Hm..nevhodné som asi nič nedostala ani nedala. Ja uprednostňujem praktické darčeky, ktoré využijem alebo nejaké spomienkové predmety. Takže to dostávam aj dávam.
kamoska dostala na narodeniny diódový náhrobný kríž na batérie, umelý kvet a dezert na ktorý má alergiu
to ako ma zachovat postupnost: najprv zje ten dezert a potom moze vyuzit aj to ostatne
ja som myslim nic take nevhodne nedala, snad len sluchatka, ktore uz dotycna dostala a domaci pernicek, ktory vraj vyzeral ako z chranenej dielne
najhoršie, čo som kedy dostala bol pohár s obrázkom malého dievčatka v plavkách, ktoré malo takú čudnú neľudskú tvár, že pôsobila ako nejaký démon. možno to malo nejaký hlbší význam, prípadne to možno bolo z dielne nejakého umelca, to však neviem, lebo som to len dostala a k tomu žiadne vysvetlenie, ani list, ani nič.
Ja som dostala na meniny keď som mala 18 celu sériu Denníka princeznej asi 6 kníh (ako správny birdzak som dávno predtým čítala klasiku a sci-fi a fantasticky ) a aj keby mám 12, tak fakt to nebol môj šálok kávy a mala by som dostať Oscara za to že som sa nerozrehotala hned ako mi to dali s komentárom: "ja som vedela že sa ti to bude páčiť!"
Keď som mal okolo 20 dal som mame niečo divné sklenené farebné, naplnené vodou s trblietkami a umelou hmotou. Nvm, čo to bolo, ale páčilo sa mi to, ako sa to lesklo. Nie, nemám veru moc vkus na bytové doplnky Obratom to vrátila
Od brata pravidelne veci, ktore boli povodne jeho (auto na ovladanie, robot, vlacik). Ono by sa to mozno aj dalo predychat ale nic z toho nefungovalo. Alebo mali sme za domom stare auto tak ho postupne rozoberal a raz to bolo autoradio, inokedy puklica Mal vtedy tak 5-6 rokov a rodicom to doslo strasne nunu ale mna ako 10 rocnu dost nasral, no
Najviac ma sklamalo ked som v skolke na vianoce nedostala krtkove kocky (ta skladacka s obrazkami) ale dostala som miesto toho so sipkovou ruzenkou a este ked dostanem nieco levandulove tak to ma trosku zamrzi ze clovek ktory uz je u mna na takej urovni ze si davame dary si nepamata jediny kvet ktory neznasam
A co som dala blbost neviem asi ked som sestre co ma rada knihy dala tu knihu co sa ma nicit podla toho co tam je napisane a dufala som ze to bude pecka lebo ludia u ktorych som to videla su fanatici jak ona a boli z toho nadseni...ona ma zrusila ze v zivote knihu neznici (ani ked je na to urcena)
Najhorší... Otec mi podaroval motivačnú knižku Ako sa stať Parížankou, pretože sa zľakol že so svojím životným štýlom"zostanem na ocot"a stane sa so mňa crazy cat lady. Ešte teraz ako to píšem ma to bolí. Au.
A môj darček ktorý bol fiaskom bola tiež knižka. Keď som spoznala svojho bývalého, nemal žiadne skúsenosti so ženami. Tak mi prišlo ako dobrý nápad podarovať mu knižku"Sprievodca milencov, po čom ženy naozaj túžia". Nezobral to moc pozitívne.
doteraz si pamatam na prve vyrocie vztahu, kde som samozrejme necakala nic horibilne, ale na veceri som ja vytiahla spolocny wellness kupon a dostali sa mi zas tie vypulene oci a "...nooo ja som necakal ze to ideme az takto vazne oslavovat". a tak
ale ak by som sa mala striktne drzat temy tak to boli myslim posledne vianoce, lebo VZDY od tety dostavam kozmetiku a som na to zvyknuta a mam to rada, a tentokrat som rozbalila zapisnik na recepty a ponozkove papucky
@12 toto. Pre mňa sú knihy celkovo traumatizujúce darčeky, lebo nikto okrem mojich rodičov nikdy nechápal, aké knihy mám rada. Zbytok rodiny to bral tak źe "veď knihy" tak som dostávala hovadiny o židovkách v amerike and so on, pritom, tiež, čítam od malého decka tiež z 95 % sci-fi, fantasy a klasiku...
