskusam ako mi to vyhovuje osobne a mas to
@husky ... napr. tie som symbianom Belle ... tento systém dostanú aj staršie mobily ako N8 ,C7 ,C6 , E7 (teraz majú symbian anna).... N9 je tiež bomba mobil - hlavne systém Meego , ktorý žiaľ končí čo je škoda
... a tie s WP7 niesu tiež na zahodenie ... len sa musí rozbehnúť trochu obchod z aplikáciami
ja som C6 mal, nikdy viac, nemalo to zle aplikacie nainstalovane (napriklad navigaciu) ale pomale to bolo jak nic. zdvihol som hovor a 3 sekundy trvalo, kym ma bolo pocut. na sluzobny telefon dost smutne. a bola tazka, ale zase mal som ju v ciernej a nevyzerala zle
videl som recenziu, 1) Windows Mobile, to este nezrusili? lebo mam pocit ze je to taka polomrtva platforma (resp OS keby ma niekto chcel tahat za slovicka)
2) za tie peniaze mam Samsung Galaxy II, takze nie neprosim, podla mna sa toho bude predavat tak malo ze ju zrusia po polroku predaja aby nevyrobila vacsiu stratu
@husky No zrovna onanovanie nad vysokym poctom aplikacii este nerobi dobry operacny system.
A neviem preco by ta ako spotrebitela malo trapit, ci je znacka skoro mrtva, alebo nie. Ten mobil bude fungovat bezohladu na to ci znacka existuje, alebo nie.
@ao neda mi nezareagovat. naco bude telefon so super vykonom, ked nebudu aplikacie na pouzitite tohto vykonu? to podla mna v dnesnej dobre zmysel nedava, ale ved tvoje peniaze, kup si co chces a ake chces, zachvilu budu Nokie pouzivat iba pamatnici mam taky pocit, lebo vsetky ostatne znacky ju prevalcuju. A neprajem im nic zle (aj ja som vyrastal na ich telefonoch) ale podla mna Nokia do konca roku 2012 moze takymto tempom skrachovat
@ao teraz nehovorim o Angry Birdz ani o inych odveci aplikaciach, skor mi ide o veci ako Gmail, FB, Google Maps, Baterka, Kompas, aftermarket navigacia, Skype, Google Talk, Messenger pre FB, CNN, BBC aplikacie, prekladace a mna napriklad potesi aj taka aplikacia z Natankuj.sk
ale ved kazdeho vec ci chce 3G telefon za 500 EUR pouzivat na smskovanie a telefonovanie pripadne machrovanie pred 15 rocnymi kamaratmi, len je to podla mna ako kupovat lambo na zavody aut do objemu 1.5L
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
netuším, čo je to zač, ale tak... šak štokholm vole...
a k teme, co takto huawei Ideos X5 Pro?
dnes sa uz telefon co nieco ma zvladnut bez poriadneho OS ani neoplati, takze Nokie zavrhni hned...a zalezi aj na co ho budes pouzivat
ak si mam vybrat tak z tychto ACE
...btw. v orange majú teda riadne na h... výber
(nehovoriac o tom, ze zrovna account manager nie je najpovolanejsia funkcia na hodnotenie kvality cohokolvek)
A to, ze Nokia ma na prd OS uz nie je taka jasna pravda ako kedysi.
Radsej odladeny mobil s WP ako nahodny nepodarok s Androidom.
zase raz niekto mudry, co si mysli ze jeho Nokia 3310i Platinum Edition trhne vsetky moderne "nepodarky" s Androidom (ach)
--Nokia 3310i Platinum Edition--
to mam od maja
» www.birdz.sk/webka/majo/blog...
... ale odborník nie vždy dobre poradí ... ja som si vždy dobre vybral aj vyskúšal a preto som ostal pri značke akej som
btw. v tuneli bolo povolených 120km/h ?
Nevravim, ze vsetko s Androidom je nepodarok, citaj poriadne.
Ale takisto kazda Nokia nie je nepodarok. V poslednej dobe sa tam vyrojilo zopar zaujimavych kusov.
nic nie je idealne, ani android nie je liek na vsetky choroby ale mna by zaujimalo ake kusy sa podarili Nokii v poslednej dobe podla teba
... a tie s WP7 niesu tiež na zahodenie ... len sa musí rozbehnúť trochu obchod z aplikáciami
ja som C6 mal, nikdy viac, nemalo to zle aplikacie nainstalovane (napriklad navigaciu) ale pomale to bolo jak nic. zdvihol som hovor a 3 sekundy trvalo, kym ma bolo pocut. na sluzobny telefon dost smutne. a bola tazka, ale zase mal som ju v ciernej a nevyzerala zle
videl som recenziu, 1) Windows Mobile, to este nezrusili? lebo mam pocit ze je to taka polomrtva platforma (resp OS keby ma niekto chcel tahat za slovicka)
2) za tie peniaze mam Samsung Galaxy II, takze nie neprosim, podla mna sa toho bude predavat tak malo ze ju zrusia po polroku predaja aby nevyrobila vacsiu stratu
No vidis, niekto nema zaujem o Galaxy S 2. To nie je objektivny argument.
tolko aplikacii som videl na Windows Mobile ze normalne Android Market nestiha
kazdy ma inu preferenciu. ale kupovat mobil od skoro mrtvej znacky s novou nevyskusanou platformou, neviem ci by som do toho isiel, nehovoriac o cene
A neviem preco by ta ako spotrebitela malo trapit, ci je znacka skoro mrtva, alebo nie. Ten mobil bude fungovat bezohladu na to ci znacka existuje, alebo nie.
152. klon aplikacie vydavajucej lightsaber zvuky fakt ozeliem
ale ved kazdeho vec ci chce 3G telefon za 500 EUR pouzivat na smskovanie a telefonovanie pripadne machrovanie pred 15 rocnymi kamaratmi, len je to podla mna ako kupovat lambo na zavody aut do objemu 1.5L