"Pre svet si len človekom. Pre potkana si celý svet."
"Some never appreciate their life until they have to work to save their own. They go from cradle to grave expacting the world give them everything. I show them possibility of death and sacrifices they have to make to stay alive." - to je zo SAW
"You never know how strong you are, Until being strong is your only choice. "
"Ponúknuť priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako ponúknuť chlieb tomu, čo umiera smädom."
"Svet vyzerá tak ako vyzerá preto, lebo hlúpy ľudia sú plný sebavedomia a múdry pochybností."
"Apologizing does not always mean that you are wrong and the other person is right. It just means that you value your relationship more than your ego."
Je rozdiel medzi pasívnym dobrom a aktívnym dobrom. To druhé, podľa môjho názoru, znamená venovať čas a energiu tomu, aby človek zmiernil bolesť a utrpenie. Vyžaduje to, aby človek šiel, vyhľadal tých, ktorí trpia a sú v ohrození; nie iba žiť vzorne pasívnym spôsobom a nekonať zlo. (Nicholas Winton)
"Brány svojej väznice si nesie každý človek v sebe." -J.P.Sartre
"Žiť plným životom znamená nežiť pre seba." - Martin Rázus
Ich wünsche dir das, wofür es keine Worte gibt, was dich sprachlos macht vor lauter Glück, was die Gedanken stillstehen lässt - und der Augenblick wird zum Seelenfest. (Hans Kruppa)
Mám len jedinú vec, ktorú naozaj chcem aby sa stala. Chcel by som vidieť ľudí spoločne žiť: čiernych, bielych, Číňanov, každého - to je všetko.“ B.Marley To je moj najlepší citat , tým sa riadim
podla man velmi pekny a poucny pribeh: Peklo už bolo plné a vonku pred bránou čakal ešte veľký rad. Diabol bol prinútený zamedziť vstup ďalším ašpirantom.
„Mám iba jedno voľné miesto, a to, logicky patrí najväčšiemu hriešnikovi. Je tu medzi nimi aspoň nejaký masový vrah?"
Aby diabol mohol zistiť kto je najhorší, začal hriešnikov v rade vypočúvať. Po chvíli zbadal jedného, ktorého si prv nevšimol.
„Čo si urobil?“ spýtal sa ho.
„Nič. Ja som dobrý človek a dostal som sa sem omylom.“
„Určite si dačo vyviedol,“ uškrnul sa diabol. „Každý dačo urobí.“
„To dobre viem,“ povedal s istotou muž, „ale ja som sa všetkému vyhýbal. Videl som ako ľudia prenasledujú iných ľudí, ale nemal som s tým nič spoločné. Ako nechávajú umierať deti od hladu, ako ich predávajú do otroctva, ako vylučujú slabých na okraj spoločnosti ako smeti, odpadky, ako stále len rozmýšľajú, aby niekoho zákerne podviedli. Ja som vždy pokušeniu odolal, a nikdy som nič neurobil. Nikdy.“
„Vôbec nič?“ pýtal sa neveriaci diabol. „Si si istý, že si to všetko videl?!“
„Na vlastné oči!“
„A neurobil si nič?“ spýtal sa znova diabol.
„Nič!“
Diabol sa zachechtal: „Tak poď, priateľu, to voľné miesto patrí Tebe.“
"Ži tak, aby sa tvoji priatelia zacali nudit, ked umrieš."
"Dobrá vec je dlho nič nerobiť a potom si oddýchnuť"
"O mnohých sa myslelo, že sú statoční, lebo sa báli utiecť."
"Keď sme šťastní, zostáva nám ešte veľa práce: tešiť druhých."
Žena pochádza z mužovho rebra. Nie z jeho chodidla, aby sa po nej chodilo. Nie z jeho hlavy, aby bola dokonalejšia, ale z boku, aby bola rovnaká. Spod ramena, aby bola chránená a blízko srdca, aby bola milovaná. (Talmud).
"Nič nezmení váš názor na priateľa viac ako úspech - váš alebo jeho."
---> Rozprestrel som svoje sny pod tvoje nohy. Našľapuj mäkko, pretože šliapeš po mojich snoch... (William Butler Yeats)
---> Neplač, že zapadlo slnko, lebo slzy ti zabrania uvidieť hviezdy. (Albert Einstein)
---> Dance is a poem of which each movement is a word... (Mata Hari)
--->Láska obráti, koho chce... (Matka Tereza)
...--->Vsetci sa navzajom opustame, umierame, menime sa, ale aj ked ta naozaj opustim, budes uz mat v sebe nieco z mojej bytosti, budes niekto celkom iny, prave preto, ze si ma poznal. - F. Obrienova
Zažila som 2 storočia, 2 tisícročia, 2 meny, ekonomickú krízu a prežila som tretí koniec sveta! A TO NEMÁM ANI 18!