Toto ma vždy vedelo nasrať, koľké mrhanie papierom a príležitosťou kúpiť mi knihu, ktorá by sa mi reálne páčila...
Asi z kazdeho som sa tesila. Ved to je darcek, tak ma to rodicia asi naucili Ked to bolo nieco co som nevyuzila darovala som to dalej. Vacsinou dostanem uplne ppc dary, letenku, pobyt, knihu....
Asi ani nie to ze najhorší darček ale že žiadny som nedostala a celkovo som bola asi 500km od domu a nikto si nespomenul že mám sviatok okrem kamošov a potom keď pravidelne ostávam na Vianoce sama doma to vie tiež dojebat.
A darček čo som dala ja? Ani neviem asi elektroniku ktorá sa asi o 2 tyzdne dojebala
no. najhorsi asi ked som dostala "hviezdu na nebi". moj ex sa z toho tesil viac nez ja. akoze malo to byt romanticke gesto,ale mna to nejak moc netankovalo
Susedy v puberte dostali haldu vložiek v krabici od telky a vraj sa rozplakali od sklamania keď ju otvorili :'D
Nuž, rodičia si zatrolili, celkom hnusne bych řekl
@warble keď je finančná kríza nevydalo asi
Ja nedostávam nevhodné dary Zvyknem hneď na začiatku jasne naznacit co mam rad co sa mi paci a co nemam rad a ak ma ten clovek trochu rozumu pri sebe má v tom isto a jasno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ako asi metrové dievčatko neznášajúce akékoľvek loptové hry som dostala basketbalovú loptu
to ako ma zachovat postupnost: najprv zje ten dezert a potom moze vyuzit aj to ostatne
ja som myslim nic take nevhodne nedala, snad len sluchatka, ktore uz dotycna dostala a domaci pernicek, ktory vraj vyzeral ako z chranenej dielne
ako 6r som dostala na mikulasa od starkych uhlie (uplne vazne, pricom moj bratranec bicykel a sesternica hodinky)
Ja som starkej kúpila knihu lebo sa mi páčil obal, ale bola to erotická literatúra ale nakoniec sa jej páčila
Cmon, nikto este?
A co som dala blbost neviem asi ked som sestre co ma rada knihy dala tu knihu co sa ma nicit podla toho co tam je napisane a dufala som ze to bude pecka lebo ludia u ktorych som to videla su fanatici jak ona a boli z toho nadseni...ona ma zrusila ze v zivote knihu neznici (ani ked je na to urcena)
A môj darček ktorý bol fiaskom bola tiež knižka. Keď som spoznala svojho bývalého, nemal žiadne skúsenosti so ženami. Tak mi prišlo ako dobrý nápad podarovať mu knižku"Sprievodca milencov, po čom ženy naozaj túžia". Nezobral to moc pozitívne.
Toto ma vždy vedelo nasrať, koľké mrhanie papierom a príležitosťou kúpiť mi knihu, ktorá by sa mi reálne páčila...
A darček čo som dala ja? Ani neviem asi elektroniku ktorá sa asi o 2 tyzdne dojebala
Nuž, rodičia si zatrolili, celkom hnusne bych řekl
Ja nedostávam nevhodné dary Zvyknem hneď na začiatku jasne naznacit co mam rad co sa mi paci a co nemam rad a ak ma ten clovek trochu rozumu pri sebe má v tom isto a jasno