--->This is my wish for you: Comfort on difficult days, smiles when sadness intrudes, rainbows to follow the clouds, laughter to kiss your lips, sunsets to warm your heart, hugs when spirits sag, beauty for your eyes to see, friendships to brighten your being, faith so that you can believe, confidence for when you doubt, courage to know yourself, patience to accept the truth, Love to complete your life.
--->Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.(James Dean)
--->Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.(Ashley Smith)
--->“To love is to risk not being loved in return. To hope is to risk pain. To try is to risk failure, but risk must be taken because the greatest hazard in life is to risk nothing.”
"Nemá zmysel sa v živote trápiť,aj tak z neho nevyviazneš živý. "
Žitie to je najväčšie umenie na svete,lebo väčšina ľudí iba existuje.
Nikdy nevzdávaj boj za niečo, za čo si bojovať ešte ani nezačal.
Si pre mňa ako vzduch ! ... Nemôžem bez Teba žiť ! ♥
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Po búrke príde znova pondelok.
spomínaná @2
a plno ďalších...toto mi napadlo len narýchlo
a číta som ho na @antifunebracka (fck this shit neviem ako to vyskloňovať) webke -.-
Henry Ford
"Some never appreciate their life until they have to work to save their own. They go from cradle to grave expacting the world give them everything. I show them possibility of death and sacrifices they have to make to stay alive." - to je zo SAW
"You never know how strong you are, Until being strong is your only choice. "
"Ponúknuť priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako ponúknuť chlieb tomu, čo umiera smädom."
"Svet vyzerá tak ako vyzerá preto, lebo hlúpy ľudia sú plný sebavedomia a múdry pochybností."
Lepší moudrý blázen, než bláznivý mudrc. W. Shakespeare
"Víš kdybych měla křídla letěla bych za tamtu horu a ještě dál a ještě dál. Ale nemůžu. Jsem jen malá holka.
(Krvii za tento citát ťa milujem )
Jediný spôsob, ako sa zbaviť pokušenia je podľahnúť mu. Odoláte mu a duša vám ochorie túžbou po tom čo si sama zakázala.
ale môj osobne súkromne skryto najobľúbenejší je:
Milovať znamená uzavrieť záväzok a nedostať záruku, dávať sa celý v nádeji, že naša láska vytvorí lásku v milovanom človeku. (Erich Fromm)
"Alkohol nie je odpoveďou, ale aspoň zabudneš na otázku.."
"Nevadí že robím pomaly, veď možno to robím zle."
"Radšej umrieť s AIDSom ako s plným vajcom."
smiles you'll give and tears you'll cry
all you touch and all you see
Is all your life will ever be. " Pink Floyd - Breathe
Ak chceš princa, chovaj sa ako princezná. Pretože na kravu čaká jedine vôl.
"You hold the answers deep within your own mind.
Consciously, you've forgotten it.
That's the way the human mind works.
Whenever something is too unpleasant, to shameful for us
to entertain, we reject it.
We erase it from our memories.
But the imprint is always there. Nothing is ever really forgotten."
@schizoofrenik dik, lasko
Ale aj toto je dobré
Nie je správne vyhýbať sa nepriateľovi. Správne je správať sa tak, aby sa on nabudúce vyhol tebe.
zivot je taky vazny ,ako ho vy chcete vidiet
Roy Batty (Blade Runner 1982)
(neviem kto)
a inac krasne forum, idem si kopcit citaty
Priateľov chce mať každý, ale málokto si dá tú námahu, aby sa ním stal.
"Brány svojej väznice si nesie každý človek v sebe." -J.P.Sartre
"Žiť plným životom znamená nežiť pre seba." - Martin Rázus
Kúpna sila šťastia je láska. (Phil Bosmans)
"Eye for an eye will make us blind."- Mahátma Gandhi
"Život je príliš krátky na to,aby sme jeden druhému nerobili radosť." -Pavol Demitra
Mám len jedinú vec, ktorú naozaj chcem aby sa stala. Chcel by som vidieť ľudí spoločne žiť: čiernych, bielych, Číňanov, každého - to je všetko.“ B.Marley To je moj najlepší citat , tým sa riadim
„Mám iba jedno voľné miesto, a to, logicky patrí najväčšiemu hriešnikovi. Je tu medzi nimi aspoň nejaký masový vrah?"
Aby diabol mohol zistiť kto je najhorší, začal hriešnikov v rade vypočúvať. Po chvíli zbadal jedného, ktorého si prv nevšimol.
„Čo si urobil?“ spýtal sa ho.
„Nič. Ja som dobrý človek a dostal som sa sem omylom.“
„Určite si dačo vyviedol,“ uškrnul sa diabol. „Každý dačo urobí.“
„To dobre viem,“ povedal s istotou muž, „ale ja som sa všetkému vyhýbal. Videl som ako ľudia prenasledujú iných ľudí, ale nemal som s tým nič spoločné. Ako nechávajú umierať deti od hladu, ako ich predávajú do otroctva, ako vylučujú slabých na okraj spoločnosti ako smeti, odpadky, ako stále len rozmýšľajú, aby niekoho zákerne podviedli. Ja som vždy pokušeniu odolal, a nikdy som nič neurobil. Nikdy.“
„Vôbec nič?“ pýtal sa neveriaci diabol. „Si si istý, že si to všetko videl?!“
„Na vlastné oči!“
„A neurobil si nič?“ spýtal sa znova diabol.
„Nič!“
Diabol sa zachechtal: „Tak poď, priateľu, to voľné miesto patrí Tebe.“
"Ži tak, aby sa tvoji priatelia zacali nudit, ked umrieš."
"Dobrá vec je dlho nič nerobiť a potom si oddýchnuť"
"O mnohých sa myslelo, že sú statoční, lebo sa báli utiecť."
"Keď sme šťastní, zostáva nám ešte veľa práce: tešiť druhých."
Žena pochádza z mužovho rebra. Nie z jeho chodidla, aby sa po nej chodilo. Nie z jeho hlavy, aby bola dokonalejšia, ale z boku, aby bola rovnaká. Spod ramena, aby bola chránená a blízko srdca, aby bola milovaná. (Talmud).
"Nič nezmení váš názor na priateľa viac ako úspech - váš alebo jeho."
Hugh Elliott
"Nemožem ti ublížiť tak, aby som nezranil seba."
Jediným dôvodom, že ťa niekto nenávidí je, že chce byť ako ty a nemá na to...
Nie je dobré byť vždy jednotkou pretože jednotka je najbližšie pri nule!!!
Never srdcu - chce tvoju krv... ♥
---> Neplač, že zapadlo slnko, lebo slzy ti zabrania uvidieť hviezdy. (Albert Einstein)
---> Dance is a poem of which each movement is a word... (Mata Hari)
--->Láska obráti, koho chce... (Matka Tereza)
...--->Vsetci sa navzajom opustame, umierame, menime sa, ale aj ked ta naozaj opustim, budes uz mat v sebe nieco z mojej bytosti, budes niekto celkom iny, prave preto, ze si ma poznal. - F. Obrienova
Zažila som 2 storočia, 2 tisícročia, 2 meny, ekonomickú krízu a prežila som tretí koniec sveta! A TO NEMÁM ANI 18!
--->This is my wish for you: Comfort on difficult days, smiles when sadness intrudes, rainbows to follow the clouds, laughter to kiss your lips, sunsets to warm your heart, hugs when spirits sag, beauty for your eyes to see, friendships to brighten your being, faith so that you can believe, confidence for when you doubt, courage to know yourself, patience to accept the truth, Love to complete your life.
--->Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.(James Dean)
--->Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.(Ashley Smith)
--->“To love is to risk not being loved in return. To hope is to risk pain. To try is to risk failure, but risk must be taken because the greatest hazard in life is to risk nothing.”
"Nemá zmysel sa v živote trápiť,aj tak z neho nevyviazneš živý. "
Žitie to je najväčšie umenie na svete,lebo väčšina ľudí iba existuje.
Nikdy nevzdávaj boj za niečo, za čo si bojovať ešte ani nezačal.
Si pre mňa ako vzduch ! ... Nemôžem bez Teba žiť ! ♥
Je ich veľmi veľa naozaj dobrých. Napadne ma napr.
Osud má dva spôsoby ako nás drtiť
- odmietaním našich prianí
a ich plnením.
Alebo klasické:
Nikdy nie je neskoro!
A mnoho ďalších..............
Aj tak nikdy nikto nepochopi o co mi ide.
Kto zachráni jeden ľudský život, zachráni celý svet.
Niektorí ľudia, vidia veci také aké sú a pýtajú sa „prečo?“ Ja snívam o veciach, ktoré nikdy neboli, a pýtam sa: „Prečo nie?“